Google Mars hizmete girdi
Reklamlar
-
''Google Mars'' hizmete girdi
Bir numaralı arama motoru Google,dünyanın uydudan çekilmiş görüntülerinin yer aldığı ''Google Earth'' programından sonra, Mars gezegeninin haritalarının görülebildiği ''Google Mars'' hizmetini internet kullanıcılarına sundu.
Google Earth ekibinden Chikai Ohazama, çalışmayı Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) ve Arizona Üniversitesi ile birlikte yürüttüklerini belirterek, ''Kızıl gezegen her zaman, dünyadakileri cezbetmiştir'' dedi.
Ohazama, Google'ın elinde, çok ayrıntılı bazı Mars haritalarını internette yayımlayabilecek Google Maps teknolojisini bulunduğunu belirtti. Google'ın yeni hizmetine ''www.google.com/mars'' adresinden ulaşılabiliyor.
www.google.com/mars
Reklamlar
-
-
kac para bende alacam bı arsa ılerde prım yapacak dıye duydum
Yeni yine yeniden
-
bağalım bağaalım marzda hayat varmıymışş
-
Abi onu bırakın şu google ne büyüdü be, hayatımızdan çıkmaz oldu bir iki seneye kadar kendi adını taşıyan donanım parçaları (anakart, sürücü, bellek vs.) bile görebiliriz. Helal olsun gerçi hakediyorlar hep birinci sınıf hizmet.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
yok aga böyle olmayacak tası tarağı toplayıp oraya iltica edecem avrupa bitti amerika zaten fıss kendilerine hayırları yok en güzeli mars a göçmen olmak eh nede olsa heryerde bi türk bulunur sizide orada ben temsil edeyim bari
bi inceliyeyim bakalım haritayı nereleri kondu yapmaya müsait olmazsa kafama göre parseller gelecek kozmonotlara satarım coponlara amerikalılara filan
-
beyeler bıde dunyayı ızlıyorduk onun lınkı ney bılen varmı
Yeni yine yeniden
-
marsta satılık arsa
bayandan sigara içilmemiş full aksesuarlı
-
yakında google benim kaybolan çoraplarımı da bulucak mı acaba ???
-
13 Temmuz 2006, 02:31
olcan138 adlı üyeden alıntı
Yandık desenize...
mete_han şimdi de Mars'tan arsa satmaya başlayacak bise screen shotlarla.
abi hayal gücüm geniştir...olabilir...
ama ben bu görselliği beğenmedim...hoşuma gitmedi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
13 Temmuz 2006, 02:32
hemen emlak işine girem orda
taze bokun sineği çok olur
-
13 Temmuz 2006, 02:51
musti81 adlı üyeden alıntı
taze bokun sineği çok olur
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
13 Temmuz 2006, 15:24
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler