Bir motorcunun girişimi hiyarcikti.com Salata gönderen site..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
Ne işe yarıyor bu?
paralel evrende saat kaç abi?
-
Hocam siteye bağlanirsaniz anlaşiliyor zaten.Dedim gavurlar yapmış biz neden yapmayalim
-
Mersin İl Temsilcisi
Ben biraz geriyim bu konularda. Açıklama yapmak çok mu zor.
-
Estağfurullah hocam Salatayla mesaj gönderiyorsunuz hocam sipariş veriyorsunuz anonim olarak mesajınızı salatanın üstüne yazıp gönderiyoruz istediğiniz yere
-
-
Hahahah hayır hocam gerçekten salata yahu
-
-
bi hıyar alamadınız mı yauuu- ŞAHİN K.
hahahahah zannedersem tek eksiğiniz hıyardı :D
-
13 Aralık 2016, 17:40
çok yaratıcı olmuş (Y) ben beğendim
-
13 Aralık 2016, 17:54
listeye patlıcan da ekleyin hocam...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
13 Aralık 2016, 18:00
siteni türkiyeye duyurabilirsen para altında kalırsın. Bu para tuzağına düşecek milyonlar var Türkiyede...
-
14 Aralık 2016, 14:18
Vallahi iyi dilekleriniz için sağolun abilerim kardeşlerim. @MoRfy belki öyle belki öyle değil reklam vermek istedim fakat acayip derecede çok ücret istediler yani bana göre çok.
Patlıcan mantıklıymış
Ama niye girişimime para tuzaği diyorsunuz kırılıyorum yahu
-
14 Aralık 2016, 14:24
Kargosu hıyardan veya patatesten daha pahalı tutacak bir iş
Ayrıca bütün gönderileri anonim yapamazsınız, yaparsanız başınıza iş alabilirsiniz, işin bu boyutunu değerlendir Ayrica isim #Hiyaragasi fln olsa daha şık olabilir ;)
-
14 Aralık 2016, 17:11
-
14 Aralık 2016, 17:24
ücretsiz olarak verilen sanal post cihazına ne kadar güvenilebilir? daha sonra başınız ağrımasın bide kargo fiyatını biraz düşük gösterin bence 5tl hıyar 5tl kargo gibi fikir güzel
-
14 Aralık 2016, 21:11
Hocam shopierin sitesinden bakarsan güvenilir bi firma zaten ve ücretsiz değil %5 komisyon 25 kr işlem ücreti kdvsiz haliyle aslına bakarsan baya pahali bir sistem şirketim olmadiğindan bireysel satıcı oldugum için bu maliyetlerde çalişmakte malesef zorunluyum :( ama fikirniz guzel değerlendirceğim gerçekten kargolar çok pahali. İstatisliklere göre müşterilerin %28i kargo ücretlerinin pahaliliğindan dolayi alişverişten vazgeçiyormuş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
@levent gocmen abi gönderici kısmında sitenin adi yazacak ne gibi bir sıkıntı olur anlatabilirmisiniz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
@awsesomee anlamadiniz mi açıklayıcı olmamiş sanırım hocam :(
Mobilden yazıyorum arkdaşlar kusura bakmayin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)