Bu 3 Kulaklık İçinden Hangisi?
Reklamlar
-
mustafaSRC adlı üyeden alıntı
Eğer unutmazsam bi hafta sonra herşeyiyle birlikte açıklarım
ne ettin aldın mı mustafa.
Reklamlar
-
-
Bu tip şeyleri deneyerek alın..Kulaktan duyma bilgilerle ürün almayın kimse malına kötü demez..Umarım anlatabilmişimdir...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
jbl t450bt de karar kıldım gibi.. alıyım mı dostlar
-
DKN adlı üyeden alıntı
Hoşuna gittiysr tabi al
Spor derken fitness mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
Hoşuna gittiyse tabi al
Spor derken fitness mi?
-
mustafaSRC adlı üyeden alıntı
Hoşuna gittiysr tabi al
Spor derken fitness mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
Hoşuna gittiyse tabi al
Spor derken fitness mi?
body sporuyla uğraşıyorum
-
-
21 Haziran 2017, 14:16
2 gündür gezmeden tabanlarım şişti , tüm tekno marketleri ve avm tapınaklarını gezdim , "ses ayarlı , siyah renk " kulaklık bulamadım , tamamı tuşlu bunututlu ,zivzirik şeyler , sennheiser ile yazıştım onlarda dahi eski potansiyometre/çarklı ses ayarlı yokmuş.
Bu konuda bilgi yardımınız lazım , ses ayar tekerli/çarklı/potansiyometreli , siyah renk , maks 180 gibi rakama az kaliteli kulaklık lazım yardım lütfen.
-
21 Haziran 2017, 20:18
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
2 gündür gezmeden tabanlarım şişti , tüm tekno marketleri ve avm tapınaklarını gezdim , "ses ayarlı , siyah renk " kulaklık bulamadım , tamamı tuşlu bunututlu ,zivzirik şeyler , sennheiser ile yazıştım onlarda dahi eski potansiyometre/çarklı ses ayarlı yokmuş.
Bu konuda bilgi yardımınız lazım , ses ayar tekerli/çarklı/potansiyometreli , siyah renk , maks 180 gibi rakama az kaliteli kulaklık lazım yardım lütfen.
Abi sanırsam öyle bi kulaklık yok
Motor sürerken ses ayarlayabilmek için mi?
-
21 Haziran 2017, 20:43
Yo yo , belirtmeyi unutmuşum gündelik kullanım pc/müzik/film/tv için , ( bendeniz motosiklet kullanırken müzik hatta telefon ile görüşmeye karşıyım )
-
21 Haziran 2017, 20:59
Yo yo , belirtmeyi unutmuşum gündelik kullanım pc/müzik/film/tv için , ( bendeniz motosiklet kullanırken müzik hatta telefon ile görüşmeye karşıyım )
kulak içi mi, kafa üstü mü
-
21 Haziran 2017, 21:02
DKN adlı üyeden alıntı
kulak içi mi, kafa üstü mü
Stüdyo tip
-
21 Haziran 2017, 21:06
Stüdyo tip
ben bunu almayı düşünüyorum. http://www.mediamarkt.com.tr/tr/prod...html#yorumlar-
-
22 Haziran 2017, 05:55
DKN adlı üyeden alıntı
Şimdiden hayırlı olsun'da , ses ayarı varmı ? var ise çark/tekerli'mi?
-
22 Haziran 2017, 11:28
Şimdiden hayırlı olsun'da , ses ayarı varmı ? var ise çark/tekerli'mi?
henüz gidip elde inceleyemedim ama bakınca yazarım..
-
28 Haziran 2017, 17:14
Bu konuda yardım bekliyorum , forumda müzisyen/dj bilgili kimse yokmu yahu ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)