sizce nelerdir.ben daha yolun başındayım.sizlerden yardım bekliyorum.benim gözlemlediğim kadarı ile yemek sektörü hiçbir zaman tükenmeyecek.birde insanlara hizmet sektörü sürekli büyüyor.
sizce nelerdir.ben daha yolun başındayım.sizlerden yardım bekliyorum.benim gözlemlediğim kadarı ile yemek sektörü hiçbir zaman tükenmeyecek.birde insanlara hizmet sektörü sürekli büyüyor.
Ticaret ile ugrastigim icin su sekilde anlatayim
Ben lisede iken muhasebecilik ve bilgisayar gelecegin meslegi idi.
Simdi ortalik issiz muhasebeci ve bilgisayarci dolu
10 15 sene sonra buyuk ihtimalle bilisim hizmetleri 1 numarali sektor olur .
_ bilisim dediysek iphone 7 incelemesi yapan arkadaslar degil ,program tasarlayip robot yapan arkadaslar )
Hic bitmeyecek sektor ise hizmet sektorudur. Insan oglu doymaz surekli yeni biseler ister o yuzden en iyi hizmet veren her zaman kazanir . en basiti kurye arkadaslarimiz olmasa kimse eve paket servis soyleyemez.
Hortumculuk, Gaspçılık, Dolandırıcılık...
Bir de millet vekilliği.
Milletvekiligidir net 4 sene görev süresi(devamsızlık sınırsız),limitsiz ücretsiz saglık hizmetleri,(4 sene sonrası emekli olup ayda 25 bin tl yattığın yerden para) makam aracı,koruma,lojman,büro,itibar,yasalara tabi olmama ceza Vs. yememe,askerlik yapmama,spor tören vb faaliyetlere beleş ve loca ön sıradan hazır yer,ek iş olarak ticaretle uğraşıp tüm ihaleleri alma ve aklıma gelmeyen bir dünya + sı var.
Gelelim nasıl olunura malum 2 partiye (akp-hdp) üye kaydı (MHP yi yazmadım akp ile birleşti zaten)gençlik kollarında aktif görev almak yalakalık yapmak,para yatırmak,namaz kılmak yada kılıyormuş gibi yapmak,sosyal medyada popüler olup büyük kitlelere ulaşmak akabinde algı operasyonları kapsamında aktif beyin yıkama işlemlerinde görev almak,teröristlere reislere hocalara itaat etmek diz cökmek,3 çocuk ve herşeyden önemlisi düşünmemek ve yargılamamak çoban uçurumdan bile atla dese gözü kapalı atlamak.
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Gida mühendisliği
Tıp
Isletme mühendisliği
Genetik ve moleküler biyoloji
Yazılım Mühendisliği
Bunların yanında dolu dolu bir cv
"YALAKALIK"
Geçmişin ve geleceğin en kazançlı mesleğidir. Her yerde ihtiyaç duyulur.
Ciddi söylüyorum çevre mühendisliği. Fakat bu devlet yönetimiyle pek ise yaramayabilir.İlerde yapılacak tesislerde(enerji,sanayi...) ab standartları için efsane şekilde lazım olcak yada işsiz kalicaksiniz
hasta yaşlı bakımda iş yok kuzenim mezun oldu ve açıkta kaldı dgs ile hemşireliğe geçti
elektrik ve bilişim konusu zirve yapacak ama kendini geliştirmek gerek hem de çok misal önlisans mezunu internet kafe işiyle uğraşmış zamanında ama kendini geliştirmiş ve şuan güvenlik yazılım işlerini yapan yerde çalışan tanıdığım var yanlış hatırlamıyorsam koç grubundaydı dolu bir maaşla çalışıyor
yakın gelecek için tahminim
1-gıda sektörü
2-ilaç sektörü
3-silah sektörü
Hiç sermaye koymadan en güzel para kazanacağın sektör Din Sektörüdür. İster islam, ister hristiyan ister budist, ister yahudi olsun en karlı ve en kazançlı sektör budur...
Malesef. Serbest piyasa olunca o da zor. İlk motosikletimi preacher'lığı bırakıp kamyon şoförü olmuş bi adamın karısından aldıydım. Kilise açacaksın, cemaat bulacaksın, haftasonu çoluk çocuğuna program yapacaksın, hizmet götüreceksin, bağışta bulunmaya ikna edeceksin, kolay değil. Adam bırakıp gece gündüz şoförlüğe geri dönmüş.
İyi ki de öyle olmuş. Bana verdiği kaskın üzerinde ne stickerlar vardı. Karısı nasıl kızardı bozardı veriyorken... İçinde yokmuş demek ki
Yurtdışına çıkacaksanız başta bilişim olmak üzere iyisi olduğunuz sürece eli yüzü düzgün her meslek size para kazandırır. Türkiye'ye gelince ben de milletvekilliği derim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)