Yanlız çok takılmamak lasım yalnışı düzeltmeniz yeter bence. Kimse kusursus deyil
Yanlız çok takılmamak lasım yalnışı düzeltmeniz yeter bence. Kimse kusursus deyil
Bunun için forumdan uzaklaştırılacağını sanmıyorum ama, motosohbet kısmına açtığın için ceza alabilirsin.
Ceza almaman içinde konuyu taşıyalım bari konu dışı bölümüne
Allah başka dert vermesin.
En azından '' motosiklet'' doğru yazılsa yeter.
Bence de yok! Bir zaman çok takıntılıydım forumda hatırlayanlar vardır ;) uyardığın için dalga geçeni mi ararsın yoksa kendi dilini savunduğun için evrensellikten girip ders vereni mi! Artık adam olmayacaklarını anladım ve umursamıyorum. Burasını bir elektronik kahvehane gibi düşün, tüm hayatını kalitesiz Türkçe eğitimle geçirmiş birinden diline sahip çıkmasını nasıl bekleyebilirsin. Üstüne küçücük yaşta İngilizce eğitime başlayanları, şimdi yeni Arapça eğitilenleri, din taciri yobazları, Türk düşmanlarını da ekleyince yine bile iyi anlaşıyoruz. En azından yazdıkları halen okunabiliyor. Tabi ileride daha da kötüye hiç anlaşamayacak hale de gelebiliriz. Belki zaten amaç budur.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Bende ''hâlâ'' kelimesini ''hayla'' diye yazanların kafasına otomatik pompalı tüfek ile seri şekilde 8 adet fişek atmak istiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)