Arkadaşlar bir kaza haberi daha
-
dün yani pazar günü yeniçiftlikte bi arkadaşımın karsıya gecmek üzere motorla ana yola çıkıyor ve o sırada karsıdan en az 100 km hızla gelen arac(aslında ordaki hız limiti 40 ve 50 km )ve direksiyon hakimiyetini kaybedip arkadasa carpıyor sol tarafından ve 1 veya 2 km araba motorla beraber cihanı altında sürükledi ve kenara yuvarlandı daha sonra hasteneye kaldırdık ama cok kan kaybetmişti kan veredik ve aksam hemen yoğun bakıma aldılar aksam basında bekledik ve sabaha karsı iki sefer kalbi durmus ve bereket kurtarmıslar suan istanbula götürdüler cihanı hasteneye ama yine yoğun bakımdaymıs durmu kritikmiş ama İNŞALLAH BİŞEY OLMADAN SAĞ SALİM BURAYA GERİ DÖNER sizinle paylasmak istedim arkadaslar
Reklamlar
-
Büyük geçmiş olsun, iyileşmeye başlayınca kendisini ziyarete gidicem.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
çok geçmişolsun çok üzüldüm işAllah sağlığına kavuşur.
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
-
İstanbul - Tekirdağ yolu Tekirdağ girişi falan çok sakat saten. Birde magandası eksik olmaz o yolların. Allahtan şifa dileyelim arkadaşa umarım aramıza sorunsuz döner. Allah herkezi kazadan korusun..
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
GEÇMİŞ OLSUN
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
çok büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim
-
Kaza yapan dostumuza geçmiş olsun, umarım kısa zaman içinde iyileşir.
Artık bu maganda sürücülerden bıktık.
Faramarz Azar
[url]http://www.motorturk.net[/url]
0216 476 1558 - 0542 314 9559
İst/TR
-
çok çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm .. allah kimseye vermesin çok çok geçmiş olsun
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
-
10 Temmuz 2006, 13:13
BÜyÜk GeÇmİŞ Olsun ?
Allah Acİl Şİfalar Versİn Arkadasima ?
Comfirmation Bias
-
10 Temmuz 2006, 13:24
Allah'ım yardımcsı olsun. Bütün sevdiklerininde yardımcısı olsun. Arkadaşımız "ghost" rumuzuyla aramızda bulunan arkadaşmı. hangi hastahanede bildirirseniz makbule geçer.
Hep keyfi birliktelikler olmaz birazda aci paylaşalım. Yanan yüreklerin yangınını pay edelim. İstanbul. Şişelerin sadece kola , ayran, gazoz veya birayla dolu olmadığını Kan , serum, ilaç şişeside olabileceğinin idrakinde olmak için Gülmek kadar ağlamanında bize ait olduğunu kavramak için.
bir başlıkta cihanı hastahane ziyaret için açalım.
ne olur kıyametmi kopar.
saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
10 Temmuz 2006, 13:25
Allahtan acil şifalar dilerim
-
10 Temmuz 2006, 13:29
saolun arkadaslar şimdi telefonla aradım istanbulda hastenede halada yoğun bakımdaymıs
-
10 Temmuz 2006, 13:30
Acil şifalar
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
-
10 Temmuz 2006, 13:34
geçmiş olsun, acil şifalar.
-
10 Temmuz 2006, 13:38
arkadaslar fatihte haseki hastenesinde cihan suan hala yoğun bakımda yanına kimseyi alamıyorlarmıs ama
yoğun bakımda biliosunuz kimseyi almıyolar yanına ailesini dahi ancak camdan ailesine gösteriyolar
-
10 Temmuz 2006, 14:29
Allah'tan acil şifalar diliyorum...
İyileşecek inşallah....
-
10 Temmuz 2006, 14:35
-
10 Temmuz 2006, 14:42
kelimelerin anlamsız kaldığı an
KAN GRUBU = 0+
-
10 Temmuz 2006, 22:33
Moderatör (forrap)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler