Eşimle beraber pazara gidiyorduk. Arabayı pazarın karşısına park ettim. Karşıya geçerken ortadaki çiçekli bölüme geldim. O dar beton üzerinde yola paralel yürümeye başladım. Sonra sol ayağım boşluğa düştü. Kütleçekimi beni insafsızca aşağı doğru çekmeye başladı. Göbeğim önde ben arkada koşar adım düşmemeye çalışmaya başladım. Solumda yavaş hızlarla arabalar ilerliyordu. Arabanın önüne doğru abuk sabuk adımlarla düşmemeye çalışıyordum. Eşim de o esnada arkadan “Ne diye koşuyor bu dans eder gibi?” diye düşünüyormuş. Derken soluma doğru sağ omzumun üzerinde düştüm. Nasıl yaptım, bilmiyorum. Bu, sanırım don dönemlerdeki en akrobatik becerim oldu. Kafam arabanın arka tekerinin 30 cm yanında kaldı. Araba ben öncesinden düşmeye başladığımda durmuştu. Ama yine de altına girmedim. Yerden kalkmadan arabaya devam edebileceğini işaret ettim. Araba devam etti. Sonra Pazar, sonra market. Sonra da eve döndük. Sağ dirseğimde belli belirsiz bir şişlik var. Olayın sıcağıyla fark etmemiştim ama sağ dirseğimden omzuma kadar kendini hissettiren az bir ağrı var. İstirahatteyim. Yarına düzelir herhalde.
Pazar işi çok tehlikeli, dikkatli olun, ekipmansız pazara gitmeyin, başka canlar yanmasın. Pazar torbanıza daş değmesin. Pazar yolunda karşıdan karşıya geçme eğitimi alayım bi ara.