görüşen kim ne konuşmuş mahkemeye verdıgımızı anlatmısmı
görüşen kim ne konuşmuş mahkemeye verdıgımızı anlatmısmı
Yahu aynı telefona 2350 diyen mağaza da var 3500 diyende var, samsung s7 edge, ben 2250 den kazıklandım, yazın google'a görürsünüz, cimri.com fiyatları bunlar, 3500 teknosa fiyatı ...
Belki adam iflas ediyor, acil nakite geçmesi lazım, sahibinden de fark ettim millet muhtemelen uzun taksitlerle evkurdan telefon alıyor ve değerinden satıyor, kredi çekmekten muhtemelen daha ucuza geliyor, ya da kredi notu düşük olanlar öyle yapıyorlar diye düşünüyorum.
Hocam sizin yaptığınızda aslında normal şartlarda sorun yok. Uygun fiyatlı sıfır bir ürün görüp almak istiyorsunuz, buraya kadar tamam.
Ama asıl sorun elinize geçmemiş ve geçmeme garantisi olan bir malın parasını karşı tarafa havale etmeniz.
Yanlış anlamayın ama bu devirde sizin yaptığınıza iyi niyetten ziyade "saflık" deniyor.
Bir dükkana girsem, oradaki eleman dese ki "abi yarın sıfır S7 geliyor kutulu, sen parasını öde malı gelince alırsın" valla ben parayı vermem. Yarın getir ayır bana 1 tane der geçerim. Almayı çok istiyorsam da en fazla kaparo veririm.
Siz eski zaman esnafları gibi yaklaşmışınız olaya. O zamanlar "söz senettir" mantığı varmış yeri gelir 5 kuruş para alınmadan mal verilirmiş. O devirler çok eskilerde kaldı be hocam.
Neyse, artık size tecrübe olsun bu olay.Bundan sonraki internet alışverişlerinizde parayı bloke eden, siz onay vermeden parayı karşı tarafa vermeyen özellikteki sitelerden alışveriş yapın. Yada daha büyük ve kurumsal internet sitelerini tercih edin.
Paranızı elbet geri alırsınız ama harcayacağınız zamanı, kaçan hevesinizi ve bozulan moralinizi geri alamayacaksınız ya, en kötüsü de bu.
https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1NHXL_trTR736TR736&ion=1&espv=2&ie=U TF-8#q=BANDIRMA+MOB%C4%B0LE
Burada FİRMA Gözüküuor,,,
Firmaya git KİŞİ İSMİ ile ara,
akşamına Yolunu çevir,,
Gecenin Şahidi Olmaz,,,
Olay olduktan sonra sahibinden.com a mesaj veya arama ile şikayette bulunanlar bana ekran görüntülerini gönderebilir mi ?
cinarduzen@gmail.com
Geçmiş olsun.
Adam nitelikli dolandırıcılıktan en fazla 1-2 sene ceza alır. Siz haciz işlemi vs. başlatsanız dahi hiç birşey koparamazsınız.
İçinizi karartmak istemem ama, para gitti kısaca.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Evet. Biraz uğraştıracak. Ama suçun büyük kısmı sahibinden.com'da Uyarılara rağmen kişinin hesabını kapatmamış. Diğer arkadaşlarda bana sahibinden.com a yaptıkları şikayet mesajını gönderebilirse eğer dilekçeye ekleyeceğim.
İlk önce ondan zararı karşılamasını isteyeceğim. Sonra diğer dolandırıcı.
Bi şekilde çözeceğiz ama kimse Sahibinden.com'a gidip bu adamı şikayet etmemiş sanırım
Geçmiş olsun arkadaşlar. Paranızı yüksek ihtimal alamıcak olsanızda peşini bırakmayınız. En azından diğer dolandırılacak kişileri kurtarmış olursunuz.
Düşük ihtimal olasa da paranızı geri alabilirsiniz. Bu arada s7 alacaksanız edge almayın ben aldım pişman oldum bilginize. o yamuk ekran çok rahatsız edici bir şey.
Ben şikayet ettim. Hesabını kapattırdım. Adam devamlı yeni hesap açıyor, sahibinden buna bi şey yapamaz maalesef.
normalde bu tip organizmaları tecrit edip, toplumdan izole edeceksin. ıssız bir adada ömrünü tamamlayip azot döngüsüne katılmasını sağlayacaksın. cesedinden arta kalanları gübre olarak kullanacaksın, en azından doğaya bir faydası olur.
maalesef yapilacak baska bir şey yok.
Tüketici hakem heyetine sahibinden.com u şikayet ettim. Sizde edebilirsiniz. 5-6 Ay'a sonuçlanır dedi.
https://drive.google.com/open?id=1_FVQdhmOcVWgBZ6laOODujkIr41XMRoXHB8ae8vA3 0k
Ayrıca sedat hakan erce'nin Telefon ve adres bilgileri mevcut onuda savcıya verdim. İsteyen olursa paylaşabilirim.
Bir arkadaşımızın İletişimdir belki hayra geçer
LÜTFEN PAYLAŞIRMISINIZ YARDIMCI OLMAK ADINA TRAFİK KAZALARINDAN MAĞDUR OLAN ARKADAŞLAR TAZMİNAT İSTEMİ VE DAVALAR İÇİN BENİ ARAYABİLİRLER YARDIMCI OLABİLİRİM 05535936734 UFUK EROL
sedat hakan erce kansızı telı 0506 066 43 40
Benden 2250 tl samsung s7 edge çarptın, tc bilgin adresin herşey deşifre durumda, hakkında türlü türlü davalar açıldı, paraları iade et, kurtul bizden ...
Arkadas kartim calindi kullanmislar
Geçmişte yaptığın işler şikayetler belli, kurtuluşun yok, eninde sonunda paraları geri alacağız, güzellikle ver kurtul bizden
Avukat henuz tutmadik, onumuzdaki hafta ici tutacagiz, onun masraflarını da ödeyeceksin, yol yakınken paraları iade et, başbakanlığa bile hakkında şikayetler gitti, savcılar peşinde...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)