Bazen şöyle kız kulesine doğru iki dal sigara yakarken aklıma gelir..Ya olmasalardı derim...Allah hepsinden razı olsun şehitlerimizin..
Çanakkale zaferinin yıldönümü kutlu olsun...
Gerçekten harika olmuş...
Bazen şöyle kız kulesine doğru iki dal sigara yakarken aklıma gelir..Ya olmasalardı derim...Allah hepsinden razı olsun şehitlerimizin..
Çanakkale zaferinin yıldönümü kutlu olsun...
Gerçekten harika olmuş...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
cidden tüylerim diken diken oldu
nefis bir yorum..
azcık daha kemanların sesleri gelse dahada süper olurmuş
ADAM'ın dedesi cephede imiş zamanında bilmiyordum ..Vallaha helal olsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------
Bu arada Haluk levent 3e 5e konser verirdi az gitmedik zamanında terden su gibi olana kadar kafa sallardık..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Hayatimda konserine gittigim ilk Adam gibi adam. Ankara Batikentte sene 2000 2001 olmasi lazim. ATAM'IZIN İZİNDEYİZ
Çoğu kişi bilmez ama Haluk LEVENT bir çok konserinin gelirini kimsesizler ve yardım kuruluşlarına bağışlamıştır. Şarkıcı EGE bir programda Haluk abiden öğrendiğim bu olguyu bende devam ettireceğim diyerek Haluk LEVENT'in nasıl güzel kalpli bir insan olduğunu bilmeyenlere göstermiştir.
Tutulmayan bir çok şarkıya kendi yorumunu katmış ve HİT olmuştur.
Helal olsun. Mükemmel. Yobaz rahatsız olmuştur şimdi, Haluk'u hemen FETÖ cü diye tutuklarlar. e
Konudan sapmak gibi olmasın ama, bide Dağlar şarkısı vardır, dertsiz adamın aklını alır.
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günümüz kutlu olsun.Taklitlerinden sakının.
kapak olsun iblislerin topuna ...
haluk leventi sosyal medyadan takip edenler bilir, çok samimi adam. bu çalışmasıda çok güzel olmuş ve youtubede bu kadar büyük ilki görmeside çok güzel.
Gençliğimizin güzel adamı, çok mücadele verdi hayatta, mükemmel iş çıkarmış, şehitlerimizi ve Atatürk' ümüzü silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum.
Daglaaaaar, daglaaaaaaaaaar....
Bu sarkiyi her dinledigimde beni mahvediyor, o nedenle pek insan icinde dinlemem
Su aralar kendisi Antalya'da yasiyor olmasi lazim. Wikipedia'dan baktim aslen Adanali. Akdeniz genlerini tasindigindan midir bilmem acayip kanim isiniyor bu adama.
Atalarinin izinden giden, saygi deger, sefkatli, eserleri olumsuzlesmis bir sanatcimiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)