Ben 1 hafta sonra burun estetiği olucam kafayı yiyorum şu an
Abi sen nerelere gittin ya 😀
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
Sen asiksin o kör hevesin kalıcı misafiri be kardeşim.
Unutmaya calis dicem de asiksan olmuyor. hele 4 sene yasanmislik ne demek yaa. SAna tek tavsiyem sakın ama sakın müzik dinleme. ADAMIN içinden geciyor o dönemde muzik dinlemek
Askerdeyim, bizim kadroya verilen bir asker koridorda içli içli ağlıyor.
Yanına oturdum, derdin nedir diye sordum.
Dayanılmıyor ayrılığa demişti.
Tek diyebildiğim "hiç bir şey değişmeyecek, sadece alışacaksın" olmuştu.
Senin durumun da buna benziyor aslında.
Evet canın yanacak, ama alışacaksın. Hatta unutacaksın.
Hayat böyle...
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
konu yine üste çıkmış. onurhanın hayatında ne değişti acaba merak ettim. bi taktik daha veriyim aç kantır yap online. inan oynadığın süre boyunca aklına gelmicek kendimden biliyorm
Pek bişey değişmedi.Hala kendimle savaş halindeyim.
Aklımla kalbim birbirine düşman oldu.Birinin dediğini diğeri kabul etmiyor.
Diğerinin dediğini öteki...
Akıl diyor ki o şuan mutlu artık seni istemiyor,onu özlemek,onu hala sevmek niye !
Kalpte diyor ki :Onun en karanlık günlerinde,en çaresiz anlarında kendini ortaya attın.
En umutsuz anında kendin için değil onun için,kendini çare diye ona sundun.
Ve şimdi sen kendini ona çare diye sunarken,o senin çaresizliğin oldu.Ben buna nasıl dayanayım diyor.
Bu aralar dakikam dakikamı tutmuyo.Bütün gün kendimi teselli ediyorum,gaza getiriyorum
sonra yine rüyalarıma giriyor.Uyanınca çok boktan bi duygu oluyo insanın içinde,sonra beyinde
garibim ne yapacağını ne düşüneceğini şaşırıyor.Bi insan uyumaktan korkar mı valla ben bu aralar korkar oldum.
Sırf uyuyup onu rüyada gördükten sonra o duyguyu yaşamamak için uyumak istemiyorum.
Ama nolursa olsun geçiyor zaman.Ne demiş şair;
Geçiyor, pervasızca geçiyor
Çıngıraklı kuyruğunu sallayıp zaman
Artık soğuk ve kimsesiz geçtiğimiz sokaklar
Zarif bir hüzünle çiziyor aklımda seni gece
Boşlukta kırık bir dal yüreğim, kederiyle sallanan
Bütün şehir uykusunda ölü bir yılan
Bütün şehir, biz ayrıyken hayalet bir gemi
Telaşlı bir vedayla tam kalbinden su alan
Artık yollar uzun, yollar aramızda dert
Onurhan selam kardeş
Kendini sev, kendine acı, kendine üzül. Kendine hakettiği değeri vermezsen, kimse vermez.
Sana bunu hissettiren şey/kişi bu saatten sonra senin umudun olamaz.
Umudun dünde değil, yarında.
Hocam selam yaşıt sayılırız bende 24 oldum . Aynı yaşadığın durumu daha çok 18'li yaşlarda yaşadım üstelik bir kaç kez üstelik o beynini yiyen şeylerin gerçek olduğunu bile bile . Sonunda o da başkasını sevebiliyor sende başkasını sevebiliyorsun hepsi geçiyor ama en sonunda ne oluyor biliyormusun ? Aşık olamıyorsun laf aramızda 2 yıldır kız arkadaşımla birlikteyim çok şey paylaştık birlikte tatile gittik çoğu illeri dolaştık bazen öyle uçtuk ki maddi olarak yetişemeyince aracımı sattım ona durumu belli etmeden şükür üstüne yeni arabada motorda alabildim bir çok kararı birlikte verir olduk şimdi motoru değişicem hani markasına kadar birlikte belirlemeye çalışıyoruz sen düşün . . Çok çok seviyorum ama geçmişimde senin yaşadığın olayların benzerini çok yaşadığım için yarın öbürsü gün ayrılsak 1. gün ağlarım 2. gün üzülürüm sonra geçer gibi boş sevgim var. Feryat figan etmeyeceğim kadar seviyorum önceki aldığım darbelerden dolayı kalbimi tam olarak teslim edemiyorum . O kesinlikle ayrılamaz çok denedim çok hatamı gördü terketmesi gereken ama yapmıyorda yaptırmıyorda . Beni bırakıp dönse arkasını dur demeyecek kadar seviyorum bu rahatlığımı oda bildiğinden üzerime çok düşüyor . Ama gel gelelim bir erkek hayatında bir kız için ağladığı zaman o erkek bir daha aşık olamaz dostum ne yazık ki :/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)