bana neden hoşgeldin yok
ayrı bir tezatlıktır
bana neden hoşgeldin yok
ayrı bir tezatlıktır
Hoşgeldin...silentfairy adlı üyeden alıntı
_______edit_________
La , musti , sen hiç gitmiyon ki , sana hoşgeldin diyelim..
viper hoşşbuldummm
musti hoşgeldinnnn
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
Arkadaşlar , güzel bir oyun buldum.
Bakın şimdi ortaya 6 üye çıkacak.5 tane sandalye koyacaz.
Ben müzik çalmaya başlayınca , sandalyelerin etrafında döneceksiniz.
Müzik susunca ; herkes kaptığı sandalyeye oturacak...
Oturamayan ayakta kalacak..
çok yaratıcısınviper_1 adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
O zaman gülşen den ya tutarsa çalsın müzik olarak
Yav bide bu başlık 4-5 kişiyi geçmio adam lazım bize
Tamam öle olsun...
OOOO kimler gelmiş.
Benim hakem meslektaşım.
Nevzat150 ne geziyon lemm??
yawww saat 1 olmş bu arada hiç farktmemşm.Saat 2 den beri non-stop netteyim
viper_1 adlı üyeden alıntı
slm hakem meslektaşım, benimde uykum kaçamaz mı?
bi bakayım dedim ne varmış burda, kimler varmış dedim... yaa olm bizim hakem paralarının üzerine resmen yattılar yaff, daha burada dağıtmadılar. senin eline geçtimi paralar...
ee kim ayakta kaldı????
Haci paraları aldık biz çoktan , hatta yedik bile.
Şaka yaw...Ne parası !
Hem diyolar ki , paranız kimsede kalmaz diye ,
hem de arkadaşlar ödenek olmadığı için yarış iptal ettik diyolar.
Neyse , şimdi burada konuşulcak konu değil...
Biz de düşen motorları kaldırmayız , sarı yerine mavi bayrak sallarız , yarışın ortasında kırmızı bayrakla yola fırlarız.
Durdurur , rossi'yi döveriz.
Ödeşiriz...
selam millet bende geldim nasılsınız? bu gece, FutureShock Kenan Doğulu cakkıdı yapsana cosalım az pppp
gördüm... sesini duydum... şimdi aşığım.....:))))
viper_1 adlı üyeden alıntı
valla dostum, ben bir dahaki sefere kırmızıyı gösterip ortadan toz duman olup kaybolucam... oda olmadı birinci giden motora turbindirme bayragğı sallayacam... oda olmadı birinci giden motorun nosunu alıp tabelaya yazıcam zorunlu pit e sokucam... ozman ödeşmiş oluruz...
neyse yine iii maceraydı beaa.. bu sayede yüz yüze tanışabildik....
ben kaçıyorum dostlar size ii muhabbetler, geç oldu... görüşmek üzr...
viper_1, FutureShock, nevZAT150, silentfairy, soykanYav bide bu başlık 4-5 kişiyi geçmio adam lazım bize
işte toplam 5 kişi...
Birer tane de flood yaparız. Etti 10 kişi.
Ben MSN'e baktım encarta'da takılacakmış bize.
11 kişi
hobbaaa biz geldik yine kimse kalmamış..
slm millet..
bu arada musti abi bu alet ne işe yarıyo bea..musti81 adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
Burdayız da ben başka kanala kaydım bi ara geldim yine
ohooo yine kimse kalmadı..
CBR 600F Honda,
gece kuşları
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
üniversite yıllarındayken bir gece canım sıkıldı çıktım mecidiyeköy metronun çıkışındaki banklara oturdum. gelip geçenleri seyrediyordum.yanıma orta boylu kumral bir eleman oturuvedi.ateş var mı dedi , yok dedim. baktım muhabbet açmaya çalışıyo falan.bende sosyal fobi var acayip asosyalimdir ve tanımadığım insanlara alerjim vardır.canım da sıkılıyo geyik olsun diye muhabbebete başladık bunla.eleman kız arkadaşın var muhabbetinden başladı , BİR ERKEKLE İLİŞKİ DÜŞÜNMEZ MİSİN dedi. gay mış.yok hocam tarzım değil ben heteroyum benden sana ekmek çıkmaz dedim bozuldu bu falan. neyse muhabbete devam ediyoruz bunla, bulamayınca ne yapıyosun dedim, öyle bir sorunum olmuyo kimse hayır demiyor ama hiç bulamazsam metro çıkışındaki kaykaylı çocuklara para verip eve götürüyorum dedi. o anda herifi boğasım geldi.sinirli adımlarla ordan uzadım.. ancak başka zamanlarda da zaman zaman o dallamayı gördüm orda.
bi ekonomi dergisinde editörmüş .ŞARRAFSİZ!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)