evet olcanım sizlerde varsınız...siz ve ben...ben ve siz...ya da sadece siz...
bu ortamdaki insanların hepsi güzel varlıklar...sizler çok güzelsiniz...hepinizi sevdiğimi hatırlatmama gerek yok herhalde...
evet olcanım sizlerde varsınız...siz ve ben...ben ve siz...ya da sadece siz...
bu ortamdaki insanların hepsi güzel varlıklar...sizler çok güzelsiniz...hepinizi sevdiğimi hatırlatmama gerek yok herhalde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Biricik yağmura Cenab-ı Allah güzel bir hayat,mutlu bir ömür nasip etsin. Gün gelicek senin gibi bir babişkosu olduğu için gurur duyacak.Senin gibi güzel bir insanın kızı olduğu için ne kadar gurur duysa azdır bence.Sen dünyanın bir çok güzelliğini hak eden nadir insanlardansın mete abicim.Sağlıklı,mutlu,güzel...günlerde hep beraber olacağız inşaallah.
İYİKİ DOĞDUN YAĞMUR.İYİKİ VARSIN.Bu yazıları anlayacağın bir gün gelip de okuduğunda;babanın seni ne kadar çok sevdiğini;ve babanın da ne kadar çok seveni olduğunu anlayacaksın.
len crazy devil tamam işte seviyoz hepinizi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete_han adlı üyeden alıntı
Sana hayır gibi görünenin aslında şer,şer gibi görünenin de senin için hayır olabileceğini bildiğini düşünerek,senin gibi pozitif bir insanın nasıl böyle şeyler yazabildiğini anlamış değilim.Sevgilerimle...
ben olayı çözemedim sorun ne mete abi
bizide es geçtin ya
nice mutlu yillara yagmur hanim....)
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
musti senin yerin ayrı be kardeşim...seni es geçme fantazimiz olmaz...tek tek cevap verince rating kaygısı güdüp topiği canlandırıyor diye imaj yaratmak istemiyorum...
özel hayatımla gündeme gelmek istemiyorum birde...oynadığım futbolla yazdığım kitapla işimle gündeme gelmek istiyom...
paylaşımlar için tek tek öperim gıdılarınızdan...
hayırlısı olsun diyelim arkidişler...
mee abi akşam tvde gördüm mayolu resminle yakalamışlar
mete_han abı ıstanbulda olsaydım senle 1 tepsı baklavasına halı saha macı yaprdık hemıde fıstıklı baklavasına
Yeni yine yeniden
Metehan hemşom tatlı kızını öpüver yanaklarından bizim,tüm MT ailesinin yerine...
Satılık Asya125t-Spidi mont
yok len ne mayosu...musti81 adlı üyeden alıntı
okancım bekleriz her zaman...
talkie uşağa sevgiler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)