KPSSP94= 60.85748
Diye bir sonuc var. Bu nedir? Polislik için yeterlimidir ?
KPSSP94= 60.85748
Diye bir sonuc var. Bu nedir? Polislik için yeterlimidir ?
Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın
bilgim yok ama bu sene baya açık var normal polisliğe aday olabilirsiniz bende 80 almışım bakalım hayırlısı
bendede öyle yazıyo
P94 lise puanı, p93 önlisans, p3 nedir hatırlayamadım lisans olabilir tercih ve açıktan alımlarda p94 baz alacaksın
giren 3.5 milyon arkadaşımız var, alınacak 2 bin kişi. 97 üzeri yapamadıktan sonra memurluk için pek bir faydası olacağını sanmıyorum.
Paslanmışız ama, çürümemişiz; 81,5. Çok iyi ve az bulunan bir bölümden mezun değilseniz 98-100 puandan aşağısı merkezi yerleştirme de bir işe yaramaz. Ha örneğin kalorifercilik mezunu iseniz, veyahut dayınızın ensesi kallavi ise, açıktan atamalarda 55 puan ile bile memur olabilirsiniz.
84.87 aldım 31407 sıralama var 95 üstü almayan atanamaz felan demissiniz atanamıcazmı yani şimdi Anadolu lisesinde okuyorum 2017 de mezun olacam
Liseden alımlar çok azdır ilk 2000 e girmeniz gerekir birde branş bazında alımlar çok olursa düz memurluğa alım az olabilir o zaman şansınız daha az olur az kaldı 21 aralıkta tercihler başlıyor
82 küsur almışım anadolu mezunuyum üni 3 teyim ama atama şansı yüzde 5 gibi bir şey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)