Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kargo Firması-Rezillik-Önemli!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Değerli arkadaşlar, yazı biraz uzun olacak ancak konu şahsımın üzerindedir. Okuyunca ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bunu ilgili konuda bir bilinç oluşturmak adına yazıyorum. Yazdıklarımın tamamı şahsımın üzerinde bir konu hakkında şahsi tecrübelerimdir, tamamı gerçektir.

19.12.2016 günü, bilenler bilir, bilmeyenler üzerini tıklasın http://www.dostyasam.org/v1/downnedir.html

Down sendromlu çocuk için hepsiburada.com adresinden bir oyuncak sipariş ettim. Çocuk oyuncağı kendi televizyonda görerek istemiştir. Sipariş ekranımda tahmini teslimat günü olarak 22.12.2016 görünmekteydi. Firmanın dediği gibi, ürün 22.12.2016 tarihinde Ankara Akyurt Yurtiçi Kargo şubesine teslim edildi ve sinir harbine dönüşen, bir çocuğun 4 gündür denizkızı bebeğimi niye almadınız diye ağlamasına sebep olan süreç burada başladı. 23.12.2016 tarihinde 2007 yılından beri oturduğum, yıllardır bütün kargo firmalarından kargo gelen evimin adresinde hata olduğu (7 yıldır kayıtlı hesabım var hepsiburada.com da ve hep aynı adrese sipariş geçiyorum.) ibaresi not düşülerek siparişim teslim edilmedi. İlgili şubeyi defalarca aramama rağmen telefonlarıma hiçbir şekilde yanıt alamadım. Konu hakkında ilgili firmanın müşteri hizmetlerini 24.12.2016 tarihinde arayarak adresin doğru olduğunu, sürekli kargo firmaları ile çalıştığımı, ürünün acil olduğunu, gelmeyecekse bizzat gidip şubeden teslim alabileceğimi söyledim. Adresinize bu gün teslim edilecektir cevabını aldım. O günden beri neredeyse her gün dağıtıma çıkan ürün bir türlü teslim edilmedi. Ne yurtiçi kargonun müşteri hizmetlerine yaptığım, ne de hepsiburada müşteri hizmetlerine yaptığım başvurulardan herhangi bir sonuç alamadım. Sonuç alamadığım gibi herhangi bir yetkili dönüşte olmadı. Bu gün saat 11 civarında yurtiçi kargo müşteri hizmetleri arayıp özür diledi, gün içinde ürününüz teslim edilecektir diye de belirtti, ürün yine "teslimatı yetişmedi" gerekçesi ile teslim edilmedi. Bu ürünü başka bir yerden bulabilsem alacağım parası neyse verip, bulamıyorum. Yukarıda anlattıklarımın ispatına dair görüntüler aşağıdadır.
    Hiç kimseden yardım falan beklemiyorum, sadece bilin istedim, yapılan şerefsizliği bilin yeter.

Bisnev99 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    dostum, bahsettiğin kargo firması yurtiçi kargo, pek şaşılacak bir durum yok.

benimde beklediğim bir kargo var ver 4 gündür şubede bekliyor. ama bu kadar uğraştığına değmez, git şubeden kendin teslim al olayı çok büyütmüşssün. yılbaşı haftası olduğu için böyle gecikmeler yaşanıyor.

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    konuya girer girmez kesin yurtiçi kargodur diyerekten girdim ki yanılmamışım yurtiçi kargo rezaleti diye aratın çıkan sonuçlara inanamayacaksınız en güzeli ptt hem ucuz hem de 2 gün de elimde
    Kızıl pars, Bisnev99 ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum, bahsettiğin kargo firması yurtiçi kargo, pek şaşılacak bir durum yok.

benimde beklediğim bir kargo var ver 4 gündür şubede bekliyor. ama bu kadar uğraştığına değmez, git şubeden kendin teslim al olayı çok büyütmüşssün. yılbaşı haftası olduğu için böyle gecikmeler yaşanıyor.
    Dostum her gün arabaya koyup dağıtıma çıkartıyorlar. Telefonlara da bakmıyorlar. Baksalar diyecem dağıtıma çıkmasın gelip teslim alacağım diye. Dağıtımda olduğu için alamıyorum şubeden.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum her gün arabaya koyup dağıtıma çıkartıyorlar. Telefonlara da bakmıyorlar. Baksalar diyecem dağıtıma çıkmasın gelip teslim alacağım diye. Dağıtımda olduğu için alamıyorum şubeden.
    anladım, kusura bakma o kısmı atlamışım. senin iş kötüymüş

berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Yurtiçi kargo berbat. Geçen 4 gün boyunca eve kurye cağırdım. Şikayet yazdım. Hepsinde aradılar, tekrar adres aldılar. Ama 4 Kez çağırmama rağmen kimse gelmedi. Gönderemedim.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    n11.com'dan motor yağı aldım. Dağıtım günleri değilmiş yurtiçi kargo eve getirmedi, ben gidip aldım. 4 litrelik şişeyi getirmek zor geldi heralde. Kargonuz alıcı ödemeliyse eve getirmediklerinde faturayı yeniden kestirip eve teslim ücretini çıkarttırmanızı tavsiye ederim. Bunu yapanları duydum.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Abi hepsiburadadan motosiklet brandası aldım geçen ayın 13 de elimde olması lazım.Neyse kargo geldi .İçi boş kutunun .Yazışmalar,şikayet var.com dan sonra 1 ay geçti anca yolladılar ürünü.Aynı şeyi bir arkadaşımda yaşadı .Kulaklık aldı.Kutu içinde kulaklık kabı var içinde kulaklık yok.

Şaka gibi olaylar.Kargo kısmına girmeyeceğim bile.Adamı kanser eder bazı firmalar.

Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burada kızılması gereken Yurtiçi kargo değil Hepsiburada denen site.

Sizin Yurtiçi kargo ile bir ticaretiniz yok. Hukukunuz yok..

Adamlar rezil. 3-5 kuruşa araç kullanmayı bir kenara bıraktım, yolda yürümeyi hatta daha da kötüsü konuşmayı bilmeyen çağın kölelerini çalıştırarak, ite kaka bir şeyler yapıyorlar ama ne tuhaf ve acıdır ki bu ülkede yaptıkları iş yürüyor. Varlıklarını devam ettiriyorlar.

Ülke de hiç mi kimsenin işine gücüne kendi yaptığı işe saygısı olmaz. Hiç mi kimse doğru iş yapmaya çalışmaz.

Sonra çıkıp biri akıl verircesine der ki " Yav kardeşim büyütme git şubeden al... Bu konuda ki örnek için konuşuyorum ;

Lan büyütmeye büyütmeye işte şubeden alamayacak basit bir alışverişte sinir hastası olacak hale geliyorsunuz..

İnleye inleye alışıyoruz, alıştırılıyoruz amma ve lakin durumlar hep daha daha boka sarıyor..

Bu arada ne hepsiburadanın ne de adı geçen iğrenç taşıma firmasının kapısının önünden bile geçmem...
    espresso bunu beğendi.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Allaha şükür ptt kargo kullanıyorum, ve kargolarımı 2 arkadaş getiriyor sabit, her geldiklerinde güler yüzlerinin hatrına, kendi mallarıymış gibi ilgilenmelerinin hatrına zorla bi çay kahve ısmarlarım, çoğu zaman abi kargolar gün bitmeden yetisyetiştirmem lazım deyip reddederler gerçi.

Geçen ali expressten eldiven siparişlerim geldi, ben gelmeme ihtimalini bile kafaya koyduğum halde getiren arkadaş "Abi 2 gün önce gelmişti ama yoğunluktan gözden kaçırdım hakkını helal et dedi.
    Böyle ince düşünen adam abi senin siparişi ben kendime aldım dese, canın sağolsun güle güle kullan derim dedim.

Kadıköy şubesinden geliyor benim arkadaşlar , her ptt aynımıdır bilemem ama kadikoyden gelen arkadaşlara dayanarak ptt tavsiye ederim.
    espresso bunu beğendi.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Benzerini yaşadım. Evime 500 metre.
    Arıyorum cvp yok
    Yanlarina gidiyorum, kargo çıkmadın ya da çıktıysa arayın noktası neredeyse gidip alayım dedim. Tel yok vb yalanlar ve uygun sinir harbinden sonra aradılar.
    Tam evimin ordalarmis. Ama kargo kayıtlarında yokmuş.
    Beklesinler dedim ve araçla 30 saniye sonra oradayım ama bekleyen yok!
    Başladım aramaya ve buldum arka sokaklRin birinde sigara içip küfürlü sakalasiyorlar.
    Dedim ki siz dalga mı geciyorsunuz?
    Cvp oldukça laubali bir haldeyken ve kayıtlarında görünmüyorken yahu dünkü evelgunku yüklemeye bak diye ikna ve en sonunda uygun bir beden diliyle kargomu aldım.
    Kendime yakistirsam, farklı dille konuşmak işten değil..
    Yurtiçi başta olmak üzere hiç. İri PTT nin eline su dokemez.

Kızıl pars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisiklet
    Zaytung'da da çıkmıştı.

Yurtiçi Kargo'dan 20. Yılını Dolduran Müşterilerine ''Kapıya Teslimat'' Sürprizi...

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=315673
    espresso bunu beğendi.
    Hamdım, piştim, hala hamım.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Aras kargo iyi ya.Hepsiburada acaba sadece yurtiçiyle mi anlaşmalı

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı whitedeamon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aras kargo iyi ya.Hepsiburada acaba sadece yurtiçiyle mi anlaşmalı
    Evet maalesef öyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzerini yaşadım. Evime 500 metre.
    Arıyorum cvp yok
    Yanlarina gidiyorum, kargo çıkmadın ya da çıktıysa arayın noktası neredeyse gidip alayım dedim. Tel yok vb yalanlar ve uygun sinir harbinden sonra aradılar.
    Tam evimin ordalarmis. Ama kargo kayıtlarında yokmuş.
    Beklesinler dedim ve araçla 30 saniye sonra oradayım ama bekleyen yok!
    Başladım aramaya ve buldum arka sokaklRin birinde sigara içip küfürlü sakalasiyorlar.
    Dedim ki siz dalga mı geciyorsunuz?
    Cvp oldukça laubali bir haldeyken ve kayıtlarında görünmüyorken yahu dünkü evelgunku yüklemeye bak diye ikna ve en sonunda uygun bir beden diliyle kargomu aldım.
    Kendime yakistirsam, farklı dille konuşmak işten değil..
    Yurtiçi başta olmak üzere hiç. İri PTT nin eline su dokemez.
    Abi en sonunda 3-5 arkadaş alıp gidip dükkanlarını başlarına yıkacağım. İş o noktaya geldi. Hayır birde mesafe uzak, ikide bir gidemiyorum. Ama Allah var, bu gün bekledim, getirseydi kargoyu alıyorum diye bahçeden içeri sokup ağzını burnunu kıracaktım. O kadar sinirliyim yani.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allaha şükür ptt kargo kullanıyorum, ve kargolarımı 2 arkadaş getiriyor sabit, her geldiklerinde güler yüzlerinin hatrına, kendi mallarıymış gibi ilgilenmelerinin hatrına zorla bi çay kahve ısmarlarım, çoğu zaman abi kargolar gün bitmeden yetisyetiştirmem lazım deyip reddederler gerçi.

Geçen ali expressten eldiven siparişlerim geldi, ben gelmeme ihtimalini bile kafaya koyduğum halde getiren arkadaş "Abi 2 gün önce gelmişti ama yoğunluktan gözden kaçırdım hakkını helal et dedi.
    Böyle ince düşünen adam abi senin siparişi ben kendime aldım dese, canın sağolsun güle güle kullan derim dedim.

Kadıköy şubesinden geliyor benim arkadaşlar , her ptt aynımıdır bilemem ama kadikoyden gelen arkadaşlara dayanarak ptt tavsiye ederim.
    Yokki zıkkım hepsiburadanın ptt ile çalışması. olsa en iyisi ptt kargo. Adamlar arıyor bu gün yetişmeyecek, acilse şubeden teslim alabilir misiniz diye. En azından gelen malzemeye acil ihtiyaç olduğunda arıyorum arkadaşı postanede kargom var diye, gidip alıyor.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Baabaeskideki yurt içi kargo her zaman gelen kargoyu sabah eve getirmiştir fakat lüleburgazdaki yurt içi ise kargoyu getirmiyor ayaklarına gidiyorum telefon ediyorum açmıyor ptt ise 1 2 günde almanyadan gelen kargoyu 4 günde 180 km getirmedi araya hafta sonunu soktu

Motosikleti
    Café Racer
    22 Aralık Cuma günü adıma bir kargo gelmiş, evde değildim ve sizi bulamadık diye bir kağıt yapıştırıp gitmişler haklı olarak.
    Kağıtta ''Sizi adresinizde bulamadık, kargonuzu XXX şubemizden alabilirsiniz'' diye ibare de bırakmışlar.

25 Aralık Pazartesi günü şubeye gittim ve kargomu teslim almak istediğimi söyledim.
    İlgili kişi kargonun dağıtıma çıktığını sizi adresinizde bulamadığımız için şubemizde olduğunu teyit edip kargoyu aramaya başladı.
    10 15 dakika sonra kargoyu bulamadıklarını daha sonra tekrar uğramam gerektiğini belirttiler.
    26 Aralık Salı, kargo hala ortalarda yok.
    27 Aralık Çarşamba, kargo kayıp.
    28 Aralık Perşembe kargoyu mobil şubeden 3 saat önce teslim aldım.

Firmayı mı merak ediyorsunuz? Yurtiçi Kargo

Sinirlenmiyorum artık bu tarz durumlara, yaşadığımız ülke Türkiye.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    şu kargo firmaları bir düzeltemediler kendilerini arkadaş. Bizim burada yurtiçi şubesi idare eder sevide ancak mng şubesi tam evlere şenlik. Yemin ediyorum artık alacağım ürün sadece mng ile gönderiliyorsa, almıyorum.

Her seferinde başka bir sorun. Geçenlerde yeminimi bozup mngye son şans verip kitap siparişi verdim kargoyu mng seçtim, şubeyi de arayıp dedim ki dağıtıma çıkarmayın ben gelip alacağım, rica ettim tamam dediler not da düştüler. Yok arkadaş yine beceremediler. adam ıslak botla basıp poşeti yırtıp kitapları ıslak bot iziyle mahfetmiş. Bu nasıl kargo kardeşim dedim, bunu teslim almamı mı bekliyosunuz birde diye azarladım, adam çıkardı bir kitabı yırtık poşetten, açtı sayfalara baktı ve aynen şöyle dedi "ama bu okunur ki yazılar okunuyor yani..."
    Öyle bir şok yaşadım ki diyecek lafım kalmadı, "teslim almıyorum kardeşim, tut hasarlı kargo tutanağını, yolla geri paketini" deyip çıktım gittim şubeden.

Yani kargo firmalarında genel olarak işini ciddi yapmama gibi bir sorun var. Ama yurtiçi sanırsam birçok yerde başı çekiyormuş, öğrenmiş oldum

Canavay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Ducati Monster 696
    İmkanınız varsa şubeye gidin, bir güzel azarlayın.

Sam@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    97' Virago 250 / artık yok
    Şaşırdım gerçekten, MNG ile biraz sıkıntım olmuştu. Yurt içi kargo hep zamanında teslim etti, hatta özellikle yurt içi kargoyu seçiyorum..
    Dün saat aldım hepsiburada'dan akşamı kargoya verilmiş,yurt içi kargo.. Kontrol ettim dağıtımda gözüküyor. Bakalım kaç gibi gelecek..

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    https://youtu.be/Dhbys0JwF30
    https://youtu.be/OKkDzM4Bij0
    https://youtu.be/XxtcIZa-uWQ
    https://youtu.be/tdLhpUnl7Gs

Kalifiye eleman çalıştırmak ve maliyetleri düşürmek, yasa açıklarını kullanmak..

Oysa en sevdiğim firmaydin.
    Yalniz yurtiçine yüklendiğini düşünülmesin, ısrarla sevdiğim için kendileriyle çalıştım, ve bunları da kendilerini düzeltmeleri için birer tavsiye olarak alsınlar.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)