Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MOTOR SİGORTA BORCUM BİRİKTİ

REKLAM ALANI

Arkadaşlar herkeze merhaba benim motorum var fakat binemiyorum yurt dışında olduğum için 2 yıllık sigortası birikmiş fenni muayanesi geçmiş ben bu borcu ödemeden nasıl bir şey yapabilirim ?

1)Motoru trafikten çeksem 110 tl verip bunun için sigortasını ödenmiş olması gerekiyormu.
    2) Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum Lütfen bir şeyler yazarsanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Sigorta ve muayene yaptırmadan hurdaya çıkarabilirsiniz trafikten çekme için ya sigorta ya da muayene ikisinden biri isteniyordu galiba. Sigorta borcu dediğiniz fiyatının yüksek çıkması herhalde. Kimse sizden sigorta parası isteyecek değil motoru yatırdığınız zaman.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sembolik bi ücrete satın derim. birsürü bütçesi yeni motor almaya yetmeyen hevesli arkadaş var burda
    Erhan Tosun ve ufukt bunu beğendiler.

ufukt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sembolik bi ücrete satın derim. birsürü bütçesi yeni motor almaya yetmeyen hevesli arkadaş var burda
    Katılıyorum , bu arada marka model belirtirseniz ilgilenen arkadaşlar olabilir
    Lojistisyen.net/forum ¯\_(ツ)_/¯

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    trafikten cekmek için vergi borcu (MTV)olmaması gerekiyor.
    sigorta o kadar gözde buyütülecek bir şey degil.yaptırırsın sigortayı işin bittiginde policeyi iptal edersin kaç günlük kullandıysan paranın geri kalanını alabilirsin.
    kaldıkı trafikten men ve hurdaya ayırmada sigorta ve fenni muayene istenmiyor.
    en son mevzuat böyleydi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)