Arkadaşlar çok üzgünüm, sinirliyim ve yorgunum. Saat 23:00 itibariyle sebebini henüz bilmediğimiz bir şekilde burnumuzun dibinde çıkan yangın güzel Ayvalığımızın Çamlık bölgesinin bir kısım ağaçlarını kül etti. Yangın yerine ilk ulaşanlardan biriydim yaklaşık 2 saat boyunca karbonmonoksit soludum hemen yanan tepenin kıyısında denizden sürekli su taşıdım daha sonra Belediyemizin anonsları ile gelen vatandaşlarımız bize katıldı ve elden ele yüzlerce insan yangını söndürmeye çalıştık. Artık en son 45 dk. önce başım dönmeye ve kovayı kaldıramayacak duruma geldiğimde oradan ayrıldım. Eve geldiğimde simsiyahtım şortla alel acele gittiğim için ayaklarım biraz yandı burnuma halen kömür kokusu geliyor ve başım dönüyor ama vazifemi yaptım hemen duşumu aldım yoğurt yoktu onun yerine süt içtim ve olabildiğince ciğerlerimi temizlemeye çalıştım. Çok şiddetli poyraz var yangını çabuk söndürememizin sebebi rüzgar son olarak yangını kim kasıtlı çıkardı ise Allah ta onu aynı şekilde yaksın diyorum. Yaralarımızı sardıktan sonra aynı tepeye ağaç dikmeye de gideceğim.