umarım videoyu ekleyebilmişimdir.
artık taksiciler ile aralarında nasıl bir ilişki var ise çok seviyorlar birbirlerini.
umarım tamamına erer.
umarım videoyu ekleyebilmişimdir.
artık taksiciler ile aralarında nasıl bir ilişki var ise çok seviyorlar birbirlerini.
umarım tamamına erer.
Aslında ötv'yi kaldırmak yerine taksilere belirli bir standart getirseler daha iyi olurdu. İlk önce taksicileri düzelteceksin sonra araçlarını. Sanki taksici şahin kullanınca katil bmw mercedes kullanınca harika bir şoför olacak. Birde hani yerli otomobil vardı ya, deseler ki bütün taksiler yerli otomobil olmak zorunda bak hem mis gibi satılır hemde belirli bir standartta olur. Gerçi yerli otomobil hazır değil ama ...
Atla deve bir tüketim farkı olmayacaktır.
Taksi dediğimiz şey, en pahalı ulaşım biçimi arkadaşlar, Dünya'nın her yerinde böyle.
Bu kadar pahalı bir ulaşım kullanıyorken Şahin'e Albea'ya binmekte problem görmüyorum derseniz siz bilirsiniz. Ama ben neredeyse sadece Türkiye'de kalmış böyle haşat araçlarla yolculuk yapmaktan bıkmış durumdayım. Corolla falan gelir diye binmeyip bekliyorum bazen.. Beklediğim araba Corolla ya..
Taksiye BMW 3 serisi alarak ne büyük bir hata yaptığını 2 sene sonra anlayacak.
Aynen katılıyorum 2 sene sonra her gün ayrı yeri elinde kalır. Şimdi hiçkimse "ama bmw bu" diyerek gelmesin. e46 dan e60'tan sonra bmw lerin motoru bakımını az buçuk aksattığın anda dağılıyor. Almanya dan buraya geldi diye motor dağıtan en az 50 tane bmw gördüm ben, (birisi de X6)
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Taksi lüks değildir, pahalıdır. Lüks olan ulaşım limuzindir. Taksinin pahalı olmasının sebebi lüks olması değil, istediğiniz anda hazır olmasıdır.
Bu arada amca tipik vatandaşımız. Ülkenin her tarafında bombalar patlıyor, paramız her geçen gün hızla değersizleniyor, zam üstüne zam geliyor, ekonomi göçtü göçecek, ama kendi yaptığı kâr için "yaşasın başımızdakiler" diyebiliyor. Vurdumduymaz, düşüncesiz, ve kendi kuyruğunu yiyen yılan gibi habersiz... Hakkediyoruz velhasıl.
taksi pahalı değil,
millet fakir.
ayrıca amca vurdumduymaz değil
sadece saçlarını tarıyor.
bu modeller de senelerdir kullanılan modeller.
ya österiş meraklısı dallamanın teki .
sen taksicisin o araca nasıl yakıt dayandıracaksın ??
tayyipe göt kılı olmak icin yapılmıs bir reklamdan ibaret
Videoyu izleseydiniz iyiydi. Tayyip baba bize vermiş diyen adamın devam yorumu;
"Ayakkabı kutularında çaldılar ya ordan veriyor bize. Bazıları cebe attı bu bize dağıtıyor."
Adam dolaylı yoldan laf sokmuş kısaca.
Tayyip bu videoyu izlese Hürriyet i kapattırır kısaca.
Eğer öyle demişse iki güne fetöcü diye alırlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)