Moto stickeri v.s. varmı?
Reklamlar
-
Arkadaşlar daha önce böyle bi soru topiği açıldımı bilmiyorum, bu yüzden özür dileyerek soruyorum: (arattırmayı denedim ama beceremedim) motosiklet stickeri, etiketi, yapışkanı, arması, çıkartması v.s. nereden bulabilirim, nereden alabilirim?
Teşekkür ederim.
BİBER MUHAKKAK YAKAR, "YA GİRERKEN YA ÇIKARKEN"... By NaZmİ
Reklamlar
-
i don't know
-
Mrb.
Dostum , İstanbul buluşmalarında ; moderator ve site görevlisi arkadaşlardan temin edebilirsin.
-
viper_1 adlı üyeden alıntı
Mrb.
Dostum , İstanbul buluşmalarında ; moderator ve site görevlisi arkadaşlardan temin edebilirsin.
peki istanbul dışındakiler nasıl temin edecek?
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
-
Daha önceden bunu ben de sormuştum.Bulunduğu ilde MT grubu olmayan arkadaşlar mahrum mu kalıcak???Mesela ben Uşak'tayım sticker için İstanbul'a mı gelmem lazım
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
sayın admin ve modlar bu konuya el atarlar diye düşünüyorum
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
Super Moderator
Zaten her il grubundaki bir kişiye sticker yollanıyor ve dağıtılması sağlanıyor.
İstanbul, İzmir, Ankara, Adana için bu böyle diye biliyorum. Ama diğer şehirdeki arkadaşlar nasıl ulaşabilir bilmiyorum.
-
bence sacma motora yapıstırma koymayın
Yeni yine yeniden
-
Dostum tabiiki saçma ama çizikleri kapatmak için be yav ...
BİBER MUHAKKAK YAKAR, "YA GİRERKEN YA ÇIKARKEN"... By NaZmİ
-
08 Temmuz 2006, 16:40
eğer motosiklet.net tin yuvarlak yapıştırmlarından yapıştırırsanız dehşet hava atasınız mt t shirtsüz olmaz ama
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
09 Temmuz 2006, 21:43
olcan138 adlı üyeden alıntı
Zaten her il grubundaki bir kişiye sticker yollanıyor ve dağıtılması sağlanıyor.
İstanbul, İzmir, Ankara, Adana için bu böyle diye biliyorum. Ama diğer şehirdeki arkadaşlar nasıl ulaşabilir bilmiyorum.
Eskişehir : viper_1 (volkan)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler