Ben 35 e kadar düşünmüyorum evlilik filan kararım kesin
Bekarlığın en kadrolu sultanı olucam.
Evde kalmış olursun diyenler olmuş ama yanlış biriyle olmaktansa yalnız olmak daha ideal.Şuana kadar karşıma kafama uyabilecek veya bunu sürdürebilecek biri çıkmadı.
Bir ömür dile kolay,öyle bir karekter olucak ki,ancak dediğim bütün büyük laflardan utanırım.
O yaşta ideal biri bulamazsın diyen arkadaşlar olmuş,olursa olur,olmazsa olmaz kader diyebilirim.
35 ten sonra evlenmek yanlış fikir, çocuk için geç diyen arkadaşlar var,çocuk işi tamamen sorumluluk ileride yaşlanınca bana bakan biri olsun diye dünyaya birini getirmek bencilce bir düşünce.Sırf ileride çocuk olur diyede biriyle evlenmek te bana göre değil.
Çocuk çok ayrı bir konu ben bebek hemşiresiyim.Onlarca anne ile karşılaşıyorum.Yeğenlerim var.
Yaşım geçicek diye evlenip çocuk yapmak,anne olmaya hazır olmanın cevabını karşılamıyor.Çocuk yapılacaksa dünyaya getirilen bir bireye dünya yolculuğunda yanında rehberlik yapmak ve arkadaşlık etmek onu bu dünyaya alıştırmak için yapılmalı.
Ben 8 çocuk yapıp,büyüklerine kardeşlerine baktıran annelerde gördüm.
Yada çocuk her Allah'ın günü yumurta,süt alsın diye her gün aynı kahvaltıyı zorla yaptırmaya çalışan da.
Kakasını yapmayı bilmeyen çocuğu ingilizce öğretmeye çalışan annelerde var.
Bu katı kurallar Bir bireyi hayat yarışına sokmak demek.
Oysa çocuğunu alıp,kumsalda gezdirmek,etrafın kirlenmesinden korkmayıp özgürce yemeğini yedirmek yada yabancı dilden çok duyguları öğretmeye çalışmak çok uç ve zor şeyler değil.
Çocuğunu resmini sırf sosyal medyaya koymak için maskota çevirip büyüyünce belki utanacağı hallerini internete koyanlar var.Küçük bir insanda olsa oda insan ve birgün büyücek,hayatına saygı gösterilmeli diye düşünülmüyor.
Yada herkes çocuğu bilim adamı olsun diye yarışına atı muamelesi yapıyor.sadece Mutlu olsun oda yeter diyen yok.
Sırf bir adamla çocuk olur ileride diye evlenmek,o kişiyi aldatmaya girer.
Yalnız ölmekten bu kadar korkmayalım arkadaşlar