Our House
Lawson bir gün eve döndüğünde evine taşınan yabancı insanlarla karşılaşır. Kocası ve çocukları ortadan yok olmuştur. Yaşananlara anlam vermeye çalıştıkça bir kâbusa doğru sürüklenecektir.
Our House
Lawson bir gün eve döndüğünde evine taşınan yabancı insanlarla karşılaşır. Kocası ve çocukları ortadan yok olmuştur. Yaşananlara anlam vermeye çalıştıkça bir kâbusa doğru sürüklenecektir.
Netflix te tavsiye ederim , gerçek olaydan esinlendiği için sürükleyici.
Ben de yeni başladığım "Atlanta" dizisini tavsiye edeceğim. Şu an 4. sezonunda. Her bir bölüm 25 dk sürüyor. Çerez gibi dizi. Siyahi Amerikalıların dünyasında meşhur olmaya çalışan Rapçi bir ağa, Rapçi ağanın hem kuzeni hem menajeri olan esas oğlan, Rapçi ağanın kafası kırık kankası arasında geçen matrak bir dizi. (Kaçak dizi platformlarından izliyorum hırsız gibi, uğursuz gibi, servet düşmanı gibi)
İncastrati
Tür : Suç Komedi
Konu : Gittikleri evde bir cesetle karşılaşan iki televizyon teknisyeni, şüpheli duruma düşmek istememektedir. Beladan uzak durmak için attıkları adımlar nedeniyle yeni belalara sürükleneceklerdir.
Benim yorumum : Başarılı esprileriyle izleyici gülümsetmeyi başaran bir yapım. Bizim yavru ile katip olarak bildiğimiz Franco Franchi ve Ciccio Ingrassia'dan esinlenmişler gibi geldi bana. Çok büyük şeyler beklememek şartıyla keyifle izlenir.
Patronundan kurtulma sanatı(horrible bosses) 2011
Tür : Suç Komedi
https://www.imdb.com/video/vi4000947...&ref_=tt_ov_vi
aynı türden bir film bu, dizi değil ama film. kime izlettiysem beğendiler bu filmi ve filmdeki komik replikleri gündelik hayatlarında kullanır oldular.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)