merhaba arkadaşlar,
iki gün önce iş yerinde arkadaşımın birine "ne o" diye sormam ile başladık bu işe. şimdi 8 tane ineğim var, üretilen sütleri satıp oyun parası elde ediyorum. oyun parasını biriktirip yeni inek satın alıyorum ve süt üretimi artıyor. dolayısıyla satılan sütten gelen para artıyor. bu şekilde bir döngüye sahip bir oyun oynuyorum. 4320 oyun parası 1 lira paraya eşit. oyun parası başlangıçta çok yavaş elde ediliyor ve zamanla yükseltiliyor.
oyun parasını daha hızlı kazanabilmek için oyunun yapımcısına kazandırabilmemiz gerek, bunun içinde oyunda 2 saate bir hediye butonu var ve günde 10 kez alabileceğimiz extra bonus var yada ineklerin ürettiği sütleri satmak için ara sıra oyuna girmemiz gerek. yani oyuna girip yaptığımız her aktivite oyun sahibine kazanç sağlıyor. başlangıçta kazancı hızılı yükseltmenin en iyi yolu 2 saate bir girip "bonus al" butonuna tıklamak ve günde 10 tane olan "extra bonus" hakkımızı kullanmak.
bu bonusların amacı bizi aktif tutmak ve ne kadar aktif olup bu bonuslara tıklayarak oyun sahibne reyting kazandırırsak bizde o kadar kazanıyoruz yani.
2 gün oldu ben başlayalı ve 2 gündür kazandıklarım paraya çevircek olsaydım şu anda 40 kuruş olacaktı biraz az gibi ama bu katlanarak artıyor. bir ay sonra belki günlük kazanç 2 lira falan olacak. işin güzel yanı da sadece 2 saate bir oyuna girip bonus al butonuna tıklamak ve paralarla yeni inekler alıp sütleri satmak.
evet arkadaşlar, ben daha yeni başladım ve ne kadar kazanç elde ederim ve ne kadar sağlamdır bilmem ama en azında para yatırmadığım için fazla bir kaybım yok.
denemek isteyenler için referans linki atayım, bu linkten kayıt olursanız sayenizde ineklerimin süt üretimi çoğalır. lütfen verdiğim linkten kayıt olun.
ve oynamayacak olsanız bile bu linkten kayıt olup çıkarak bana iyilik yapabilirsiniz kayıt aktivasyon falan gerektirmiyor.
referans linki;
http://www.utopya.online/kaydol.php?davet=c9c0c0f03e
iyilik sever arkadaşlar bu linkten kayıt olup hayır duası alabilirler
bu oyuna benzer farklı oyunlarda var, ben herhangi bir kazanç istemeden travian, farmvillage, ikariam, uygarlıksavaşı gibi oyunları oynadım ve hepsi zamanla sıkıcı oldu ama bu belki para kazandırır.