Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

internetten para kazanın

REKLAM ALANI
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    arkadaşlar bu oyunlardan bir cacık olmaz gibi, alt üstü girip çıkıyorum diyorum ama her gün yapınca gına geliyor insana ve aralıksız 5 ay falan çalışacağız ki artık aylık 50 lira civarı gelir olsun ki onuda ne güvencesi var para alabileceğimizin belli değil.

uğraşımıza değicek bir kazanç yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    halo1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX636R
    ben başladım dayı senin referansınla. fakat 100 ütopya verdim. bi inek aldım ikinci ineği almak için 1 aydan uzun beklemem gerek. ne ayak anlamadım bu oyunu ben?

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    İnternetten inekler epeydir sağılıyor.

Sağıldıkça da çoğalıyorlar
    osiosborn, pea ve draggy bunu beğendiler.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Çılgın tavuklar var bide, facebook gruplarına link atıp duruyo insanlar sürekli. Uğraşıp da kayda değer bir para alan yok sanırım.

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı halo1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben başladım dayı senin referansınla. fakat 100 ütopya verdim. bi inek aldım ikinci ineği almak için 1 aydan uzun beklemem gerek. ne ayak anlamadım bu oyunu ben?
    extra bonus vardu ve bunun sayesinde günlük iki inek alabiliyorduk ama şimdi ilk başlayanlar günde bir inek falan anca alır onuda 2 saatte bir girip bonus alarak. bende 25 inek oldu ve şu an 25 ineğin üretimiyle günde 2 inek alıyorum ve katlanıyor gittikçe.

extra bonusu kaldırdıklarına göre zarar ediyorlardı ve bu kalkınca başlangıç daha zor hale geldi.

redcbr ve onur, teşekkür ederim 5 kişi oldu sizle beraber. bırakıcam dedim ama bir kaybım olmaz ben yine girip çıkıyorum aklıma geldikçe.

Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnternetten inekler epeydir sağılıyor.

Sağıldıkça da çoğalıyorlar
    o inekler biziz, sayemizde para kazanıyorlar. ben knight oynuyorum ve şu anda 435m yani 4gb den fazla oldu ve satsam 43 lira falan.

ama zevkine oynuyoruz. ineğim ben, var mı sıkıntı

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu konuyu kaçırmışım.
    Cevaplar efsane olmuş.

Fatih, sayende güldük, sen çok yaşa emi
    fatih.met bunu beğendi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zamanında ikariam hesabım vardı 90 tl ye satmistim ilk başta dostlarımla zevkli geliyordu sonra sonra oyun paran varsa adamsın mantığına geçti biz de hep beraber satmistik
    Sattığımız adamda hesapları yanlislikla banlatmis giren çıkan hesabını yapın artık
    Şimdi clash of clans oynuyorum yine dostlarımla zevk almak için oynuyor işimiz oldu mu oyuna dahi girmeyiz hayatla oyunu birbirini karıştırmadan oynamak gerekir
    Bunu da neden anlattığımı bilmiyorum

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zamanında ikariam hesabım vardı 90 tl ye satmistim ilk başta dostlarımla zevkli geliyordu sonra sonra oyun paran varsa adamsın mantığına geçti biz de hep beraber satmistik
    Sattığımız adamda hesapları yanlislikla banlatmis giren çıkan hesabını yapın artık
    Şimdi clash of clans oynuyorum yine dostlarımla zevk almak için oynuyor işimiz oldu mu oyuna dahi girmeyiz hayatla oyunu birbirini karıştırmadan oynamak gerekir
    Bunu da neden anlattığımı bilmiyorum
    5 tane köyüm var clash of clans'ta :D ama ölü köyleri habire silip duruyor süper cell ve oyunun tadını kaçırıyor. artık tek bir kışlayı hızlandıramıyoruz ve hepsini hızlandırmak için 30 taş gidiyor buda paraya bağladı diyebiliriz. günde bir kez uzun süreli kalkan veriyor ve o gidince elli defa saldırı yiyoruz ve ganimet birikmiyor.

her güzel şeyin bir ömrü oluyor işte :/

106 level (fatih81)
    86 level (toretto)
    53 level (KF-1500)
    49 level (bazuka) (aga bu efsane hesap, bunda lav tazıdan pekkaya hepsi açık ve kb 10 rakip tanımıyor ama 49 lvl ve savunma yok, duvarlardan yol yaptım normal köy gibi.)
    19 level (yoshimura)

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuyu kaçırmışım.
    Cevaplar efsane olmuş.

Fatih, sayende güldük, sen çok yaşa emi
    gülmek sana çok yakışıyor

@COQ hocanın mesajını 19 kişi beğenmiş ve altında benim mesajı 1 kişi :D düşene bir tekmede siz vurun.

bakın bir ayıbı kapatmak çok sevaptır, bir ayıbı gündeme getirmekte günahtır. yani varsa ayıbım kapatın lütfen, bu sizi büyük insan yapar.

ve başkalarının hatasını kapatmak çok yüce bir hareket. bu onurlu hareket neden bu kadar değersiz oldu artık devrimizde?

ben öğrenip cahilliğimi gideririm ama siz hep diken gibi batacaksınız insanlara.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

ama dünyanın kanunu bu dimi? insanlar acımasız, umurumda bile değil. çoğunluğun desteklediği görüş tipi doğru olacak diye bir şey yok. @COQ ve @draggy başta olmak üzere bu sitede bir çok kişiden nefret etmeye başladım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

iyi bakalım, üstü kapalı hakarete başlayalım bizde. hoş olacak mı acaba bilmiyorum. deneyip göreceğiz.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Belediyen yüksek olabilir savunma duvarlar dusukse iş yapmaz ben 9. seviye belediyedeyim duvarlar 8. seviye hepsi hatta 9a da başladım top, havan, hava savunma hariç savunmaları fulledim

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belediyen yüksek olabilir savunma duvarlar dusukse iş yapmaz ben 9. seviye belediyedeyim duvarlar 8. seviye hepsi hatta 9a da başladım top, havan, hava savunma hariç savunmaları fulledim
    106 lvl kb10, savunmalar düşük. teslalar 5 ve 6 lvl. büyücü kuleleri pembe. topçular siyah yani seviye 11 ve okçularda seviye 11. asker seviyeleride pek yüksek değil.

rakiplerimi ikiliyorumda sağlam geliyor bazen 120 küsür olunca tek zor alıyorum hatta alamıyorum. sadece orduyu geliştirerek oynamak son zamanlarda moda oldu, tavsiye ederim çok eğlenceli. hiç bir savunma binası kurmayacaksın. gelişim kısa oluyor. binaları yükseltmediğin için hep altınlar boşa kalıyor ama onlarıda duvarlara harcaki belki sonradan köyü normale çevirirsen duvarlar sağlam olur en azından.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Yaklaşık 1- 1.5 sene önce 107 level Clash of Clans hesabımı 300 tlye satıp onun parasıyla SJ4000 wifi aldığım doğrudur.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Clash of clans devride bitti arkadaş 2 hesabım var biri 137 level diğeri 104 level ucuza satıyorum ama alıcı yok
    Çiftlik oyununa baktım ama hiç sarmadı

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5 tane köyüm var clash of clans'ta :D ama ölü köyleri habire silip duruyor süper cell ve oyunun tadını kaçırıyor. artık tek bir kışlayı hızlandıramıyoruz ve hepsini hızlandırmak için 30 taş gidiyor buda paraya bağladı diyebiliriz. günde bir kez uzun süreli kalkan veriyor ve o gidince elli defa saldırı yiyoruz ve ganimet birikmiyor.

her güzel şeyin bir ömrü oluyor işte :/

106 level (fatih81)
    86 level (toretto)
    53 level (KF-1500)
    49 level (bazuka) (aga bu efsane hesap, bunda lav tazıdan pekkaya hepsi açık ve kb 10 rakip tanımıyor ama 49 lvl ve savunma yok, duvarlardan yol yaptım normal köy gibi.)
    19 level (yoshimura)

gülmek sana çok yakışıyor

@COQ hocanın mesajını 19 kişi beğenmiş ve altında benim mesajı 1 kişi :D düşene bir tekmede siz vurun.

bakın bir ayıbı kapatmak çok sevaptır, bir ayıbı gündeme getirmekte günahtır. yani varsa ayıbım kapatın lütfen, bu sizi büyük insan yapar.

ve başkalarının hatasını kapatmak çok yüce bir hareket. bu onurlu hareket neden bu kadar değersiz oldu artık devrimizde?

ben öğrenip cahilliğimi gideririm ama siz hep diken gibi batacaksınız insanlara.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

ama dünyanın kanunu bu dimi? insanlar acımasız, umurumda bile değil. çoğunluğun desteklediği görüş tipi doğru olacak diye bir şey yok. @COQ ve @draggy başta olmak üzere bu sitede bir çok kişiden nefret etmeye başladım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

iyi bakalım, üstü kapalı hakarete başlayalım bizde. hoş olacak mı acaba bilmiyorum. deneyip göreceğiz.
    Sakin ol şampiyon.
    Gülmeme sebep senin konun değil, verilen cevaplar.
    Neden üzerine alındın ki?
    Seviyoruz seni ailecek
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Gerçek seni özgürleştirir. Ama önce kızdırır.

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sakin ol şampiyon.
    Gülmeme sebep senin konun değil, verilen cevaplar.
    Neden üzerine alındın ki?
    Seviyoruz seni ailecek
    kuru iftira, üzerime alınmadım ki.

seni ben güldürdüm demedim, gülmek sana yakışıyor dedim. iltifat etmek güzel bir şey ara sıra yapmanın zararı olmaz

bu arada çok kibarsın(çok fena adam bozuyorsunuz valla :D)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)