Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. "bizim dört tane arabamız var, hemi de hebisi Mercedes be-em-vee..." şeklinde bi mesaja ne nedir başka bilemiyorum. Bi de fotoğraf koymuşsunuz. Yukarıda yazdıklarıma birebir örnek teşkil etmiş resmen...
Bence arabanın ve motosikletin tutkusu olur, ama markanın olsa olsa saplantısı olur. Veya amaç klasik s!d!k yarışıdır. Hiiiiç işim olmaz.
Hocam ne iş yapıyorsunuz D
Abi yazının üstüne mükemmel bir örnek olmuş 😄
@GT250rAlanya Tamirci değilsen işin zor arabalar eski ve çöp her ay başka bir yeri arıza verir.
e92 atmosferik v8 4.0 m3 e filan binsen tutkuna hak veririm ama seninki eziyet. Ayrıca yazdığın arabaları 1.4 tsi la geçerler büyük motor olsa ne olur ?
92 Serçe 1.3
93 Tempra SX 1.6
96 Tempra SX 1.6
2004 Ford Fusion Comfort 1.6
2006 Opel Corsa Comfort 1.3
2012 Renault Clio Extreme Edition 1.5
2012 Renault Fluence Privillege 1.5
2014 Yamaha YBR 125
2015 Suzuki GW 250 Inazuma F
2006 Mercedes Viano 2.2 CDI Ambiente Kısa Şase
Vay be epey bi araç gelmiş geçmiş elimden. Aslında mevcut araç bilgilerimi daha evvel paylaşmıştım. Ama hepsini böyle bi tekrar yapınca bir hoş oldum.
Neyse Arkadaslar. Siz kendi arabalariniza binin. Bildiginizi bilin. Bigün sizinde olur BMWniz rsakin olun genclik.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Dalga geçeni vururum..89 şahin tüplü 5 vites bordo.. Sağlam daire çizerim..Eşşek sıpası yolda bırakmaz gazı bitse gene varır benzinliğe başka bir araba ya...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Mesela yarın Motosikleti yarın değerinin altına satsam, resimdeki üç BMW'yi alsam, üstüne bir-iki bin dolar kalır muhtemelen... de değil çıkaracağı problem, yağıyla, lastiğiyle, aküsüyle uğraşmaya değmez...
Bence telefon muhabbetine falan geçin, benimki iki seneyi geçti, değiştirmeyi de düşünmüyorum, o golü alır sevinirsiniz...
O dört aracın vergisi,sigortası,bakımı,kaskosu,muayenesi,oto yıkama,trafik cezası,yaz-kış lastik masrafları,yakıt olayları,çekici masrafı,ıvırı zıvırı
Onlarla uğraşılır mı hiç!!!Düşüncesi bile eziyet.
Standart yaşam mutluluğu derneği başkanlığı
2015 Opel Astra CDTİ Sport Still 136 bg. 320 nm.
Fena bir araba değil. Hızlanması iyi. Kullandığım zamanlarda keyif veriyor.
Uzun yıllardır motosikletin şehir trafiğindeki pratikliğine alışmış biri olarak, haftada bir ortalamayla, o da ailemle biryerlere gideceksem kullanıyorum.
e60 520d lci, yamaha mt 7 race blue abs
2013 Audi A3, Yamaha XV950
Kendime ait aracım olmadı en azından tamamen ama kardeşimle ortak sahip olduğumuz; Bmw 2004 E46 2.2 vardı 6 silindir biraz yakıyordu ama gerçekten başka bir araçtı. Şimdi o honda civic 1999 ies aldı Bmw'yi mumla aratıyor motor sağlam ama araba teneke gibi ) Bende motor aldım.
Almak istediğim ise tertemiz sıfırdan farkı 2.el olması denilebilecek bir; Alfa romeo 147 2009 beyaz blackline Ağzına kadar dolu olurdu.
Hayalim ise Nissan GT-R yada Alfa Giulia quad tabiki 😍
şu an babamın caddy(2012),Master(2012)aracı var 16 yıldır araç kullanıyorum.tek hayalim 69 ford mustang fastback
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)