İşyerinden sevgili yapılmaz başka da bişey demem.
İşyerinden sevgili yapılmaz başka da bişey demem.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
duygu açma işi halâ kaldı mı ya ben hissettiklerimi söylemesem o kız kendisini istediğimi anlamıyacak mı yani taktik konusunda söyleyecek bişey yok bişeyi istiyosan üstüne üstüne gidiceksin ama ne yaparsan yap sakın kıskanma güvenmesen bile bunu hissettirme
İşyeri ve aşk. Çok sıkıntılı be kardeş. Bak yaşın daha genç, güzel bir mesleğin var, hiç bir şey için acele etme, oluruna bırak. Hani demişsin ya, daha önce hiç sevgilim olmadı, bir de insan mühendislik okuyunca herhalde okuldan başka bişey düşünemiyor ya, hani tabiri caizse inekliyor.
Bunların hepsi bitince sen yanına ilk yaklaşana aşık olmuşsun herhalde. Sen kariyerine ve geleceğine bak, gerisi zaten gelir.
Ben bu işyerine başladığımda aynı bölümde tek erkektim, 8 bayan vardı, kazasız belasız atlattık o günleri çok şükür.
Sen şimdi ordan 5-6 bira kapgel aksam fener in oraya ben sana nasıl teselli veriyorum bak
Herkese çok teşekkür ederim. Arkadaşlar Fakat bugün yemekde öğrendim ki kızın Sevgilisi varmış. O an Herşey bitti benim için artık buraya girer ara sıra okur okur gülerim konuyu :D Güzel bir hatıra oldu benim içinde Hepimizin tekeri düz bassın
bi bayanı-kadını-kızı tanıman için 50 sene beraber çalışsan yeterli gelmez.
Bir gün evli kalırsın anyayı konyayı görürsün.
Acele etme ne demiş atalarımız acele giden ecele gider ;)
Şaşırdık mu? Hayır...
Başka bir yerde olsaydı, takıl derdim. Büyük ihtimalle sevgilisinden sıkılmış seni yedek kulübesine almaya çalışıyordur.. Hatta direk yedek kulübesine almadan ısındırmaya başlamış anladığım kadarıyla. Bu karakterde biriyle iş yerinde sevgili olunmaz daha doğrusu takılmalık mod yemez ters düşerseniz sıkıntı yapar. Aklı başında biri olsa kriz olsa bile yönetebilirdiniz ama bu olmamış... Belki de yanlış anladın, neyse ya takıl işte. Normal davran bak bir süre sonra sana daha da yaklaşacak eğer sevgilisinden soğuduysa, yamanmaya çalışacak falan filan... Sonunu düşünmeyecek olsan bunlarla çok güzel oynanır da neyse...
Haklı. Modern agızla sevenı cok, guzel kız. Sokak agzıyla, ucuz malın talıbı cok oluyor, guzelde sayılmaz ınsanların amacı bellı, karsılıklı cıkar ılıskısı. Sonra akıl basa gelıp evlılık aklına dusunce nerde duzgun, nerde efendı adam var arıyorlar. Demıyorlar kı bu adam nıye bana baksın? Ay cok guzelım ben ayol bana bakmayan kördür falan.. Sahsı olarak, kımseyı genel olarak guzel bulmuyorum. Hanı guzellık bakmayı bılen gozdedır derler ya, ıcı guzel olmayana guzel bakamıyorum bu sebeple, o iş yaş.
Ha tabı ıcı guzel dıye guzel baktıgım, 4 yılımı heba edıp ardından baya bekledıgımde olmustur, evlenme teklıfı edıp, kabul edılıp aylarca ortalıktan kaybolmus, buldugumda sevgılı edındıgını ogrendıgımde olmustur. Hala ıcımde yaradır, aklıma geldıkce gozum bı dolar oyle. O sebeple ıcının guzellıgını sıze ayna eden ınsanları sevın, ha kendımden ornek vermek gerekırse onunda garantısı yok..
Aynı ortamdan kimseyle beraber olma.Hayat hep iyi tarafını göstermiyor.Bittiğinde neye uğradığını şaşırırsın,tecrübeyle sabit.Ha bide kimseyi yokluğunda dayanamayacak kadar sevme.Biz yapamadık bari sen yap.
Eskiler: "iş arkadaşından arkadaş olmaz" demiş. Niye acaba?
işyeri olduğu için sıkıntı olur ama sen dışarda buluştuğunuzda sana nelerden hoşlanırsın,neler yaparsın gibi sorular soruyorsa seni tanımak istiyordur ama kız benden hoşlanıyor diye hemen kendini kaptırma sonradan pişman olursun en klasiğinden sinemaya davet et sonra zamanla herşey belli olur
sana önerdiği şarkıyı dinledim de bu kız sana yürümüş mü ne
teşekkür ederim hocam. O zaman ikinize birden gelsin. 41. sanyeden itibaren
https://www.youtube.com/watch?v=N__yGuSz7PM
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------
Sallayın abi yaw hayatınız rock'n roll tadında olsun...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)