5 tane köyüm var clash of clans'ta :D ama ölü köyleri habire silip duruyor süper cell ve oyunun tadını kaçırıyor. artık tek bir kışlayı hızlandıramıyoruz ve hepsini hızlandırmak için 30 taş gidiyor buda paraya bağladı diyebiliriz. günde bir kez uzun süreli kalkan veriyor ve o gidince elli defa saldırı yiyoruz ve ganimet birikmiyor.
her güzel şeyin bir ömrü oluyor işte :/
106 level (fatih81)
86 level (toretto)
53 level (KF-1500)
49 level (bazuka) (aga bu efsane hesap, bunda lav tazıdan pekkaya hepsi açık ve kb 10
rakip tanımıyor ama 49 lvl ve savunma yok, duvarlardan yol yaptım normal köy gibi.)
19 level (yoshimura)
gülmek sana çok yakışıyor
@COQ hocanın mesajını 19 kişi beğenmiş ve altında benim mesajı 1 kişi :D düşene bir tekmede siz vurun.
bakın bir ayıbı kapatmak çok sevaptır, bir ayıbı gündeme getirmekte günahtır. yani varsa ayıbım kapatın lütfen, bu sizi büyük insan yapar.
ve başkalarının hatasını kapatmak çok yüce bir hareket. bu onurlu hareket neden bu kadar değersiz oldu artık devrimizde?
ben öğrenip cahilliğimi gideririm ama siz hep diken gibi batacaksınız insanlara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
ama dünyanın kanunu bu dimi? insanlar acımasız, umurumda bile değil. çoğunluğun desteklediği görüş tipi doğru olacak diye bir şey yok. @COQ ve @draggy başta olmak üzere bu sitede bir çok kişiden nefret etmeye başladım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
iyi bakalım, üstü kapalı hakarete başlayalım bizde. hoş olacak mı acaba bilmiyorum. deneyip göreceğiz.