geçmiş olsun
gayretlerin, bilgilendirmeler için teşekkürler
geçmiş olsun
gayretlerin, bilgilendirmeler için teşekkürler
https://forum.donanimhaber.com/sedat...7494#147009825
"hakanisler @ 22 Ekim 2020 10:22:12
Veysi özgünle bağlantısı olduğu ortaya çıktı. 2018 de açtığım dava 2020 eylülde benim o günkü zararım ptt yatırılan para ile karşılandı. Yalnız sedat temyize gitmiş benim ilgim yok diye."
DARISI BAŞIMIZA ...
2 sene de gelen adaletin..
2 sene önceki yatırılan para bugün zaten pul oldu
2 SENE ÇOK GÜZEL Bİ ZAMAN
bizim arkadaşın işe geri dönüş 40 ay oldu dava yı kazandı temyize giden dosya bölge idare mahkemesinden de geldi
şimdi 45 gün daha bekleyecek parayı almak için az daha zorlasak 4 yıl dolacak
kanunen faiz ile yatırılması gerekmiyor mu?
bu kanunları kim koyuyor, küfür ve hakaret edebilir miyim, ifade özgürlüğü hakkımı kullanmak istiyorum, para kalsın, ben para istemiyorum, ben sadece o adamı vurmak istiyorum...
isterdim yani, yaptığı suçun bir bedeli olmalı, türkiye yıkıldı da bizim mi haberimiz yok? kolluk kuvvetleri hakimler görevlerini yapamaz hale mi geldiler?
en son bizi dolandıracaklardı, para istiyorlardı, devreye ben girdim, ben para ödeyeceğim dedim ve nerede buluşalım diye kaç kez sordum ama konu kapandı sonra, bir avuç metal parçasıyla ödeme yapacaktım...
ne yapalım abi, bizi koruyan bir devlet babamız yok ki? yetim kaldık, öksüz kaldık.
Sen nasıl düştün böyle bi tongaya selim baba
Şaka bir yana da, geçmiş olsun üzüldüm.. Umarım en kısa sürede çözülür.
Malum sarı siteden alışveriş yaparsam yüz yüze görüşme yapmadan para göndermiyorum. Sonuçta alınacak ürün nasıldır bilinmez get bile kurtarmaz durumu. Hele 2. el ise zaten yüz yüze görüşmek şart garantisi yok çünkü.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)