Ben hayata farkli bir bakis acisi kazandirmak amaci ile Mercedes cla 200 sattim gittim bir navara alip off road tarzi modifiye yaptim.. neblim iyi mi yaptim?
Havalar iyilesior kapida dursun, kışın görevini fazlasıyla yapti kar souk dinlemedi
Ben hayata farkli bir bakis acisi kazandirmak amaci ile Mercedes cla 200 sattim gittim bir navara alip off road tarzi modifiye yaptim.. neblim iyi mi yaptim?
Havalar iyilesior kapida dursun, kışın görevini fazlasıyla yapti kar souk dinlemedi
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
2011 logan 2 sedan var. Şu anda benim olsa da okula falan gidip gelsem diyebileceğim araç kırmızı leon fr. Ulaşılamaz bir hayal olmasa da.
HONDA
#BZ3082
C4 picasso var 3 senedir.
İsteyene satabilirim...
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Arabam Toyota Yaris motorum GV 250
2007 astram var, 2011 de 40000km de almıştım, 80000'e yaklaştı şimdi, kışlarımın kurtarıcısı, yetiyor
Arabam BMW 1993 E36 318İ. Aile 600 cc'ye izin vermeyince bizde bunu aldık.
Aldığımda 204.000 km idi şimdi 244.000 km . iyi ki de almışım. başka bi araba asla bana dayanamazdı
Eşşek niyetine bindiğim, 3 yılda sadece 850 tl para harcadığım. 1 yıldır baskı balata bitik biniyorum, 3 kere hararet 120 dereceyi gördü conta yakmadı.
çoklu resim yükle
86 balina kasa mercedes severiz klasik
Çok beğenerek aldım ve severek kullanıyorum 2014 Skoda Octavia beyaz- sunroof
Araba dacia logan 1.5 dci
Ulasilmasi zor hayalim jeep renegade
Ulasilmasi mumkun hayalim
Dacia sandero easy r ;)
Motorum pulsar rs 200
Ulasilmasi zor hayalim cbr600
Ulasilmasi kolay hayalim mt 03
))
Megane III Coupe var bende ama o kadar unutmuşum ki muayenesi geçmiş kısmete farkettim. Hatta şöyle örnek vereyim 80 bin bakımı yaptırdım bir sene doldu araç bakıma git diyor ama km şu an 84 bin ve bu araba 20 binde bir giriyor bakıma
Yağmurda karda kullanmak keyif vermiyor ve gitmek zorunda olduğum yerler olmasa direk satardım.
2010 Honda Civic
2013 Kia Sportage
2015 Leon Fr
Ve suan Corolla 1.4 dizel.
Hayalimdeki araba yok gercekten, motordan sonra ilgi alanimdan cikti.
Unutamadigim aracimi sorar iseniz tabii ki Civic derdim.
Dacia stepway
Jeep desen jeep değil otomobil desen otomobil değil orta şeker birşey.Ama yakıt iyi.Ön profil plakasız duster ile tıpatıp aynı.(saçma bir tespit)
100 km hızı geçince araç içi deprem etkisi yaratsada seviyorum.
Dusterin ergen hali gibi görünüyor
Direksiyon filan çok Kaba,sert kol kası yapılıyor çok rahat.
Koltuklar katı.Ben altıma minder koyup kullanıyorum.
Ben arabada siyah hastasıyım.ilk arabam ford fiestada siyahtı.
Hayalim range rover..
Hayalde kalacağı kesin yemeden içmeden çalıştığım parayı koysam emeklilikte ancak alırım.Emeklilik hayalim dünyayı gezmek değil bunu almak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)