En Güzel Aşk Zor Olan Mi Dir?
-
14 Temmuz 2006, 00:20
silentfairy adlı üyeden alıntı
Bahsedilen şey kavuşmanın zorluğu.Adam hayatımın içine ediosa herhalde terkedicez yani.Sevgili hayatı güzelleştirmek için var olmalı zorlaştırmak için değil.
senin muhtelif yerlerini diğer erkeklere gösterme ve sevgilin varken onlardan da ziyadesiyle ilgi görme özgürlüğün adamın o ortamda rencide olmasından, daha önemliyse o zaten senin için alt tarafı misafir sanatçıdır.hiç öyle AAAA uuu aşk meşk ayakları yapma.yaşına göre, statüne göre, kalıbına göre giyinmeyi bilmiyosan ya da öğrenememişsen adam da sana lafı koyar.kimseyi hiç bir ortamda rencide etmeye hakkın yok.kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmek zorunda değil.çünkü dünyada hiç kimse vazgeçilemz değil. ha erkek terk ettiği zaman hep kaybeder. kız anında bulur ama erkek aylarca sürünür.ama huzurlu yanlızlık huzursuz ilişkiden daha güzeldir.kralını tanımam.sevgiliden aşktan anladığınız adamın size eğlence olması.hiç soru sormasın, hiç karışmasın , hiç eleştirmesin sadece komiklik yapsın eğilendrisin ve yalakalık yapsın egomu tatmin etsin.yahu hayatta herşeyin bir bedeli var. adam bunlar yapar ama sen de bedelini ödersin.adam senin her türlü uyuzluğuna katlanıyosa ve sen de tshitin içine çamaşır giy diye uyardı diye adamı terk ediyosan insan olamazsın.
ayrıca da kavuşamamanın nesi güzel ya, size hakkaten rahat batıyo size ...mazoşistsiniz.
uyuz oluyorum bu dekolte küstahlığına.tamamen erkeği kendine düşman gibi gören, rakip gibi gören günümüz kadınının küstah bir sidik yarışı bu.kız arkadaşımın muhtelif yerlerini sadece ben değil de sokaktaki adam da görücekse benim sokaktaki adamdan ne farkım var........bana kendimi özel hissettirmiyorsa neden onun kaprisini çekeyim.gider rus hatunlarla takırım. bi kere 20 kat daha güzeller.1.80 boy var hepsinde. onunda her yerini sokaktaki adam da görüyor ama hem daha ucuza gelir hem sıfır stres.
Reklamlar
-
14 Temmuz 2006, 00:43
raflar adlı üyeden alıntı
uyuz oluyorum bu dekolte küstahlığına.tamamen erkeği kendine düşman gibi gören, rakip gibi gören günümüz kadınının küstah bir sidik yarışı bu.kız arkadaşımın muhtelif yerlerini sadece ben değil de sokaktaki adam da görücekse benim sokaktaki adamdan ne farkım var........bana kendimi özel hissettirmiyorsa neden onun kaprisini çekeyim.gider rus hatunlarla takırım. bi kere 20 kat daha güzeller.1.80 boy var hepsinde. onunda her yerini sokaktaki adam da görüyor ama hem daha ucuza gelir hem sıfır stres.
Sen baya dolmuşssun anlaşılan arkadaş..Dekolte konusunda sana hemen hemen katılıyorum..Çünkü yaşadığımız toplumda erkeklerin çoğu aç ve de görmemiş..Kapalı bile olsa bir bayan adam öküz gibi bakıyor yanında erkek arkadaşı olmasına rağmen..Gel de delirme o zaman işte..Ama böyle düşünüce erkeklerin %80 ini ortadan kaldırmak gerekir..
Aşk konusuna gelince,cok karmaşık birşey..Kimse aşkı planlı yaşamaz..Aşık olayım diye düşünmez,aşık olunca mutlu olmalıyım ya da kavga etmeliyim demez..İçinden geldiği gibi yaşar..Kızlar hemen terkeder zora gelemez düşüncesine katılmıyorum..
Emin ol onlar daha fazla mücadele ediyor..Belki sana denk gelmemiştir öylesi..
Aslında genelleme yapmanın yanlış olduğu düşüncesi bende ağır basıyor
-
14 Temmuz 2006, 00:46
ya arkadaşlar hepiniz inşallah mutlu olursunuz ama
ben ciddi diyorum ümidi kestim gibi belki bende sorun çünkü bu konuda
iki tarafta yozlaşmış erkekler belaltına düşer olmuş
kızlar havalı olmuş bakmıyor ne istediğini bilmiyor
bir kızda arayacağım en son şey cinselliktir
ama biilmiyorum herşey bozulmuş
-
14 Temmuz 2006, 00:50
raflar adlı üyeden alıntı
senin muhtelif yerlerini diğer erkeklere gösterme ve sevgilin varken onlardan da ziyadesiyle ilgi görme özgürlüğün adamın o ortamda rencide olmasından, daha önemliyse o zaten senin için alt tarafı misafir sanatçıdır.hiç öyle AAAA uuu aşk meşk ayakları yapma.yaşına göre, statüne göre, kalıbına göre giyinmeyi bilmiyosan ya da öğrenememişsen adam da sana lafı koyar.kimseyi hiç bir ortamda rencide etmeye hakkın yok.kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmek zorunda değil.çünkü dünyada hiç kimse vazgeçilemz değil. ha erkek terk ettiği zaman hep kaybeder. kız anında bulur ama erkek aylarca sürünür.ama huzurlu yanlızlık huzursuz ilişkiden daha güzeldir.kralını tanımam.sevgiliden aşktan anladığınız adamın size eğlence olması.hiç soru sormasın, hiç karışmasın , hiç eleştirmesin sadece komiklik yapsın eğilendrisin ve yalakalık yapsın egomu tatmin etsin.yahu hayatta herşeyin bir bedeli var. adam bunlar yapar ama sen de bedelini ödersin.adam senin her türlü uyuzluğuna katlanıyosa ve sen de tshitin içine çamaşır giy diye uyardı diye adamı terk ediyosan insan olamazsın.
ayrıca da kavuşamamanın nesi güzel ya, size hakkaten rahat batıyo size ...mazoşistsiniz.
raflar bence sen şizofrensin.Hayatına girmiş bütün kadınların yaptıklarını dünyanın bütün kadınları yapıyo sanıosun.Sana şu kadarını söyliyim ben nerde ne giyiceimi nasıl dawranıcaımı bilicek durumdayım.Senin tanımladığın kızlar da toplumda normal şekilde anılan insanlar değil zaten ve sen de beni ya da bir başkasını yaşantısını görmeden yargılama hakkına sahip değilsin.Ne demek sen muhtelif yerlerini gösterirsen...bilmemne bilmemne....uzaktan sıkmakla olmuo bu işler oolum sen önce takıldıın insanların kalitesini ayarla.Kendi yaşantına göre hatun seçme yeteneğin yoksa sana hiç bir şekilde yapılacak bir şey kalmamış.Sen bencil küstah bi adamsın.Hatta açtığın odaktan başka bir yere bakmaya cesaretin bile yok,o kadar korkak veya dar görüşlüsün.Anla artık bütün insanlar senin o yanlış temeller üzerine kurduğun küçük dünyandaki gibi değil.Ve artık senin hiç bir şeyine cewap wermeyi düşünmüyorum.Sana söyleyecek lafım kalmadığı için değil sana söylenecek çok şeyim var ama benim tartıştığım hatta kavga ettiğim insanların bile bir terbiye düzeyi olur çünkü ben saygıyı hiç elden bırakmam.Ama görüyorumki saygı,TERBİYE,hoşgörü vs senin için pek işine gelen kavramlar değil.Sana acıyorum a-cı-yo-rum saygı sınırını bile çizemiyorsun malesef tartışmanın da bir üslubu olur.
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
-
14 Temmuz 2006, 01:11
[QUOTE=silentfairy].o kadar korkak veya dar görüşlüsün.Anla artık bütün insanlar senin o yanlış temeller üzerine kurduğun küçük dünyandaki gibi değil.QUOTE]
BEN BÜTÜN İNSANLAR ÖYLE DEMEDİM HİÇ BİR ZAMAN.İSTİSNALAR MUTLAKA VARDIR.AMA ÇOĞU ÖYLE.
DEKOLTEYE ÇOĞU ZAMAN SESİMİ ÇIKARMASAM DA ORTAMDA ERKEKLERİN KIZ arkadaşımın BİRYERLERİNE HAYRAN HAYRAN BAKMASI VE ETKİLENİP İLGİ GÖSTERMEYE ÇALIŞMALARI SİNİRİMİ BOZAR.SONUÇTA O KIZI ELDE EDENE KADAR ANAMDAN EMDİĞİM SÜT BURNUMDAN GELMİŞ.BİR DE PROMOSYON MU YAPICAZ ELİN HERİFİNE.TABİ SİZ ERKEĞİ HAVADAN BULDUĞUNUZ İÇİN SİZİN İÇİN ERKEĞİN BİR DEĞERİ YOK. BU KONUDA BİZE ANLAYIŞ GÖSTERMEZSİNİZ. SİZDE O EMPATİ YOK.ÇÜNKÜ LİMİTSİZ ÖZGÜRLÜK SAPLANTINIZ ADAMIN DUYGULARINDAN DAHA ÖNEMLİ.EGOİSTSİNİZ.
ÖZGÜRLÜKLER BAŞKASININKİNİN BAŞLADIĞI YERE KADARDIR. LİMİTSİZ ÖZGÜRLÜK GİBİ APTALCA BİR SAPLANTIM YOK.ÖZGÜR OLUCAM DİYE KARŞIMDAKİ İNSANIN DUYGULARINI RENCİDE ETMEM .....EMPATİ DENEN BİŞEY VAR
-
14 Temmuz 2006, 01:15
raf küçük harfle yazsan bold yazı ve büyük karakter bağırmak demektir
-
14 Temmuz 2006, 01:18
KIZ BAŞKALARINDAN DA İLGİ GÖRÜP EGOSUNU TATMİN EDİYORS, BEN DE BU SIRADA DUYGULARIM YÜZÜNDEN RENCİDE OLUYORSAM ONU RAHATSIZ ETMİYOSA TABİ Kİ ONA KÖPRÜYÜ GEÇENE KADAR DAYI DERİM. HERKESE BU ŞEKİLDE DAVRANILMAZ.İYİSİ DE VARDIR TEK TÜK AMA BUNLARA DAVRANILIR.DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR.EVET ÇIKTIĞIM KIZLARIN HEPSİ KAŞARDI.ÇÜNKÜ HER ERKEK GİBİ SEÇME ŞANSIM YOPK. ONLARI BULABİLDİM.DAHA DOĞRUSU ONLAR BENİ BULDU.
tamam musti.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler