Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Sıfırdan başka bir ülkede yaşamaya başlamak.

REKLAM ALANI
    ceydamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hero pleasure
    Eleştirmiyorum ama aç kalmak adına para harcamazken , ota para ayırabilmek gerçekten ilginç bir durum. Önceliklerin hususunda biraz daha düşünmelisin.

Tersten koşmanın ve şanssız olmanın tek sebebi plansız ve programsız hareket etmen, o an kendini rüzgarın akışına vermiş ve sağa sola savrulmuşsun, rüzgara yön veremediğin içinde hiç bir limana varamamışsın. Sıkıntılarının ana kaynağında başka bir sebep aramana gerek yok.

Yurt dışına gideceğim diyorsun ama ne yapacağını bilmiyorsun, daha önceki yurt dışına gittiğinde de ne yapacağını bilmiyormuşsun.Yani bir önceki deneyimlerinden farklı olmayacak. Uzamayacaksın ama boşa geçen zaman insanı kısaltır.

Öncelikli yapman gereken şey derbederliği bırakmak ve bir plan proje çizmek. İstemediğim bir mesleğin bölümünü okumak istemiyorum demişsin, o halde istediğin şey nedir? Ona yönel. Bu edebiyat da olabilir. Edebiyat bölümüne girmen oldukça mantıklı geliyor. Getirisi az ama tamda senin talep ettiğin gibi edebiyatı seven kişiler için mutluluğu çok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Dip not: Plansız ve programsızlığın kendine en çok güvendiğin noktada bile seni baltalıyor. Evet kalemin ve cümle yapın iyi, ama yazarken bile kendini kaybediyorsun, bir kurgusu olmayan bir amaca hizmet etmeyen bir yazı. Hayatın içinde kendini kaybetmiş bir kişinin kalemi. Bu olumsuz özelliğin ile savaşmadığın sürece mutluluk her zaman senden bir kaç adım uzakta duracak.
    mavellen bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Greenut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu cesur arkadaşımız şu an ne durumdadır acaba, ben merak içerisindeyim.
    Kübra006 bunu beğendi.

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Dude weed lmao

Motosikleti
    HondaCRF250Ralli
    Aslan parçası anlaşılan o ki sana rahatlık batmış. .batıyor, öyle bir acite ediyorsun ki konuyu sanki ailen git günde 15 saat amelelik yap gel sarhoş babanı geçindir demişler gibi, ananın babanın kıymetini bil otur oturduğun yere... senin durumunda olupta rahat rahat okulunu okuyup yaşam sürmek isteyen nice gençler ne yapsın .aslında senin güzel bir pataklanmaya ihtiyacın var, sen bu maceraları yaşarken seni merak ederek geceleri gündüzlerine karisan anan babanin omrunden aldigin gunleri hangi parayla yerine koyabileceksin acaba, ben merkezci olmayı tez vakit terket belki o zaman pembe hayalleri bırakır işine gücüne bakarsın.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)