Kübra006 adlı üyeden alıntı
Ben konuya yönelik yazımı yazmışım.
Siz neden bu kadar öfkelendiniz anlamadım,bana karşı ayıp ettiniz,hoş olmadı bu yorumunuz.
Bende işçi çocucuğum,kolay şartlarda okumadım,sabah ezanından Önce kalkıp,kaç araç değiştirerek dondurucu soğukta okuluma giderdim.
Hata, Kaza girmişsiniz memurluğa demişsiniz.Hayır arkadaşım Kaza Hata girmedim,sabahlara kadar çalışarak okuyarak test çözerek girdim.
Milletin yıllardır dilinden düşüremediği oturarak para kazanıyorlar düşüncesi ile bana muhatapsınız,o genellemeyi baz alarak beni değerlendiremezsiniz.
Ne kadar yoğun çalıştığımı,emek verdiğimi,özen gösterdiğimi aldığım parayı hak emek için uğraştığımı biliyorum.ben emek vermişsem,sözel olarakta olsa sizin atma tutmalarınıza emeğimi yem etmem.
Ben görevini yerine getirmeyip ,valilikten telefon gelince size çay kahve söyleyen o memurlardan değilim.Devletin hizmetine torpil soktuğunu açıklayan sizsiniz
Kendini ifşa etme demişsiniz,yerine başkasını bulurlar demişsiniz.
Adım soyadım yerim yurdum belli,burada bana yapılan haksızlık olayını anlattım diyeyse bu tehditiniz,gelin buyrun,ben burdayım.
Birkere genelleme yaparak beni değerlendirmeniz son derece yanlış, sizin beni değerlendirmeniz için elinize eldiven giyip,en az bin hastaya bir ay hizmet vermeniz lazım,mide,yürek kaldırmıcak halk dilinde iğrenç işlemleri yapmanız lazım.
Ancak o gün anlarsınız,her memurun aynı olmadığını, maaşı geçtim,gönül rızası,istekle yapılacak memurluklarda olduğunu.