Arkadaşlar merhaba. Baya bi konu dışı ama. Bugün havanın da güzel olmasıyla beraber arkadaşlarla dolaşalım dedik. Sahil yolundan tatlı tatlı giderken korna çala çala bi araç yanıma yaklaştı. Telefon telefon diyip duruyodu. Anlamadım haliyle :D O ara cebimi mi kontrol ediyim dedim ki telefon yok. Sahil yolunda ultra tehlikeli bi şekilde motorumu en sağa çektim arkaya doğru koşmaya başladım. Bitane adam el işareti yaptı ilerde baktım telefon elinde. Gittim yanına verdi telefonu baktım cam falan kırılmamış. Adam bana dedi ki üstünden bi kamyon bi de araba geçti. Power tuşuna basıyorum basıyorum ekran gelmiyo. Yıkıldım o an :D Gel gelelim geri motoruma döndüm gittik oturduk. Telefon elimde iç çekiyorum. Ne olsa beğenirsiniz, mesaj geldi ama ekran yok :D Arkadaşıma dedim beni bi ara, aradı açtım telefonu mikrofon ve hoparlörde de problem yok. Çok tatava yaptım, geliyorum asıl mevzuya. Telefonumun garantisi devam ediyor fakat garanti bu problemi karşılar mı -pek sanmıyorum ama-, yaptırmak istesem kaça yaptırılır? Bu konuda bilgisi olan bi arkadaş yardım ederse çok sevinirim, telefonunuzla beraber mutlu ve kazasız sürüşler :D