ahahahahaha Vallahi sonuna kadar haklısınız böyle düşünmede,
Birkaç kez foruma girdim yazacak vakit bulamadım bu ara işler biraz yoğun, kusura bakmayın.
gün gün /15,10,2016 dan beri olaylar şu şekilde gelişti;
16/10/2016
Kalp çırpıntısından sonra ilaca devam edip etmeme konusunda kararsızdım, doktorumla görüştüm,Tekrarı halinde kesinlikle bırakmamı önerdi, daha hafif bir ilaç deneyebiliriz dedi.
Ya herro ya merro diyerek ilacı almaya devam ettim, Sanırım risk almayı sevmeseydik motosiklete de binmezdik
17/10/2016
2 paketten düşmeyen ben 9 adet sigara ile günü kapattım. işin aslı dünden kalma paketim eve giderken bitti yenisini almaya gerek duymadım. Akşam yemeğinden sonra canım sigara istedi ama içmek için direnmedim, 3-4 dakika ya sigara isteğim geçmiş oldu.
18/10/2016
çok ama çok stresli bir gün. Ben emlakçıyım, 340 bin liraya ev satın alıp 3 bin lira vermemek için ailesini yalana alet eden insanlar sizi çok seviyoruz! 1 paket sigaram bitti. tam emin değilim ama 12-13 sigara içtim, sigara uzattığım için bitmiş oldu.
bu gibi durumlarda 3.paket alınmış oluyor normalde.
19/10/2016
Sabah kalktım, kahvaltımı ettim, Akşam ilk defa çok gerçekçi bir rüya gördüm, çokta eğlenceli olmadı desem yalan olur. Uyandığımın ilk 10 saniyesi sanki o rüya gerçekmiş gibi yaşadım
dükkana geldim. temizlik vs oldu, belgsel izlendi sağa sola bakıldı derken bir arkadaşım yanıma uğradı ve onu yolcu ederken ilk sigaramı içtim.
o saate kadar canım hiç istemedi.
Markete gidip Kısa marlboro aldım. (winston light içiyorum) 4 sene önce Kısa marlboro ile başladığım bu hikayeye
Yine o kısa kırmızı marlboro dan son bir kez içip elveda dedim. paketi arkadaşıma hediye ettim.
o gün canım hiç sigara içmek istemedi. tek bir sigara ve gün bitti.
20/10/2016
4 sene sonra ilk kez ağzımda bok tadı olmadan uyandım, kahvaltı=sigara isteği yok.
Temizlik (sonrasında hep sigara içerim) istek yok.
Öğle yemeği= istek var. 5 dakika sonra isteğim geçti.
akşam yemeği= istek var 2 dakika içmemen isteğimin geçmesine yetti.
21/10/2016
herşey rutin devam, Canım istediğide falım sakız çiğniyorum, sigarasızlık koymuyor. Yakınımdaki herkes sigara içmediğimin farkında söylememe rağmen. 2 paket sigaradan bir anda bırakmış durumdayım. uyumakta en ufak bir sıkıntı yaşamıyorum. canım hiç sigara istemiyor.
22/10/2016
Canım hiç sigara içmek istemedi!!!
23/10/2016
Aslında istemiyor değilim yahu. yemeklerden sonra, canım sigara istiyor CHAMPIX muhabbeti yeni başladı ve akıl almaz ciddi rüyalar görüyorum,tedirgin olmaya başladım. Daha erken yatmaya başladım ve ilacı akşam yatmadan önce alırsam uyutmuyor. çünkü mide bulantısı yaşatıyor.
Akşam eğlenmeye gittik. 5 kişiyiz 5 SAP E doğal olarak BATAK oynuyoruz. bir yancı dahil.
Forumdan sağolsun MHMTCNKRL asi gtr sahibi. Ağzıma sigara uzatıp duruyor, 4 kişi de sigara içmemi söylüyor. ve hepsi yanımda sigara içiyor. Bir canlandırın kafanızda. Batak oynuyorsunuz, çay içiyorsunuz, bütün masa sigara içiyor ve siz içmiyorsunuz çünkü yeni bıraktınız Zor bir durum. Ama içmek istemedim.
24/20/2016
Sigara içen biri yanıma geldiğinde direk farkeder oldum, sigara kokusundan rahatsız oluyorum. 4 sene sonra birinin sigara içtiğini gün içinde nefesinden anlıyabiliyorum. Sabahları güzel uyanır oldum. Göz altımda farkedilmeyen morluklar vardı, sigaradanmış geçti.
Dilimdeki grilik gitti.
daha rahat nefes alıyorum.
DERKEN; çok ciddi bir tartışmanın içine düştüm, yoğun stres yaşadım 1,5 saat boyunca. Sigara içmedim. Kendime güvenim TAM ANLAMIYLA ARTTI!
25/20/2016
iştağım gerçekten açılmış durumda bunu bugun farkettim. arada dükkanda oturduğum yerden kalkıp dışarı çıkıyorum elimi cebime atarak.Bu tamamen beyinde otomatik yapılan birşey
sigara içeceğim sanıyorum haliyle, hemen geçiyor.
FALIM ÇİĞNEMEKTEN AĞZIM ÇENEM DİŞLERİM AĞRIYOR NE YAPIN NE EDİN PARAYA KIYIN VİVİDENT ALIN DÜNYA VARMIŞ
bazen sigara istiyorum ama maksimum 2 dakika sürüyor sonra içme isteğim kayboluyor,
4 sene sonra sinema da film arasında gidip sigara içmedim kız arkadaşım sigarayı bıraktığımı bu şekilde öğrenmiş oldu, yeni görüştük ve o söyleyene kadar canım sigara içmek istememişti.
26/20/2016
Dün gece CEHENNEM filmini izledim, Tom hanks in oynadığı işte, Filmde bir kopukluk vardı, Halisinasyon lar ile gerçek arasında, o sahneyi beynimde nasıl olması gerekiyorsa öyle yaşadım. e film izlemeye benzemiyor Korktuk uyandık. Rüyalar gerçekten gerçekçi.
Kahvaltı sırasında babam; sigara içmediğim için çok mutlu olduğunu söyledi. Bunu babamdan duymak beni çok mutlu etti.
Şu gündür sigarayı içmiyorum diye bir kelime asla kullanmayacağım.
Ben sigarayı bıraktım, içmeyi düşünmüyorum. Umarım öbür ayın 12 sinde tamamiyle bırakmış olacağım.
Baya baya baya uzun olmuş. Umarım okurken; olmazsınız