Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Parasızlık ve Çaresizliği Anlatıyorum

REKLAM ALANI
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okul zamanında derslerine çalış yaz tatilinde bir işe girer çalışırsın sizin orada fındık toplama işi nasıldır ücret nedir bilmem ama bizim manisada üzüm işi oluyor sepet çekme 70-80tl para alıyorsun günlük 1 ay çalışsan 2100-2400 gibi para eline geçer ama yorucu iş
    ortaokul lise hayatımda yazları hep çalıştım çoğunlukla çay ocağında, sattığım çaya göre para kazanmıştım 7-8 senelik emek ile motosikletimi ve ekipmanlarımı almıştım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    altora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı AKS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinop/Boyabat

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------

Sinop/Boyabat da oturuyorum şuan. Hepinizin yorumlarını tek tek okudum inanın bu kadar yorum yazılacağını düşünmüyordum hepinizden tek tek teşekkür ediyorum. Allah razı olsun 2 dk vaktinizi ayırıp bana cevap ve öneride bulunduğunuz için. Her yorumu tek tek değerlendirdim hepsi mantıklı şeyler biraz aceleci davranıyorum kan hızlı akıyor bu yaşlarda. Hepinizin eline sağlık abilerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------

Sinop Boyabatdayım
    Bu millet gençlerini sever değer verir aslanım bak herkes seninle ilgileniyor. Gençlerin az yaptığı şeydir büyüklerin öğüdlerini dikkate almak. Büyük lafı dinleyen az hata yapar çok yol alır. Hayallerine ulaşırsın en kısa zamanda İnşaAllah
    muhabbeti demleyelim...

Stuttgart.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

Bende öğrenciyim aldığım ehliyetin taksidini zar zor ödüyorum yazın okul bitince 3 4ay zamanımız olucak asgari ücretle çalıssan bile alirsin

Ilk basta ehliyetini al. Bu 2 bini bi sekilde bulduysan dahasinida bulursun. Engelleri teker teker ele hedefe yaklastikca daha cok caba sarfedersin ivmen artar. Ehliyetinin resmiyle birlikte kafa ölçünü bana msj atarsan kaskını hediye edebilirim.

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Okul bittikten sonra gelen motorun..... diye başlamak istemiyorum. Hayali okula motosiklet ile gidebilmek! Hiçbirşeyi erteleme, kaskını ve motosikletini al ve hayalini yaşa...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)