şirket aracıyla kazaya karışınca kendi aracımda sigorta primim nasıl çıkar başına böyle bir durum gelen var mı
şirket aracıyla kazaya karışınca kendi aracımda sigorta primim nasıl çıkar başına böyle bir durum gelen var mı
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Konuyu biraz daha açarmısınız. Trafik kazası yaptıysanız sigorta priminizi hertürlü etkiler diye biliyorum.
şirketin ( kiralık ) aracı ile kaza yaptım evraklar benim adıma tanzim edildi . araç kaskolu
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şöyle örnek vereyim.
Kaza yapmamış sürücüye ait bir otomobilin sigorta bedeli 400-450 lira tutarındayken, aynı araç için kaza yapmış sürücü 2-3 kat daha fazla ödeyecek.
Bende başka araçla kaza yaptım ama kendi aracımda fazla ücret ödedim. Hasar dosyası acılıyor adımıza galiba. Sizin olayda böyle bişey.
Kazayı yapan araç degıl sızsınız. Aracın tc kımlık nosu yok sızın var. Her turlu size yaslarlar. Dogrusu da bu zaten..
Leasing'li araçların poliçeleri için toptan fiyat alınıp çok uygun fiyata sigortalanıyor. O para elbette bir yerden çıkacak, siz kendi araçlarınızda yüksek prim ödemezseniz de hepimizin fazla fazla ödediği sigorta primlerinin nedeni olacak. Taksici, dolmuşçu, otobüsçü, leasingli araçlar bunların trafik sigortasını bize ödetmeseler yarı yarıya prim öderiz 600 lira ise 300 olur yani çok rahat.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)