Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kargo Firması-Rezillik-Önemli!

REKLAM ALANI
    Sam@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    97' Virago 250 / artık yok
    Alıntı Sam@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şaşırdım gerçekten, MNG ile biraz sıkıntım olmuştu. Yurt içi kargo hep zamanında teslim etti, hatta özellikle yurt içi kargoyu seçiyorum..
    Dün saat aldım hepsiburada'dan akşamı kargoya verilmiş,yurt içi kargo.. Kontrol ettim dağıtımda gözüküyor. Bakalım kaç gibi gelecek..
    Edit:
    İyiki sorunum yok dedim, adam gelmiş şirkete benim kargoyu unutmuş vermeyi. Aradım şimdi getirecek 17:30 a kadar.
    'Yav unutmuşum senin pakedi abey yav' dedi..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3 kuruşa 10 kuruşluk iş yaptırmaktan kaynaklanıyor bu.
    Ülkenin alım gücü düşük, rekabet fazla. İşveren ve dolayısıyla firmalar rekabet ederken dahi daha çok kazanmanın ama maaliyetleri azaltmanın derdinde.
    Çalışanlar bıkkın, kimsenin hayata dair en ufak bir heyecanı yok, hepimiz mesai bitirip bir an önce eve gidip o aptal dizileri programları izlemenin derdindeyiz.
    Hiç bir bireyin diğer bir bireye saygısı yok, senin işin gücün aksamış umurunda değil. Pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz, yolda giderken kızgın bir sürücü, kafayı yemiş bir psikopat yada patlayan bir bomba ile her an ölebilirsiniz.
    Memurundan esnafına, işvereninden işçisine kadar tamamen ahlaksızlığın (iş ahlakından bahsediyorum) dibine vurmuşuz.
    Yayayken yolun karşısına geçerken ağır ağır yürüyen adam araç sürücüsüne "beklesene ulan" diye çıkışıp, direksiyona geçtiğinde yayaya "beklesene ulan" diyor bu ülkede.
    Ha bir de herkesin işi acele nedense. İşi gerçekten acele olan adam Türkiye'de 7'den 70'e herkesin işi acele olduğundan derdini anlatamıyor kimseye konudaki örnekte olduğu gibi.
    Bir başka konuda yazmıştım, yineliyorum.
    Aklı olan varsa delirsin.
    Yoksa yaşanacak, çekilecek bir yer değil bu güzelim ülke.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Sam@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    97' Virago 250 / artık yok
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 kuruşa 10 kuruşluk iş yaptırmaktan kaynaklanıyor bu.
    Ülkenin alım gücü düşük, rekabet fazla. İşveren ve dolayısıyla firmalar rekabet ederken dahi daha çok kazanmanın ama maaliyetleri azaltmanın derdinde.
    Çalışanlar bıkkın, kimsenin hayata dair en ufak bir heyecanı yok, hepimiz mesai bitirip bir an önce eve gidip o aptal dizileri programları izlemenin derdindeyiz.
    Hiç bir bireyin diğer bir bireye saygısı yok, senin işin gücün aksamış umurunda değil. Pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz, yolda giderken kızgın bir sürücü, kafayı yemiş bir psikopat yada patlayan bir bomba ile her an ölebilirsiniz.
    Memurundan esnafına, işvereninden işçisine kadar tamamen ahlaksızlığın (iş ahlakından bahsediyorum) dibine vurmuşuz.
    Yayayken yolun karşısına geçerken ağır ağır yürüyen adam araç sürücüsüne "beklesene ulan" diye çıkışıp, direksiyona geçtiğinde yayaya "beklesene ulan" diyor bu ülkede.
    Ha bir de herkesin işi acele nedense. İşi gerçekten acele olan adam Türkiye'de 7'den 70'e herkesin işi acele olduğundan derdini anlatamıyor kimseye konudaki örnekte olduğu gibi.
    Bir başka konuda yazmıştım, yineliyorum.
    Aklı olan varsa delirsin.
    Yoksa yaşanacak, çekilecek bir yer değil bu güzelim ülke.
    Bugün okudum, yayaya korna bastı diye yaya çekip silahı ayaklarından vurmuş adamı.
    Bizim milletvekillerinde bile saygı yok, her görüşmede kavga gürültü.

Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Yurtiçi Kargodan uzak durun derim.İstanbul içi bir haftada teslimat yaparlar.Sorunca da eleman yok derler

Grumpy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Duzgun kargo sırketı yok. Arasla olan bır anımı anlatayım sıze.

Kıtap sıparısı verdım, yaklasık 30 tane fırma da sadece arasla calısıyor. Neyse dedım eve yakın bır sey olmaz. Calısıyorum dıye de gıttım dedım bak benı evde bulamazsınız, bosuna eve gıtmesın subede kalsın ben burdan alırım. Agır olucak cunku bılıyorum, adamı ugrastırmak ıstemedım. Neyse bır kac gun sonra telefon caldı, kargonu subeye teslım ettım dedı adam, eyvallah dedım kargonun numarasına baktım ınternetten. 2 sabıt 2 cep numarası gozukuyor, sabıtlerı arıyorum acan yok, cep numaraları ulasılamıyor dıyor. Sabıtı tekrar arıyorum bırı mesgul calıyor dıgerını acan yok, cep numaralarını tekrar arıyorum ulasılamıyor. Neyse musterı hızmetlerını aradım, dedım boyle boyle arayın bır bakın. Tamam dedı kapattı, yarım saat aramaya devam ettım durum aynı. Tekrar aradım dedım baska bırının numarasını ver, cep numarası aldım kapattım. Verdıgı numarayı aradım mesgule attılar. Neyse ısı ıbn*lıge bındırdım, sabıtı sureklı arıyorum ust uste hıc ara vermeden, acmıyorsa bıle rahatsız olsun. 25 30 seferden sonra actı, dedım boyle boyle aradılar kargom gelmıs, ben sızın kapanıs saatınıze yetısemem kardesımı gondersem olur mu dedım, olur dedı ısmımı aldı kargonuz gelmemıs dedı. Dedım kardes boyle boyle kargoyu bırakan arkadas aradı, yok gelmemıs dedı tekrar. Dedım ben arkadası bır arayıp sıze hemen donus yapıcam. Aradım benı arayan numarayı dedım durum bu, sen emın mısın? Ben bıraktım sısteme gırmemıslerdır gıbı bır sey soyledı tamam dedım gerı aradım bu sefer actılar, dedım boyle boyle gelen kargolara bakın, kargom ordaymıs. Yok dıyor halen. Dedım ıyı. Ertesı gun gıttım kapının onundeyım yaktım sıgarayı caktırmadan sabıt numaraları arıyorum telefon calıyor sessıze alıyorlar. Calıyor sessıze alıyorlar. Cep numaralarını denıyorum ulasılamıyor. Sabıtlere dondum ust uste aramaya devam ettım, 5 6 seferden sonra hay s****cem ya taktı herıf dedı actı telefonu, telefonu kulagıma koyup gırdım ıcerı, taktım, kargom gelmıs dun aradılar bıraktık dedıler, aradım yok dedın kalk bı bak bakalım gelmısmı dedım ıkı gerı zekalı mal mal suratıma bakıyor. Onde 2 tane lavuk bılgısayara kıtlenmısler, gelen musterıyle ılgılenıyolar telefonlara bakan yok. Sımdı tutup dovsem, adam yerıne koyacaklar gerı zekalıları. Kameralardan ızleyecekler dukkana gırıp saldırmıs gıbı gozukecem.

Sımdı kıme soveyım? Bunu adam dıye ıse alıp oraya oturtan ınsan kaynaklarına mı? Bunu evlat dıye seven, yetıstırememıs anaya babaya mı? Calısacak baska kargo bulamamıs kıtap aldıgım fırmaya mı?
    Akhunturk bunu beğendi.

Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Her kargo firmasında problem olur ancak yurtiçi kargo bu işin bayrak tutanı.Her kargo şubeye geldikten sonra ortalama 4 günde teslim ediliyor.Artık yurtiçi kargo taşımalı sitelerden alışveriş yapmıyorum kafam rahat.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Hepimizin hikayeleri aziz nesininkilere benziyor, fark ettiniz mı?
    efendy06 bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepimizin hikayeleri aziz nesininkilere benziyor, fark ettiniz mı?
    Abi aslında öyle değil. Bak çinden ürün getirtiyorum kaç seferdir. Sadece 1 kez ptt kargo aradı, diyalog aynen şu;
    -Murat Bey ile mi görüşüyorum?
    -Evet
    -Murat Bey Çubuk PTT'den arıyorum, bir adet kargonuz gelmiş, bu gün teslimatı yetişmeyecek, araya haftasonu giriyor. Pazartesi teslim edilir, acil ise siz alabilir misiniz şubeden?
    -Beyfendi ben havalimanındayım, gelemem de oraya yakın bir arkadaşım var onu yönlendirsem?
    -Olur isim soyisim rica edebilir miyim?
    - xxx xxx
    -Tamam not aldım, lütfen kimliği ile gelsin.

Arkadaş teslim aldı, belki 30 kere kargo aldım ptt kargodan, yaşadığım en büyük sıkıntı yukardaki diyalog. Adamlar çalışıyor arkadaş. Yani bütün kargo firmaları aynı değil. Tabiki hepsinin zaman zaman saçmaladığı oluyor ama bu yurtiçi ayrı bişey. Aziz Nesin hikayesi bile kurtarmaz mevcut durumu. Bu gün de getirmediler. Sonra bu gün aradım 4449999 numarasını, "kardeşim gerizekalımısınız siz? yoksa p.çlik olsun diye mi yapıyorsunuz? İlle gidip çalışanlarını dövüp şubenizi ateşe mi vereyim? " deyince hemen yetkiliye bağladılar, adam "şahsen takip edip yarın ulaşımını sağlayacağım ve yarın arayıp bizzat sizden teyit isteyeceğim" dedi, bir de ilgili şubeye ceza uygulanacakmış konu hakkında. Ayrıca adama "lanet olsun getireceğiniz kargoya, işimi gücümü bırakıp mağaza mağaza gezip kaç paraysa bir tane alacağım çocuğa onu vereceğim, kargo gelince de getirdiği ürünü getirenin münasip bir tarafına monte edeceğim!" deyince "beyfendi yenisi almayın, siz haklısınız, ben konunun takipçisiyim sadece ürününüzü getirtmekle kalmayıp şube hakkında gereken işlemleri yapacağım" diye söz de verdi. Bakalım ne olacak...
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Arkadaslar direkt kargo firmalarina sallamayin.Onemli olan sube,firma degil.Kimi surat kargodan memnun,kimi degil.Benim evime aras kargo 3,surat 2 km bu gune kadar 1 kere eve teslim edemedi abartisiz ( surat kargo ) surekli kendim gidip aldim.

Subeler arasinda buyuk fark var.Sahsen benim icin Aras,yurtici,mng,surat diye gider siralama

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi aslında öyle değil. Bak çinden ürün getirtiyorum kaç seferdir. Sadece 1 kez ptt kargo aradı, diyalog aynen şu;
    -Murat Bey ile mi görüşüyorum?
    -Evet
    -Murat Bey Çubuk PTT'den arıyorum, bir adet kargonuz gelmiş, bu gün teslimatı yetişmeyecek, araya haftasonu giriyor. Pazartesi teslim edilir, acil ise siz alabilir misiniz şubeden?
    -Beyfendi ben havalimanındayım, gelemem de oraya yakın bir arkadaşım var onu yönlendirsem?
    -Olur isim soyisim rica edebilir miyim?
    - xxx xxx
    -Tamam not aldım, lütfen kimliği ile gelsin.

Arkadaş teslim aldı, belki 30 kere kargo aldım ptt kargodan, yaşadığım en büyük sıkıntı yukardaki diyalog. Adamlar çalışıyor arkadaş. Yani bütün kargo firmaları aynı değil. Tabiki hepsinin zaman zaman saçmaladığı oluyor ama bu yurtiçi ayrı bişey. Aziz Nesin hikayesi bile kurtarmaz mevcut durumu. Bu gün de getirmediler. Sonra bu gün aradım 4449999 numarasını, "kardeşim gerizekalımısınız siz? yoksa p.çlik olsun diye mi yapıyorsunuz? İlle gidip çalışanlarını dövüp şubenizi ateşe mi vereyim? " deyince hemen yetkiliye bağladılar, adam "şahsen takip edip yarın ulaşımını sağlayacağım ve yarın arayıp bizzat sizden teyit isteyeceğim" dedi, bir de ilgili şubeye ceza uygulanacakmış konu hakkında. Ayrıca adama "lanet olsun getireceğiniz kargoya, işimi gücümü bırakıp mağaza mağaza gezip kaç paraysa bir tane alacağım çocuğa onu vereceğim, kargo gelince de getirdiği ürünü getirenin münasip bir tarafına monte edeceğim!" deyince "beyfendi yenisi almayın, siz haklısınız, ben konunun takipçisiyim sadece ürününüzü getirtmekle kalmayıp şube hakkında gereken işlemleri yapacağım" diye söz de verdi. Bakalım ne olacak...
    PTT derim ve tek geçerim.
    Mersin'den Antalya'ya ceviz ceyiz sandığı gönderdim. Adamlar evde ambalajlayip ikinci kattan indirmişler ve aynen de Antalya'da dördüncü kata bizzat teslim etmişlerdi.
    Hizmet budur..

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Yurtiçi kargo aman allahim
    Kargo gelir şube de yok arabada yok ara babam ara
    En son bulunur verilir
    Istanbuldan sakarya ya 6 gün de anca

Aras tan da uzak durun adamlar plastik yag bidon u bile patlamayı beceriyorlar

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yurtiçi kargo aman allahim
    Kargo gelir şube de yok arabada yok ara babam ara
    En son bulunur verilir
    Istanbuldan sakarya ya 6 gün de anca

Aras tan da uzak durun adamlar plastik yag bidon u bile patlamayı beceriyorlar
    Aras fena değil bizim eve en yakın kargocu, eve getirmesi uzun sürecek gibiyse dağıtım arasında aracı şubede yakalayıp kargomu kapıyorum. Bazen adamlara hak vermemek de mümkün değil renault kangoo araba yarısına kadar kargo doluydu, akşama kadar bitmez o kargolar.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)