Yeni Gösterge Tasarımım ( Videolu )
Reklamlar
-
Arkadaşlar selamlar , pazartesi günü tatildim aracımda değişiklik yapmak istedim ve göstergeleri volkswagenlerdeki gibi yapmaya karar verdim ibreleri ve elimden geldiğince yaptım umarım beğenirsiniz yeni hali böyle oldu Kanalıma abone olursanız sevinirim motosikletle ilgili paylaşımlarda yapacağım elimden geldikçe
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
Konu güncel arkadaşlar
Reklamlar
-
Görmeyen arkadaşlar için tekrar güncel
-
Mersin İl Temsilcisi
Ee ne işe yarıyor bu?
İşte hondaninki gibi dijital ekleyeydiniz ya..
-
sekil amaçlı sadece görsel dijitale nasil cevirebilcegim hakkinda bilginiz varsa yapmayi denerim begenmemeniZe uzuldum
-
Sahsen ben begendim.Cok temiz iscilik olmus.Orjinaline kiyasla cok kaliteli bi goruntu cikmis ortaya.Boyle ufak ama etkili dokunuslar arabasini tekrar sevdiriyor insana
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Sahsen ben begendim.Cok temiz iscilik olmus.Orjinaline kiyasla cok kaliteli bi goruntu cikmis ortaya.Boyle ufak ama etkili dokunuslar arabasini tekrar sevdiriyor insana
Begenmenize sevindim degerki yorumunuz icin cok tesekkur ederim eksik olmayin
-
vayyy eski dost hyundai götz
2004 yılında 0 km almıştım.
Hidrolik direksiyon ve klimalı ilk otomobilimdi nasıl mutlu olmuştum alınca hala hatırlarım.
göstergeler güzel olmuş elinize sağlık.
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
vayyy eski dost hyundai götz
2004 yılında 0 km almıştım.
Hidrolik direksiyon ve klimalı ilk otomobilimdi nasıl mutlu olmuştum alınca hala hatırlarım.
göstergeler güzel olmuş elinize sağlık.
Merhabalar , bende geçtiğimiz yıl pejoyu satıp almıştım bunu 2.0 turbo dizel araçtan sonra 1.5 dizel kesmez diyordum ama canavar gibi çıktı Teşekkür ederim çok sağolun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)