Ben avea kullanıyorum 3gb internet 1000 dk 1000sms 24 TL faturalı hat
Sukur bende bimcelli oluyorum cok paralar odedim diger hatlara resmen ....
Ben 3 yil kullandım. Bim cell
Çalıştığım yer merkeze uzak köy de çekmiyor neti diye vodafone gectim
Bim cell tavsiye ederim şehir merkezinde oturanlarA ÇALIŞANLARA
Bütün operatörlerde kendimi kazıklatınca başka operatörlere yöneldim. Başka hatlarda bazen keyfi TL kesildiği için muhattap dahi bulamıyorsun. 5 yıldan beri bimcelliyim 600 dk heryöne, 500 sms heryöne ve 3 gb internet paketini 16 TL alıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Çekmez diyenlere bakma türk telekomun çektiği yerde çeker. Bir de adı bimcell olduğu için bazıları bimcell mi one lan fakir hattı diye goygoy yapan arkadaşlar 2 gb internet paketine 30 TL verince kendini zeki sanıyorlar
Telefonu değiştireceksin.. Yeni sim kartlar en az 64k eski telefonların çoğu görmüyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
Taksitle telefon aldıydım arkadaşa uyup onun parasını faturaya yansıtmışlar neyse 200 de yeter yolla sen..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Değerli DKN evdeki internet Türk Telekoma bağlı olduğu için mecburen ev telefonunu her ay 24 lira boş
yere ödüyorum. Aralık 2017 de sözleşmem sona erince kapatacağım . SELAMLAR.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
Ev telefonuna olacaktı.
2004 ten beridir vodafone kullandım. Yakın zamanda bimcell e geçtim. Telefonda çok konuşan tip değilim, tarifesiz vodafone 60 kuruş /dk kesiyordu en son. Ancak 61 saniye görüşme 1,20 TL gidiyor. hey yavrum...
Bimcell de 61 saniye 11 kuruş . 10 da biri kadar ucuz. buda ortalama 100 TL lik tarifesiz vodafone görüşmesi için Bimcell de 10 tl vererek yapılacağı hesabına çıkar biyerde.
Herşeyi geçtimde en azından kazıklandım gibi rahastsız edici bir psikoloji yok. Vodafone Turkcell gibi şirketlerde ya tahahhüt ile müşteriyi bağlama var yada tarifesiz sömürme... Bimcell candır can.
Arkadaşlar akşam vodafone hattıma gelen son iki faturayı ödedim toplamda 673 tl.Ve gittim bime başvuru yaptım sim kart verdiler 4.5g uyumlu yazıyor üstünde en geç perşembeye aktif olur dediler..Numaramı taşıdığım için ücret almadılar..Hadi hayırlısı..
Türk telekom faturalı var bende borcu var kapatıcaz önünde sonunda ama kapatmadan bimcelle geçebiliyor muyum?
Sabah sms geldi bimcellden talebiniz alınmıştır 6 gün içinde hattınızla ilgili sıkıntı çıkmaz ise geçiş yapılacaktır diye..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)