OHARAA....raflar adlı üyeden alıntı
OHARAA....raflar adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
raflar adlı üyeden alıntı
kaykaycılar yani şu 4 tekerli tahta parçası olan çocuklar mı? yoksa harbici kaykaycılar mı ne iş anlayamadım adam verici herhal
ammaan neyse ne banane elalemin cinsel tercihinden. zaten en zenginler böle sapık tiplerden meydana geliyor kanısına vardım... çünkü adam hayatın tüm zevkini yaşayıp bunalıma giriyor başka şeyler arıyor.. o editör bozuntusu kimbilir kaç milyarlar alıyor ayda, yapcak bişee bulamıyo parmak değiştirmektense insan arıyor demek...
para insanı yoldan çıkarır vallah. az verip arattırmasın, çok verip sapıttırmasın rabbim (parayı)...
askerdeyken ankadarda çok çekerdik o tiplerden nerden bulmuşlarsa sabaha kadar koğuşdaki ankresör susmazdı adamlara demediğimiz laf kalmazdı ertesi akşam utanmadan gene ararlardı
bu arada millet askerliği nerde yaptınız kolaymıydı askerlik gece gece geyik yapalım bari
yıtmışsın askerlikden yapmadığın bir bakıma iyide ben 18 ay yaptım vatanı korumak için yapsam amenna 1958 model vos vos vardı ama o bildiğiniz klasik vos vos değil 2.dünya savaşında kullanılan bölük komutanın makam aracı idi sabah akşam onun başında nöbet tutardık
sanki birisi merkez komutanlığının içinden yürütecek o hurdayı
walla ben izmirde hava kuvvetlerinde vatan borcumu ödedim fala pek askerlik sayılmıycağı için ne desem bos olur
gördüm... sesini duydum... şimdi aşığım.....:))))
gece yatmıoz sabah 1 de kalkıoz bu nasıl ıs
Yeni yine yeniden
sabah 1 mi.. o nasıl oluyo bea..
şaka bi yana bende sabah yatıp akşam kalkıyom.. artık uyku düzeni diye bişey kalmadı walla..
CBR 600F Honda,
o deıl benıde alıstırıdn
Yeni yine yeniden
Geceleri sadece yalnızlığımı düşünürdüm
Sendin geceleri beni yalnız bırakan
Artık yalnız değilim
Benim motosiklet.net im var
NOT:Olduğu kadar
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
sakal bu yazıcaklarımın kesinlikle seninle alakası yok dostum yannış anlama
------------------------------------------------------------
Bazen böyle keşke sağır olsaydım da duymasaydım dediğiniz durumlar oluyomu ???
Yok yanlış anlamam soruna cevap vereyim.FutureShock adlı üyeden alıntı
Mutlaka insanları hayatta gurur kırıcı konuşmalar olmuştur, o kadar çok kırılır ki insan intihar etmeyi bile göz alır, böyle olmayan insan yoktur şimdiye kadar olmadıysa ilerde mutlaka olur ve bunları kimseye anlatmak istemez ve aklına geldikçe üzülür
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
sakal şimdi sağır ol sana laf sokam
O zaman şöyle sorayım
Bundan sonra kimlerin sesini duymak istemiyorsunuz ??
slm gençlik... yine anti-uyku tayfası..
CBR 600F Honda,
kerım sen kacta uyuyonn hıc benden once yatmadın sen
Yeni yine yeniden
saatlerimiz şu anda 23:50 yi gösteriyor...
10 dakika sonra başlıyoruz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)