Yorumlara bakarsan anlarsın hayatın nasıl işlediğini. Kız arkadaşın yokken aranırsın evliyken yalnız kalsam dersin bu böyle. Ama bende senin gibiydim kafaya takılcak şeyler değil bunşar hemde hiç değil. Büyüyüp olgunlaşma dedikleri böyle bir şey oluyormuş
yetistirilme tarzindan buyuk ihtimal anne.baban senden.bi sey olmayacagini soyleyip ozguvenini baltaliyor .Kafanin icindeki o ben becereksizim diye kavrulan dusuncelerinden siyrildiginda kiz arkadasi bulacaksin.
gerekirse anne.babana da rest cek.
ahahaha knk gel hele böyle bak şimdi bende öyleydim gerçi ben sevgilim olsun diye değil içe kapanıklıktan birazda olmadı uzunca süre geçmişe düşünüyorumda çok kız yanaştı bana şaşırtıcı geliyor ama işte bende tık yoktu evime kadar kız takip etti 2 hafta beni düşün.
Sonra biraz zamanlar geçti arkadaşlarım evlendi vs ulan dedim bu iş böyle olmayacak ne yapalım kızlarla konuşayım bir iki cılız adım attım o da ne benle dalga geçildi vay a.. k.. dedim biz nasıl becericez bu işi, özgüven yerlerde.Daha önce doğru düzgün bir başarım yok ne konuşulur ne denir ilk nerden dokunulur filan.Önce sosyal medyadan yenilmeyi laf atmayı laf yemeği vs herşeyi yapım hep pratik oldu.Sonrasında bir kızla konuşurken öyle pek gözlerine bakayım özgüvenli konuşayım yoktu normal erkek arkş gibi gibi davranır pek yüz vermezdim kısa keserdim.
Sonra yaş fark etmeksizin daha özgüvenli ve kesinlikle daha rahat konuşmaya başladım ve birşeyler değişmeye başladı.İşin püf noktası rahat ve dominat olmak konuşurken erkek arkadaşınla olanların aynısının daha az küfürlüsü ve arada kıza dokunan tatlı laflar.Bu kadar.Zamanla altın varaklı kapılar ardına kadar açılıyor.Kasma yeter.Detay istersen yardımcı olurum
Benimki de iç kapanıklık ama benim içe kapanık olmamın sebebi çevrem tarafından şu ana kadar hiç ciddiye alınmamış, sürekli dışarıda bırakılmış birisi olmam. Sadece işleri düştükleri zaman aranan eleman oldum. "Başgan falanca yere gidiyoruz sen de geliyon mu" diyen yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
Peki tek başıma ne yapacam ben bu dünyada...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Ya ben ne yapayım jimi.
5 senelik ilişkim var, ihtiyaç kredisi gibi.
Seneye haziranda evlenirim en erken.
Bundada hayır var diycen içine kapanma.
Peki tek başıma ne yapacam ben bu dünyada...[/QUOTE]
ben bi an önce vadeyi doldurup gitmeye bakıyorum [/QUOTE]
maksat vadeyi doldurmaksa doldururuz abi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
Ne güzel abi... En azından yaşamayı sevdirecek birisi var, uğruna çalışabileceğiniz birisi var.
Kalıp sabunu tornavida ile delip "Tornavida deliği" ile yetinen arkadaş, Selam sana ulu manitu !
Kardeşim öz güvensizlik, çoğu kişi parasızlıktan sanar, haklılık payida vardir lakin öyle değildir, herkesin parasına kimse karışamaz çünkü.
Şimdi şöyle düşün hatun kişisi önce öz güveni yüksek eğlenceli bir elemana vuruluyor, gülüyor eğleniyor ama para yok.
Diyoki "Ay bu ne sefil bisey ayol"
Sonra gidip Paralı ama barzo arkadaşa vuruluyor.
Para dünya kadar en t*şşaklı mekanlar arabalar hayatlar, ama samimiyet yok, sevgi yok, aşk yok.
Sonra hatun kişisi diyor ki "Ay bu ne ruhsuz adam ayol"
Hooop dönüyor çulsuz arkadaşa geri.
Olay şu;
Barzo adam + para = Yiyici ve geçici hatun.
Çulsuz adam + özgüven= Yiyici ve geçici hatun.
Özgüvenli adam + Para= her türlü hatun.
Yani bu formüle göre yukarda yazdığım herşey geçersiz kalıyor.
Yani bu isin içinden ben de çıkamadım.
Bence şu sabun+tornavida olayına bi bak, şaka şaka, aşksız sexe karşıyım ben, hiç tavsiye etmiyorum, saman yemek gibi bisey oluyo bi sure sonra.
Hiçbir kıza karşı cinsel bişey düşünmedim ben...
Bu yüzden şu Sabun+Tornavida yorumu yapan arkadaşların hiçbirisini ciddiye almıyorum. MrMud abi bu yüzden şaka yollu düzgün bişey yazdıysanız bile okumadım, kusura bakmayın.
Bence konu dışının sabit konusu olmaya aday ;)
Bazı cevaplara da haykırdık ;)
Navigasyona karaköy zürafa sokak yaz.
Peki benim gibi olan varmı? 20 yaşındayım dört senedir bir kıza platoniğim, bu dört senede iki kızdan çıkma teklifi aldım çok düşündüm, denedim ama aklımı ondan bir türlü alamadım. Neden söylemiyorum çünkü kız beni kardeşi,kuzeni olarak görüyor. Söylersem bir daha benle görüşmemesinden korkuyorum, zira dün sinemaya gittik yanında olupta ona sarılamamak donumamak içten içe yiyor benine yapacağımı bilmiyorum. Bende biraz içimi dökeyim dedim, tavsiyelerinize acığım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)