MOPAŞLA HAKLI MÜCADELEM..(KAZANDIM..BALYOZLU ELEMAN İÇERİR)..
-
Reklamlar
-
Abi bi kavga işimiz var da, adam eksik, ne zaman müsait olursunuz siz ?
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Bi telefon 2 kamyon adam kum gibi.
-
Ben de başlığa bakınca hukuki mücadele sandım. Meğer balyozi mücadeleymiş.
-
Başımız sıkışırsa seni arayabilirmiyiz reyiz
-
-
-
herşeyde seni buluyo
geçende parayı kaptırdığın adamdan parayı almıştın.
ne hayat be gta 5 gibi
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Abi bi kavga işimiz var da, adam eksik, ne zaman müsait olursunuz siz ?
Çağır haklıysan gelirim vallaha..Çok arkadaşın peşine gittim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Bi telefon 2 kamyon adam kum gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------
watercolours adlı üyeden alıntı
Ben de başlığa bakınca hukuki mücadele sandım. Meğer balyozi mücadeleymiş.
Son bir senedir çok denedim günde defalarca zabıtayı aradım bazen karakolu aradım hatta yoldan zabıta çevirdiğimi bilirim..Dilekçe verdim belediyeye merkezlerini kaç defa kaç kişi aradık olmadı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------
sailor33 adlı üyeden alıntı
Başımız sıkışırsa seni arayabilirmiyiz reyiz
Çağır başım üstüne..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Balyozdan çok korktular hele bir ikisinin yüzü bembeyaz olduydu.. Müdürleri kaçıyor derken kayıp düşmüştü..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------
MeNGuC adlı üyeden alıntı
MİS gibi orman kanunu arada gideri var hiç unutmam 30 kişi arasına bi enayilik yapıp dalmışlığım var mahallede namım halen yürüyüp gider tabi askerden önce kanım fokur fokur eskiye nazaran sakinim biraz daha teknik yaklaşıyorum olaylara
Bu olayıda mahkemede değerlendirmeye alabilirdin acaba deneme sonuçsuz oluncamı orman kanunlarına geçiş yaptın
Not 30 kişi arasına daldım ama bir mücize girdiğim gibi tertemiz çıktım adı üstünde mücize sakın denemeyin teknik yaklaşmayı
deneyin
Rahmetli geldi aklıma
https://www.youtube.com/watch?v=9azOKoqvo5U
Yalan yok biraz omzumda ezik ufak tefek sıyrıklar vardı.. Her türlü yolu denedik olmayınca mecbur kaldık orman kanunlarına..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
IRau adlı üyeden alıntı
herşeyde seni buluyo
geçende parayı kaptırdığın adamdan parayı almıştın.
ne hayat be gta 5 gibi
Benim vukuatsız günüm yok.. Her gün kaza kavga olmadık abuk subuk işler..En son gözlük numarası almaya gittim gözlerimden ameliyat oldum geldim..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Süper Moderatör
Keşke bir resim koysaydın merak ettim dükkanların ve malların durumunu.
Bir de okurken kör oldum ya hu, paragraf diye bir şey var bildin mi?
Dur düzelteyim bari.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Allah razı olsun, sabah sabah ne güldüm arkadaş ya Hele o müdür kaçarken düşmüyor mu, resmen canlı yaşadım :D
-
Meraklandım şimdi Bu dükkanın resimlerin eklerseniz seviniriz merakımız geçer
-
hachiko seni donanımhaber e tekrar bekliyoruz tepecikli sen yokken azdı meydanı boş sanıyor.
-
Mersin İl Temsilcisi
-
-
Afferin sana
-
şevkat yerimdar
-
-
Bu mopaş darıca istasyon mopaş mı?
-
Şu telefonum servisten gelsin duvara çarptım ekranı patladı içinde idi :D Paragraf için teşekkür ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
mgokhan57 adlı üyeden alıntı
Allah razı olsun, sabah sabah ne güldüm arkadaş ya
Hele o müdür kaçarken düşmüyor mu, resmen canlı yaşadım :D
İzlemen lazımdı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
hn33 adlı üyeden alıntı
Meraklandım şimdi Bu dükkanın resimlerin eklerseniz seviniriz merakımız geçer
Telefon servisten gelsin içinden alıp koyacağım buraya..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
IRau adlı üyeden alıntı
hachiko seni donanımhaber e tekrar bekliyoruz tepecikli sen yokken azdı meydanı boş sanıyor.
Vay arkadaşım bende sizi özledim başımdaki işleri halledeyim oranın da icabına bakacağım olmadı gazeteyi arayacağım manşet olsunlar biraz bakalım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
yaş kaçtı?
Niye sordunuz?
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)