Parasızlık ve Çaresizliği Anlatıyorum
Reklamlar
-
11 Aralık 2016, 03:13
okul zamanında derslerine çalış yaz tatilinde bir işe girer çalışırsın sizin orada fındık toplama işi nasıldır ücret nedir bilmem ama bizim manisada üzüm işi oluyor sepet çekme 70-80tl para alıyorsun günlük 1 ay çalışsan 2100-2400 gibi para eline geçer ama yorucu iş
ortaokul lise hayatımda yazları hep çalıştım çoğunlukla çay ocağında, sattığım çaya göre para kazanmıştım 7-8 senelik emek ile motosikletimi ve ekipmanlarımı almıştım
Reklamlar
-
11 Aralık 2016, 19:42
AKS adlı üyeden alıntı
Sinop/Boyabat
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------
Sinop/Boyabat da oturuyorum şuan. Hepinizin yorumlarını tek tek okudum inanın bu kadar yorum yazılacağını düşünmüyordum hepinizden tek tek teşekkür ediyorum. Allah razı olsun 2 dk vaktinizi ayırıp bana cevap ve öneride bulunduğunuz için. Her yorumu tek tek değerlendirdim hepsi mantıklı şeyler biraz aceleci davranıyorum kan hızlı akıyor bu yaşlarda. Hepinizin eline sağlık abilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------
Sinop Boyabatdayım
Bu millet gençlerini sever değer verir aslanım bak herkes seninle ilgileniyor. Gençlerin az yaptığı şeydir büyüklerin öğüdlerini dikkate almak. Büyük lafı dinleyen az hata yapar çok yol alır. Hayallerine ulaşırsın en kısa zamanda İnşaAllah
muhabbeti demleyelim...
-
16 Aralık 2016, 21:22
Stuttgart.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
Bende öğrenciyim aldığım ehliyetin taksidini zar zor ödüyorum yazın okul bitince 3 4ay zamanımız olucak asgari ücretle çalıssan bile alirsin
-
16 Aralık 2016, 22:05
-
16 Aralık 2016, 22:49
Ilk basta ehliyetini al. Bu 2 bini bi sekilde bulduysan dahasinida bulursun. Engelleri teker teker ele hedefe yaklastikca daha cok caba sarfedersin ivmen artar. Ehliyetinin resmiyle birlikte kafa ölçünü bana msj atarsan kaskını hediye edebilirim.
-
16 Aralık 2016, 23:29
Okul bittikten sonra gelen motorun..... diye başlamak istemiyorum. Hayali okula motosiklet ile gidebilmek! Hiçbirşeyi erteleme, kaskını ve motosikletini al ve hayalini yaşa...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)