Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Hostel

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Arkadaşlar bu ayın sonunda ekipman yedek parça vs almak için İstanbul'a gideceğim. Malum memlekette bulamadığım ve ekonomik olması için İstanbul'dan alacağım bu yüzden kalacak yer otel vs araştırırken hostellerin en uygun oldugunu gördüm. Daha önce kalan olduysa yorumlarını alabilir miyim? Temizlik, güvenlik vs. Üç beş kuruş kar edelim derken malzemeleri çaldırmayalım 😊 Her türlü tavsiyenizi memnuniyetle bekliyorum...
    Takınsam kanat manat kuş muş olsam seğirtsem
    Bomboş vatana inat matana doğru gitsem... NFK...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Akraba yada tanıdık yokmu hem ziyret hem gezi

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akraba yada tanıdık yokmu hem ziyret hem gezi
    Maalesef yok...

Eğer Avrupa yakasında kalacaksanız şehzadebaşı var.büyükşehir belediye nin yan tarafında tramvaya da metroyada yakın sayılır otel bergama var düzgün aileler kalıyodu.fiyatı uygun kahvaltı da var.reklam yapıyor sanma oradaki başka otellere de sor fiyatı ve hizmeti uygun olanda kal...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

Fiyatı telefondan sorun.rezarvasyon sitelerinden genellikle pahalı gözüküyor.genelde uygun fiyatla yardımcı oluyorlar...

osiosborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok korktuğum, cesaret edemediğim şeydir. Birçok tanımadığın insanla aynı odada kalmak. Birileri çantanı, paranı vs. alıp gitse hiçbir şey yapamazsın. Canına dahi zarar verebilirler. 10-15TL ucuz diye bu riske girmezdim.

5-6 kişi gidilirse olur. Bir odayı size verirler ama tek başına olmaz. Üstelik kötü günlerden geçiyoruz. Etraf ne olduğu belli olmayan insanlarla dolu.

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı Tendo_75 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer Avrupa yakasında kalacaksanız şehzadebaşı var.büyükşehir belediye nin yan tarafında tramvaya da metroyada yakın sayılır otel bergama var düzgün aileler kalıyodu.fiyatı uygun kahvaltı da var.reklam yapıyor sanma oradaki başka otellere de sor fiyatı ve hizmeti uygun olanda kal....
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

Fiyatı telefondan sorun.rezarvasyon sitelerinden genellikle pahalı gözüküyor.genelde uygun fiyatla yardımcı oluyorlar...
    Teşekkür ediyorum hasanpasa ya gideceğim için kadikoy civari bakıyorum. Dediğiniz gibi arayayım gitmeden

Evet bence de sıkıntı Ankara ulusta bir kere üç kişinin aynı odayı paylaştığı odada kaldım.sabaha kadar tedirginlik içinde uyuyamıyosun.en iyisi kendine ait uygun fiyatlı bir otel odasında kalmak...

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı osiosborn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok korktuğum, cesaret edemediğim şeydir. Birçok tanımadığın insanla aynı odada kalmak. Birileri çantanı, paranı vs. alıp gitse hiçbir şey yapamazsın. Canına dahi zarar verebilirler. 10-15TL ucuz diye bu riske girmezdim.

5-6 kişi gidilirse olur. Bir odayı size verirler ama tek başına olmaz. Üstelik kötü günlerden geçiyoruz. Etraf ne olduğu belli olmayan insanlarla dolu.
    Doğru söylüyorsunuz. Aklımın bir kenarında duracak teşekkür ediyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

Alıntı Tendo_75 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet bence de sıkıntı Ankara ulusta bir kere üç kişinin aynı odayı paylaştığı odada kaldım.sabaha kadar tedirginlik içinde uyuyamıyosun.en iyisi kendine ait uygun fiyatlı bir otel odasında kalmak...
    Teşekkür ediyorum haklısınız galiba

Onların söylediği fiyatı aşağı çekmek için pazarlık yapmayı unutmayın.şuanlık pek turist olmadığı için pazarlık yapabilirsiniz.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    dostum, hostelden ucuzmudur ama sahibinden.coma girip günlük kiralık evlere bir bak istersen

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum, hostelden ucuzmudur ama sahibinden.coma girip günlük kiralık evlere bir bak istersen
    Günlük kiralık daireler için yazan fiyatlar saatlik fiyatlar daha önce arayıp sormuslugum var. Adamlar gecelik olunca 200-250 TL çekiyor. Hem onlar çok güvenli gelmiyor bana . Teşekkürler

Motosikleti
    Tmax 530
    Ustadim ne kadarlik bir butceniz var bilmiyorum ama hostele bulasmayin hic hele ki istanbulda.
    200 liraya 5 yildizli otel suitinde kalabiliyorsun su donem /gecelik.
    50/75 liraya orta segmentte bir otel bulunabilir.
    Hasanpasa civarinda olacaksan en uygun Rihtimda yer alan oteller olacaktir. Baska da yakinlarinda zor bulunur. Ya da taksim civarinda kalinip 2 vasita ile hasanpasa yapilabilir.

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı acgh1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ustadim ne kadarlik bir butceniz var bilmiyorum ama hostele bulasmayin hic hele ki istanbulda.
    200 liraya 5 yildizli otel suitinde kalabiliyorsun su donem /gecelik.
    50/75 liraya orta segmentte bir otel bulunabilir.
    Hasanpasa civarinda olacaksan en uygun Rihtimda yer alan oteller olacaktir. Baska da yakinlarinda zor bulunur. Ya da taksim civarinda kalinip 2 vasita ile hasanpasa yapilabilir.
    Çok sağol teşekkürler üstad. Galiba öyle yapacağım bütçe kısıtlı biraz ama iki gece 150 TL bulabilirsem nezih bir yerde kalırım

Motosikleti
    Tmax 530
    Alıntı fafarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok sağol teşekkürler üstad. Galiba öyle yapacağım bütçe kısıtlı biraz ama iki gece 150 TL bulabilirsem nezih bir yerde kalırım
    Ne demek, rica ederim. Oyle bir gezindim de booking.com da 100 tl fiyat cekmis rihtimdakiler.
    Pazarlikla duserler sanirim. Bu arada 2 gece cok degil mi yav aksesuar almak icin?, gezecekseniz ayri da

Neyse, iyi aksamlar..

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    hocam airbnb adlı siteden girip bakabilirsin.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    İki güne 150 verebilen 200 de verir. Ver 200 günlük evde kal İstanbul da bi dünya. Hostel nedir İstanbul gibi yerde valla sabah bi kalkarsın böbrek yok.

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı acgh1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne demek, rica ederim. Oyle bir gezindim de booking.com da 100 tl fiyat cekmis rihtimdakiler.
    Pazarlikla duserler sanirim. Bu arada 2 gece cok degil mi yav aksesuar almak icin?, gezecekseniz ayri da

Neyse, iyi aksamlar..
    Sıkışık zamanı sevmiyorum üstad. Koştur koştur olsun istemiyorum rahat rahat gezerek halledeyim işimi diyorum. Teşekkürler ilginiz için. Artık ayarlayacağız bir yer...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Alıntı Tefoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam airbnb adlı siteden girip bakabilirsin.
    Bakacağım hocam teşekkürler

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    3 5 kuruş kazanacam derken,elindekileri kayıp etmeye değmez,öğretmenevi fiyatlarıda uygun,internetten araştır

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Hocam öğretmenevlerine bakın, ucuz ve güvenli.

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hostelde kal abi ne olacak. Memleketin ruh hastalığı hosteller hakkında olan düşüncelere de yansımış. 8 üzeri puanı olan yerler genelde güzel, yorumlara da bak tabii bir de kaç kişi puan vermiş, az kişiyse çok itibar etme gördüğün puana.

Kadıköy'den vapurla Sirkeci'ye geçip Sultanahmet'e doğru onlarca hostel bulabilirsin. Ben en son Ayasofya'nın karşısında Blue'da kaldım, kahvaltı dahil 17 liraydı.

Kadıköy'de de Hush var, fiyatı biraz yüksek gibi ama güzeldir. Anadolu yakası için güzel fiyatı var.

Yalnız ay sonu hostel fiyatları 20 lira civarındayken kişisel odalar da 40 lira gibi düşük hep. Milletin horlama sesini duymayayım rahatça uyuyayım dersen de aradaki fark umursanmayacak kadar küçük.

Genele: Hostelleri sevin, önyargılarınızdan kurtulun da yayılsınlar artık memleketimizde.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)