İstanbul Bakırköy Sadi konak. Acil e blok. Gecen kontorulde asistan tek kalemle 1 aylık rapor verdi. Bana doktorun yalan söylüyor diyen o şahız necidir bilmem ama tek dediği yazabilir yalan söylüyor demesi. D blok sağlık kurulu isterseniz isimde paylaşabilirim. Asistana tekrar sağlık kurulu böyle böyle dedi değimde ise çağır gelsin demesi.
Şuan bimere şikayet edildi, 184'e şikayet edildi bütün kurumlara yazıldı.
Asıl ben hastane hakkında surda bişeyler yazsam millet yarın özel sağlık sigortası yaptırır. Kibar oldukça ters cevap aldım, teşekkür ettikçe cevap alamadım. Tek ben değil yanımdaki hastalarda aynı sorunu yaşadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Benim söylediklerimde eğerki şüpheniz varsa buyrun yarın gidelim hastaneye, çıkıştada yemekler benden abicim.
Bakın sizin verdiğiniz bilgilerin 10da 1'ini hastanede duymadım.
Beni öyle hastane koridorlarında kavga eden, doktor söven tiplerle karıştırmayın sakın. Ameliyat masasına oturduğumda 'merhaba iyi günler iyi calışmalar' dediğimde aldığım sıfır tepki sağlık personeline olmayan saygıyı gösterdi bana.
Kırık ayakla 4 tane blok gezip, doktorun yalan söylüyor diyen kadının yerinde olmaması ve torunlarının aşılarıyla ilgilenmesi, benim suratıma bakmadan ayak üstü göndermesi beni öfkelendiren.