100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Kız arkadaşının olmaması;
Şans,kısmet,gittiğin okullar,takıldığın ortamlar,tipin,giyinme tarzın... Uzarda uzar bu liste. Hiç olmadıysa elbet olur, olması için çok zorlayıp kendini rezil etme. Genelde kendiliğinden olur.
Orta 1'e giderken olmuştu ilk kız arkadaşım, benden 2 yaş büyüktü. Arkadaşımın kız arkadaşının arkadaşıydı,arkadaş arkadaşının manita yapıcısıdır zaten ( kibar olmaya çalıştım
Yanında kızlar varsa diğer kızların ilgisini daha çok çekersin.. Aynı anda 3 kızdan çıkma teklif almışlığım bile oldu, orta okulda aldığım çıkma teklifleri ciddi sayıdaydı.
Genelde başka sınıftan bir arkadaş gelip, ''bizim sınıfta şu kız,sana çıkma teklif ediyor '' şeklinde olurdu. İnan merak edip görmezdim bile,boşver derdim. O dönem aile içinde sıkıntılarım vardı,pek umurumda olmazdı.
Sonraa, duraksama devri mi desem bilmiyorum, o kadar ilgiden sonra bir boşluk oluverdi Bunalıma girdim, neden kız arkadaşım yok dedim yıllarca,sıkıntıdan sivilceler tavan yaptı,mayın tarlasına döndü yüzüm.
Şimdi yaşım 32, 9 yıllık beraberlikten sonra evlendim. Mutluyum,mutluyuz..
Geçen yıllara bakınca, gülüyorum. Bazen de oha lan, 32 oldun, evlendin. Saçlarımın yanlarına aklar düştü diyorum Zaman çabuk geçiyor arkadaşım, boşver takma,sıkma.. Bin motoruna,zevkini çıkar hayatın..
24 yaşındayken 2 tane sevgilim ve 1 tane çaktığım vardı. Gençliginizin kıymetını bilin o yaşlar bi daha gelmez asosyal olmayın eğlenceli arkadaşlarınız olsun kız bulmak istiyorsanız arkadaş ortamızın çok olması lazım.
Yaş 24 ( Kafasını Daşla Eziyorum ) 1ay rahat ediyorum neydim askere gideceğim atanamadık bekliyoruz...
Beyfendiye karı gönderin
Şaka bir yana çekinceleri bırakıp en azından sosyal medyadan yürümeyi deneyebilirsin.(suyunu çıkarmadan, acele etmeden) Kadınları anlamanın yolu sevgili olmaktan geçiyor ve bazı yönleriyle bizden o kadar güçlüler ki. O yüzden ikili ilişkilerde her anlamda tecrübe çok önemli.
son yorumlar daha doğru, gittikçe daha doğruya gidiyor, tartıştıkça çözülecek bu gidişle. nerdeyse sevgili ihtiyacının ana temasına geldik bulmamız an meselesi ha gayret yiğitler
İLK BULDUĞUN KADINLA HEMEN EVLENMEYE KALKMA. Senin durumunda eğilim bu yönde oluyor.
Boşver gaza gelme, harama el uzatma arkadaşın olsun kız falan yeter, sonra su akar yolunu bulur, evlenirsinde çoluk çocuk da olur, sonra gülersin şimdi ki durumuna.
Keşke benimde olmasaydı
1. Henüz yaşın biraz erken. Birkaç sene sonra sen de hayretler edeceksin.
2. Sevdiğin işte hırs yapmadan doğal bir kariyer yap.
3. Boş ortamlara sakın gitme, boş insanlar bulursun. Gittiğin ortamların kendine has kültürü, dokusu ve adabı olsun.
4. Sakın avcı gibi olma kız veya evlilik hedefine odaklanma birkaç sene SADECE kendine, zevklerine ve kültürüne odaklan.
5. Merak etme yalnızca birkaç sene bekle. Doğal bir süreç içindesin.
Hocam bak simdi.
ilk kiz arkadasim ortaokulda iken oldu, artik ona da ne kadar sevgili denilebilirse. Cocukluk aski diyelim biz buna. Sonrasinda ise Alfabeden her harften sevgilim olmustur. Cok rahat. Hatta Q X Ä W ß' da eklenebilir bunlara. Cok guzel anlar da yasandi, aci verici olaylar (ayrilmalar ) da oldu. 29 yaşıma kadar yapabildiğim herseyi yaptim. Kiz arkadasimla sehir disina da gittik. Yedik ictik eglendik. Hatta yurt disina bile gittim kiz arkadasim icin.
Öz ve öz abimin ise hayatindaki ilk kiz arkadasi üniversitede oldu ve o da son oldu. Evlendiler.
Bazen abime "HELAL OLSUN ABİ" hayatinda sadece 1 kisiyi sevdin. Temiz Gercek Aşk dedigim oldu.
Ama sonra durup düsününce kendime de " HELAL OLSUN LAN SANA " hayatinda bu konuda herseyi doya doya yasadin. Hic birsey gözünde kalmadi, artik evlenme zamanin geldi dedim.
Evlendim, huzurlu ve mutluyum. Gecmise bakinca iyi ki yasamisim diyorum. Cünkü ;
Keşke yapsaydim demiyorum veyahut şeytana uyup evli iken sacmaliklar yaparak, esime saygisizlik yapmiyorum.
Sana tavsiyem evlenmeden önce 1 kiz ile mutlaka sevgili olman. Herseyi diledigin gibi yasaman.
AMA AŞIK OLMAMAN Aşık olur ve iliski sonlanirsa 24 yildir hissetmedigin duygular seni bekliyor. Buna hazir olman lazim.
Hayatinda başarılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)