Merhaba MT ailesi,
Malum biz erkeklerin bakım konusunda yapabilecekleri oldukça sınırlı. Kadınlar için binbir çeşit alternatif varken bizler saç&sakal veya kıyafetle bakım&imaj konusunu yıllardır idare etmeye çalışırız. Tabii kimilerimiz bunu bir lütuf olarak da görebilir
Gel gelelim asıl meseleye; yıllardır sakallarımı jiletle alan birisi olarak artık usandım. Jiletin yaptığı tahriş de ayrı bir derttir. Ilık sular, soğuk sular, buzlar, tıraş sonrası duş almalar derken bir yerden sonra çekilmez bir hal almaya başladı. Hele hele kış aylarının soğuğunda. Sonuç olarak güzel bir tıraş makinesi almaya karar verdim. Bugüne kadar neden jilet kullandığımın yanıtıysa; kusursuza yakın, sinek kaydı olarak hitap edilen bir kesim sağlamasıydı. Fakat son zamanlarda birkaç araştırma yapınca o sinek kaydı dediğimiz tıraş tarzında kesen makinelerin olduğunu gördüm. Yıl oldu 2017. Hâlâ yoksa ayıp olurdu. Ben de son olarak sevgili MT ailesinin fikirlerini ve önerilerini almaya karar verdim. Aslında aklımda Braun Seri 5 ile Seri 9 arasında kalan modelleri var. Videolarını izlediğimde gayet istediğim tarzda tıraş yaptığını gördüm. Var mı başka önerisi, fikri olan ?