En Güzel Aşk Zor Olan Mi Dir?
-
en güzel aşkın zor olmasıdüşüncesini çok sağlıksız buluyorum.insanlar mutlu olmalıdır.birine aşıksanız ve o da aşkınızın farkında olup zorluk çıkarmış olmak için zorluk çıkarırsa,bundan da büyük bir zevk alıyorsa(kalsik türk akdını yaklaşımı,) eninde sonunda da tükürdüğünü yalayıp sizinle çıkarsa tabi ki siz de o zaman kadar çektiğiniz sıkıntıyı eninde sonunda onun burnundan fitil fitil getirirsiniz. hayatta herşey karşıklıdır.karşılıksız sevme gibi bir durum doğa kanunlarına da terstir fizik kanunlarına da terstir.2 kovanın üstüne 2 tane daha koyarsanız 4 kova olur yani. insanların da limitleri sınırları vardır.en güzel aşk zor olandır düşüncesini sadomazoşsitçe buluyorum hiç insani değil.
bence kadınlar bizi daha rahatça ezip egolarını daha çok tatmin edebilmek için bu mazoşistçe düşünceyi dayatıp beynimizi yıkamaya çalışıyolar.
çünkü biz ne zaman onlara zorluk çıkarsak işlerine gelmiyor eanında terk ediliyoruz.
Reklamlar
-
ewet zor olandır cunku ona ulasmak ıcın cok caba harcarız
Yeni yine yeniden
-
hocam kusura bakma ama bence sen mazoşistsin rahat batıyo sağlıklı bulmuyorum ben bu eğilimi.insanlar acı çekmemeli. mutlu olmalı.
madem öyle biz onlara zorluk çıkarınca niye anında terk ediliyoruz, (ÇÜNKÜ ONLARIN ALTERNATFİLERİ VE YEDEKTE TUTTUKLARI YIĞINLA ADAM VAR SENİ Mİ ÇEKİCEK)onlar bize zorluk çıkarırken iyi oluyo,,biz zorluk çıkarınca sepet havası. bu insani mi yani şimdi?
-
yok be a...
raf kardeş şimdik bizim içinde zor erkek güzeldir.. böle hiç zorluk çıkarmayan erkek seçici değildir, onun aşkındanda fazla bişi beklenmez... aramızda kalsın ama biz bayanlarda zor aşkı severiz.. acı verdiğinden değil ama... Zor olan insan seçici insandır.. he bi de bunun başka bi yüzü var tabii senin dediğin keyfi zorluk çıkaranlar abii valla dünyanın tek erkeği olsa elimin tersiyle iterim.. ölesi makbul değil
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
bence zorLuğu koLayLığı farketmesde yaşanıLanLara göre güseLdr..=)hoş bu devirdede kim kaybettide biz buLcas öLesini=)
-
en güzel aşk en çok paylaşılan aşktır
-
-
raf öbür topic yetmedimi
-
Emeksiz elde edilen şeyin değeri bilinmez, ama işin cılkını da çıkartmamak lazım tabii ki =
-
13 Temmuz 2006, 20:02
Zorluk kasten yapılmışsa akılsızca bişi bence bilerek zorluk çıkarılır mı yaaa.Ama seçicilikse asıl neden,belli bi süreye kadar katlanılabilir.Zaten hemen elde ettiysen kıymetini bilmezsin ama bi süre sonra olay gerçekten mazoşistliğe döner takıntı yaratır.Uzatmamak lazım.
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
-
13 Temmuz 2006, 20:18
aşık insanlarda ben sevgilime zorluk çektireyim diye bi mantık yoktur bunu yapanlar aşık değildir sadece psikolojik deliler böyle yapar.. aşkta esas mutlu olmaktır, mutlu olmak içinse sevgilinin değil hayatın bazı zorluklarını yenmek gerekir, eğer sonunda mutluluk varsa aşık insana bu cefalar hiçtir...
-
13 Temmuz 2006, 20:40
speedygonzales adlı üyeden alıntı
aşık insanlarda ben sevgilime zorluk çektireyim diye bi mantık yoktur bunu yapanlar aşık değildir sadece psikolojik deliler
böyle yapar.. aşkta esas mutlu olmaktır, mutlu olmak içinse sevgilinin değil hayatın bazı zorluklarını yenmek gerekir, eğer sonunda mutluluk varsa aşık insana bu cefalar hiçtir...
ewet ewet bence de tam olarak bu!
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
-
13 Temmuz 2006, 21:19
delipoyraz adlı üyeden alıntı
raf kardeş şimdik bizim içinde zor erkek güzeldir.. böle hiç zorluk çıkarmayan erkek seçici değildir, beklenmez... aramızda kalsın ama biz bayanlarda zor aşkı severiz..... Zor olan insan seçici insandır.. he bi de bunun başka bi yüzü var tabii senin dediğin keyfi zorluk çıkaranlar abii valla dünyanın tek erkeği olsa elimin tersiyle iterim.. ölesi makbul değil
biyoloji bilimine göre tüm canlı türlerinde eşleri dişiler seçer.david beckham gibi uç örnekler dışında hiç bir erkeğin de seçme şansı yoktur. (türkieyde seçme şansı olan toplasan 10 tane erkek ancak vardır.emre altuğ, kenan imrizalıoğlu falan)biz kedimiz seçeneğiz zaten olmayan seçeneği nasıl seçicez arkadaşım.sizin peşinizde 13 yaşından beri 20 kişi olabilir ama bizde bir kişi ya olur ya olmaz.(çoğu zaman olmaz)kim boştaysa ve kendisini seçmişse ona razı olur erkek.(zaten zar zor bulduğu ,razı olmak zorunda kaldığı kız içine sinmediği içinde aldatır bir süre ona)
-
13 Temmuz 2006, 21:21
hööö eşleri dişimi seçer
-
13 Temmuz 2006, 21:29
delipoyraz adlı üyeden alıntı
aramızda kalsın ama biz bayanlarda zor aşkı severiz.. he bi de bunun başka bi yüzü var tabii senin dediğin keyfi zorluk çıkaranlar abii valla dünyanın tek erkeği olsa elimin tersiyle iterim.. ölesi makbul değil
.....
arkadaşım zoru seviyosunuz anladık mazoşistsiniz rahat batıyo da, zorluk çıkarıca niye kaçıyosunuz:...evet aşk olacak,,,, zorluk olacak ama erkeğe zor olacak ......işte zurnanın zırt dediği yer.
-
13 Temmuz 2006, 21:31
raflar adlı üyeden alıntı
biyoloji bilimine göre tüm canlı türlerinde eşleri dişiler seçer.david beckham gibi uç örnekler dışında hiç bir erkeğin de seçme şansı yoktur. (türkieyde seçme şansı olan toplasan 10 tane erkek ancak vardır.emre altuğ, kenan imrizalıoğlu falan)biz kedimiz seçeneğiz zaten olmayan seçeneği nasıl seçicez arkadaşım.sizin peşinizde 13 yaşından beri 20 kişi olabilir ama bizde bir kişi ya olur ya olmaz.(çoğu zaman olmaz)kim boştaysa ve kendisini seçmişse ona razı olur erkek.(zaten zar zor bulduğu ,razı olmak zorunda kaldığı kız içine sinmediği içinde aldatır bir süre ona)
Yapma raf ataerkil bi toplumda yaşıyoruz. kız istemeler kız kaçırmalarar vs hep erkekler seçti kadınını şimdiye kadar
-
13 Temmuz 2006, 21:34
handeee adlı üyeden alıntı
bence zorLuğu koLayLığı farketmesde yaşanıLanLara göre güseLdr..
madem zorluğu kolaylığı fark etemz, o adam zorluk çıkardığı zaman niye anında terk ediyosunuz.
Khutuck adlı üyeden alıntı
Emeksiz elde edilen şeyin değeri bilinmez, ama işin cılkını da çıkartmamak lazım tabii ki
=
evet doğru emeksiz elde edilen şeyin değeri bilinmez. ben de bunu yazıyorum günlerdir. erkek kızı tavlamak için hem kızın peşindeki erkek sürüsüyle, hem kızın uyuzluklarıyla hem de kendi onuruyla savaş veriyor. kız ne yapıyor , oturduğu yerden ayağına gelen elemanların içinde seçim yapıyor. o ne ala memleket. erkek o bedelleri öderken kız o erkek için ne bedel ödüyor, hiç bir şey. işte o yüzden de erkeğin değeri o kadar. bin tane kapris çekeriz bir tane yaparız terk ediliriz.ondan sonra da niye aşık olmuyolar diyosunuz.
-
13 Temmuz 2006, 21:47
evet doğru emeksiz elde edilen şeyin değeri bilinmez. ben de bunu yazıyorum günlerdir. erkek kızı tavlamak için hem kızın peşindeki erkek sürüsüyle, hem kızın uyuzluklarıyla hem de kendi onuruyla savaş veriyor. kız ne yapıyor , oturduğu yerden ayağına gelen elemanların içinde seçim yapıyor. o ne ala memleket. erkek o bedelleri öderken kız o erkek için ne bedel ödüyor, hiç bir şey. işte o yüzden de erkeğin değeri o kadar. bin tane kapris çekeriz bir tane yaparız terk ediliriz.ondan sonra da niye aşık olmuyolar diyosunuz.
Önemli olan kızın elini sallayınca elli tanesine çarptığı erkeklerden olmamak Eğer gerçekten değerli bir adamsan takdir eden bol oluyor
-
13 Temmuz 2006, 22:02
Khutuck adlı üyeden alıntı
Önemli olan kızın elini sallayınca elli tanesine çarptığı erkeklerden olmamak
Eğer gerçekten değerli bir adamsan takdir eden bol oluyor
o dediğin erkeğin nasıl bir erkek olduğunu çok iyi biliyorum ben.o erkek mehmet ali erbil modelidir.o dediğin takdiri de biliyorum.SENİNLE ÇIKILMAZ AMA EVLENİLİR DERLER.gözünün önünde şaklabanlarla çıkarlar ve sen ilerde evlenmeyi düşüneceği zaman için bir kenara ayrılmışsındır.
SENİNLE ÇIKILMAZ AMA EVLENİLİR DERLER bunu çok yaşadım yaşamım boyunca. bence kadın zoru severim diyerek gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor.tufaya gelmeyin. kadın hiç zora gelemez.bu bir eleme yöntemi.sen saf saf "zor erkek" olunca anında eleniyorsun......kadın hiç soru sormayan,hiç eleştirmeyen, hiç karışmayan sadece pohpohlayan, kaprisini çeken zorluk çıkarmayan güçlü adam sever..........bu da mehmet ali erbil modelidir.
-
14 Temmuz 2006, 00:01
madem zorluğu kolaylığı fark etemz, o adam zorluk çıkardığı zaman niye anında terk ediyosunuz.
iyi de en güzel aşk zor aşk diye bi sözde senin dediğin gibi bi zorluktan bahsedilmioki.Bahsedilen şey kavuşmanın zorluğu.Senin dediğin şey adamın şunu giyme bunu yapma tavrı.Adam hayatımın içine ediosa herhalde terkedicez yani.Bu durum kadın için de erkek için de aynı olmalı.Sevgili hayatı güzelleştirmek için var olmalı zorlaştırmak için değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler