efkarlı bi böcek haline getrmişn hayvanı can çekişmesine izn wermeseydn bari insan böcek ilacı fln kullanırmusti81 adlı üyeden alıntı
efkarlı bi böcek haline getrmişn hayvanı can çekişmesine izn wermeseydn bari insan böcek ilacı fln kullanırmusti81 adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
yok böyle bi bakış yaaa emraahhhhh
slient sana aldım
musti81 adlı üyeden alıntı
yaa inanılmaz bişi bu nasıl bi güzellik yaaaa allaaam yaa şimdi kucaımda olcaktı o ayy nasl sewerdmmm öldm bittm burda yaa
bu arada tşk edrmmusti81 adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
ya ciddi ciddi yok bööle bi güsellik allam ne o ööle yaaa benm de kedm wardı aklıma geldi o da güseldi şimdi biiirrr kedim bile yok aanlıyorrmusuuun hadii gülümseeemusti81 adlı üyeden alıntı
yaw köpekleri de sewerim ben çookkk cicilerrr ama ewde besleyemiorum ew halkndan dolayı şimdi su kaplumbağası alıcam mini mini çok tatlı onlar da
Ben kaç sene rodwayler ( nasıl yazıldığını bende bilmiom valla ) vardı
55 kg dev gibi bişeydi.Kızağımı ona bağlardım deli gibi çekerdi beni.Canım benim ya en son onu vermek zorunda kaldık.Onu vermeden bir gece önce bütün gece ağladı nasıl hissediolar ya.Onu verdikten sonra uzun süre ben de ağladım.Aldığımız da bebekti biberonda sür verioduk.Güzel günlerdi valla.Adı " Dino " ydu.
ewt zor bişi benim bi muhabbet kuşum wardı ilk aldığımızda tüyleri fln çıkmamıştı elimden yiyodu yemini fln bi kaç yıl sonra öldü 7-8 yaşmdaydm deli gibi ağlamştm bayada güsel konuşuodu bak aklıma geldi
slient muhabbet kuşum benle öpüşüyodu deli gibi dudaktan
biliyom komik ama öyleydi omzumda mahallede geziyorduk
sabahları kaldırırdı
üstüne kasa düştü uslu durmuyorduki
aa benimki de ööleydi ama ben kaşındım yani dilimden yem vere vere sapık oldu hayvan durmadan öpüodu benimusti81 adlı üyeden alıntı
bende çok zırlamıştım bide sokakta bi köpek görse kesin takılır peşime
geçen hafta 1 km benle yürüdü en sonunda kovdum git işine diye
ama kedilerden nefret ederim
yokmu uykusu kaçmış birileri
uykun kactıysa tutalım
Yeni yine yeniden
kimse war mı oralardaaaaaaa
var allaha şükür ya
naber kafayı yicem sıkıntıdan
iim ben de çook sıkldmmm hatta sen gerçek misn??ben serap da görüo olabilirm sıkntıdan
yuh be musti...avuçiçi kadar hayvana bakamadınızmı...mahşerde 4 pençem üzerinde olsun...musti81 adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bilemiyorum benim de senin gerçekliğin hakkında şüphelerim var
yazın ortasında manyaklaştık herhalde feci sıkılıyorum dışarıda çıkmıyorum tatil de yok napcaz
izmiir çeşmeye mi gitseem bodruma mı marmarise mi
pençe mi tabi abi aslan gibi adamsınmete_han adlı üyeden alıntı
walla üçü de ayrı güzel karar wermek zorgiallorosso adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)