Elektronik sigara dünyasına hızlı bir giriş yaptım. İki hafta oldu sigara içmiyorum, bugün de evyap likit ve coil sarımı için gerekli malzemelerin siparişini verdim, iyi gidiyor gayet.. Düzeni oturtsam ayda 25-30TL civarı işletme maliyetim olacak. İşin sarf malzemesi kısmı likit ve coil kendiniz yaparsanız uyguna geliyor. Yoksa iyi likitin 20ml tanesi 30TL 2-3 gün anca idare eder.. Şu ana kadar cihaz dahil 500TL harcadım, Ocak başında -300TL diyeceğiz, Şubat başında kara geçeceğiz. Ondan sonra satın almadığım hemen her sigara yanıma kar kalacak maddi olarak. Kokmama ve kapalı alanda rahat içebilmenin ve buharlamanın tadı paha biçilemez.
Geniz akıntım durdu, sinüzit var üst solunum yolumu direk tıkardı sigara tek burun geziyordum artık tıkanmıyor. Kesilmiyorum pek, sağlam spor yaptığım için farkı daha rahat anlayabiliyorum. Eskiden yatıp 1-2 saat uyuyamazken şimdi çok daha rahat ve çabuk uyuyabiliyorum. Bu kadar fark olacağını tahmin etmezdim.
Cihaz Joyetech Evic Vtwo ve Cubis tank.. Sıçratma ve kaynatma yapıyor fakat dilinden anlarsanız bunların önüne geçebilirsiniz. İlk başta acemilik çektim fakat işi öğrendikçe aştım bu sorunları. Şimdi damak tadıma göre likit yapma ve coil sarma safhasındayım. Nikotinsiz Base sipariş ettim, canım sigara istemezse daha da istemez. Şu an 6mg nikotinli likit kullanıyorum, şu halde sigara çekmedi canım.