Forumda kullanan arkadaşlar varmı bilmiyorum, olur kullananlar olmuş yada kullanmakta olan arkadaşlar var ise buraya yazsın.
Bunu buraya yazıyorum, kenarda köşede dursun. Zaten konu dışı bölümü hit almıyor, son mesajlardada çıkmıyor sıkıntı yok herhalde.
Arkadaşlar benim olayı özetleyeyim. 4 senedir sigara içiyorum. 2 paketten neredeyse düşemedim. Artık daha da yükselmeye başlıyor bu sayı.
Herhangi bir psikolejik problemim yok,doktor da dedi he kendi kendime demiyorum bunu.
İçiyoruz mereti alışmışız, 4,5 kez sigarayı bırakmayı denedim. sonuç ''trışka''
Dün aksam doktorun önermesiyle bu ilaca başladım. Artık inanılmaz öksürüyorum, Bu gidişle fazla da yaşamam kanser olur giderim.
Zaten astım da cabası. Kesin kararımı verdım ve bu işi artık burada sonlandıracağım. Temiz hava almak İSTİYORUM.
Sgk karşılamıyor 231.75 tl fiyatı var. (sigaranın aylığını düşününce fazla değil)
3 unite halinde satılan bir ilaç bu. Benim aldığım 1 aylık kullanım olan başlangıc paketi. 2 devam paketi var.
Buraya bu ilacın reklamını yapmaya gelmedim. Almayın arkadaşım. İlac dediğin şey hiçbir şekilde insana Doktor önermedikçe alınmasın arkadaşım.
Çok ciddi yan etkileri olan bir ilaç olmasına karşın bağımsız testlerde yüzde 65 sigarayı bıraktırdığı söyleniyor.
İşin özet mantığı şu. Zaten sigara ile birlikte kullanılması gereken bi ilaç. Başladığınız taktirde 8-14 gün arasında sigarayı bırakmalısınız.
Direk beyne etki eden. Nikotin'i vucuda kötü gösterip. İçtirtmeyen, tek fırtta hay böyle sigaranın dedirten bi ilaçmış. Deneyip görücez.
Yan etkileri; Ciddi gerçekçi rüyalar,Aç alındığı taktirde ciddi mide bulantısına neden olan, Psikolejik sıkıntı yaşamış,ilaç kullanmış kişileri depresyona götürebilen bir ilaçmış. Kalp ritminide etkliyor.
şimdilik her gün bir adet 0.5 mg kullanıcağım.
3 günün sonunda sabah akşam 1 er mg olarak devam edecek.
Velhasıl kelam bunları buraya yazdım. Gün gün yazacağım.
10/10/2016 23:45 te 0.5 mg olarak ilacı kullandım.
Saat sabah 2 ye kadar kalp çırpıntısı yaşadım, bir an korktum.
saat 13:27 gündelik sigaramı içiyorum herhangi bir değişiklik yok, Belki beyindedir ama sanki sigaranın tadında değişim var, Gece güncelliyeceğim.
Son Güncelleme 26.10.16