Yas 43, 7 senedir Ps3 Cod4 modern warefare, simdi ise Ps4 Advanced warfare ve infinity warfare ama full online
Yas 43, 7 senedir Ps3 Cod4 modern warefare, simdi ise Ps4 Advanced warfare ve infinity warfare ama full online
Dota 2 - bilmeyen yoktur oynayanı çoktur
MotoGP 13 - bilmeyen üyeliğini silsin
Cs-Go almayı düşünüyorum; oynayan varsa yorumlarını yazabilir mi?
Hayatını yaşa.
Şu an oynadığım oyun yok, bilgisayarı güncellemem lazım. Ekonomi mükemmel olduğu ve çok kolay iş bulduğumuz için ekonomi çökene kadar oem ürünü almayı düşünmüyorum.
Son 1 yıldır küçük mobil oyunlarla bekleme anlarını geçiştirmek dışında oynamıyorum. Çizgi Romanlara ağırlık verdim. Kitap okumalarım da sisteme oturdu, oyunsuz daha bi iyi sanki.
2003'ten beri keyif alarak oynadığım tek oyun.
https://forum.donanimhaber.com/2003-...e-3--112451965
Bu hata nedeniyle windows 7 ve windows 8.1'de çalışmıyor.
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124362563
Beğendiğim diğer oyunlaroynadığınız ve efsaneydi dediğiniz oyunlar neler
- Far Cry 1 - Nfs 7 - Indiana jones and emperors tomb - Nfs 8 - Mercedes Benz World Racing - Igı2 - Swat4 - Battlefield 1942 - Sturmovik 1946 - Age of mythology - Call of Duty 1 - Fifa 2007 - 18 Wos accros america - King of the road - Max Payne 2 - Painkiller serisi - 2002 fifa world cup - Gta3 - Vice city - Motogp3 - Midnight Club II - Motogp2 - The Great Escape - Freedom Fighters - Tony Hawks Pro Skater 4 - Motocross Madness 2 - Will Rock - Italian Job - Half Life 2 - Trackmania - Tough trucks 2003 - Ford Racing 2 - Gti Racing - Contract Jack - Vietcong - Euro truck simulator 2 - Rise of tomb raider - World of tanks - Assains creed serisi -
||| 500Px.com/Arranger ||| Flickr.com/photos/132925453@N03 ||| Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg |||
Knight online oynardım lise ve ilkokul zamanlarında. Ömrümüzü çaldı oyun.
Olympia'YA girmediğinde ise CS ye devam.
Efsane oyunlar saymakla bitmez..
Güncel olarak Armored warfare ve insurgency, arada sırada warface.
tek efsane yok ama..
red alert
diablo 2
call of duty serisi
bunların bende yeri ayrıdır. ama Skyrim hala oynuyorum 2011 den beri
resident evil butun serileri,silent hill 1,dead space butun serileri.god of war 1-2,cok hastasi olmasamda battlefield 3,cod serileri,outlast gerilim hayatta kalma ,bu tarz oyunlari severim.
Aklindan herhangi bir oyun geçir sana hayatımdan ne kadar zaman çaldıgını soliyim
cod 2 multiplayer benim bilgisayarımda her daim olur (forumdan birkaç arkadaşla oynuyoruz arada) bir de battlefield 1 indirdim adil kullanım kotamı mahvettiği için bitiricem o oyunu kesin
Counter strike global ofensive sıkılmadan oynayabileceğim bi oyun. Ets2 battlefield seriside oynuyorum ama cs kadar beni etkileyemez.
Şu anda Torment: Tides Of Numunera ve Resident evil 7 oynuyorum.
Efsane oyunlar dedin mi liste kabarık :
-Planscape Torment (bana göre bir rpg oyununda anlatılmış en iyi hikayedir)
-Star Wars Knight of the old republic
-Half-Life 1 ve 2
-Eye of the beholder serisi
-Stonekeep
-Bioshock
-Batman Arkham serisi
-Alien Isolation
-Resident Evil 4
-Limbo ve Inside
-Unreal Tournament
-Quake 3 Arena
-Fallout 1 ve 2
-Portal 1 ve 2
-The Talos Principle
-Salt And Santcuary
-Thief 1 ve 2
-Need for speed Underground
-Chaos Engine
-Speedball 2
-Project X
İlk anda aklıma gelenler.....
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Lisedeyken, okuldan kacip multiplayer starcraft oynamaya giderdik. Sonra counter sardik. Cumartesi rn buyuk eglencemiz kadikoyde ki Trip cafe ye gidip saatlerce counter strike oynamakti. Sonra uni yi kazandik ve software bir oyun vardi Bitefight diye. Dereceler yaptik
Aralarda diablolu geceler oldu tabii - 56 k ile baglanilan donem. Geceleri girerdik internete rahat baglanalim diye.
Ve sonra WoW hayatima girdi ve sosyal hayatimi bitirdi. 2 yil boyunca wow - is - uyku arasinda bir hayat gecirdim. Ta ki hayatimi birlestirdigim esimle tanisana dek.
Suan ki hayatim ise; esim - is - motor ve uyku oldu
Bir de kacamak yapip PS4 aldim. Ancak PC tadi veremiyor.
Oyun tavsiyelerinizi de acigim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)