abi arabadaki asma kilide bittim ya üstte de alarm yazısı falan var
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
harika bi derleme yapmışssın çok sağol
hepsi ayrı ayrı yorum gerektirir ama 1. fotoğraftaki afiş mükemmel doğrusu başlığı resimi ve adresi acaip matrak yapmış işte yaratıcılık bu diğerleri gülermisin-ağlarmısın cinsinden memleketin durumunu özetliyor aslında!
heuehe bende motorluya bittim adam gidona uzanacam diye iki büklüm olmuş ama anlamadığım virazjlarda nası dönüyor zaten gidona zor ulaşıyor.
zuhauha hepsi birbirinden güzel ^^
yaa çok komikmş gerçektn özellikle şu motorlu amcamıza hayran kaldm
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
yav bu monarızayıda heryerde kullanmışlar
derlemeler için teşekkürler
bu arkadaşa bayıldım. gercı tanıyorum su an aynı işyerindeyiz. meşhur oldun olm onur
bende bitane ekliyim resim çekmeye fırsatım olmamıştı ama jawa ya grenaj yapan bi sivri zekalı yanına jawasaki yazdırmıştı
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Abi virajda yatıyor bubbaday adlı üyeden alıntı
çok güzel yaa paylaşım için saol
bu arada sorunun cevabı kaçtı
hesplarıma gore anne: 41 yasında cocuk 11 yasında.
demek ki anne 30 yasında bu cocugu dogurmus gec oldugunu farkedınce evlenır evlenmez dogurmustur bence. 30 yasında evlelen bır kadın: ya evde kalmıstır,ya da olgun ve zekıdır. her iki durumda da evlenecegı kısıyle arasında en az 5-8 yas vardır zira o yaslarda olgun erkeklerı begenırler kanımca. bu durumda cocugun babası en az 35 yasındadır. hesaba vurursak 35(38)+ 4 sene sonra+11 de cocuk = 50 (53) eder.
cevap 51.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
wayy bee ciddi ciddi oturup akıl yürütmüşsün ewt baba o yaşlardadır muhtemelen bence detrenox adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
la midem ağrıyor o kedi ne ekmek arası çorba
thank you sir Karakız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bir çoğu güleriz ağlanacak halimize cinsinden şeyler.emeğin için teşekkürler
Haa bu arada karakız seni eskisi kadar forumlarda göremiyorum.ya da ben rastlamıyorum.inşaallah bir sorun yoktur.
karakız artık eskisi gibi forumların bülbülü değil...elini ayağını çekti...yaşandı ve bitti belkide...ama saygılı bir şekilde...yalan olduk valla...
enişte izin vermiyor belkide...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
harikaydı ya... saol...
CBR 600F Honda,
Allah bilir , bu adamda validir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)