Bugun 13 gunde bitiyor agzima sigara surmedim sigarayida aratmadi artik gunde 1 tanktan daha az iciyorum likitim bitmek uzere ay sonunda 3 mg nikotine dusurecegim 6 mg alistim cunku dusurebilirim bu gecen surede bazi sorunlar yasadim ama bunun e sigarayla alakali olmadigini sigarayi birakanlarda olan bir durummus oncelikle herseyin tadinin farkli gelmeye basladigini soylemistim bu tat alma olayi baya bi artmisti sanirim tat alma duyulari fazla calisinca bir yorgunluk oluyornus cok yogun kahve vs olmayan seylerin tadini tam alamiyorum dilimin ustunde cok hafif bi tabaka kaldi hala dil temizleyici ile baya cebelleserek temizlemeye calisiyorum dilimde bayagi kilcal catlaklar var cilek gibi benekler ve hassasiyet var kisa surede gececegini soylediler bakalim 3 gundur boyle bugun daha iyi ama balgam sokme isi ara ara devam ediyor gicik oluyor bogazimda dis etlerimde ciddi ciddi kanama oldu ama suan sorun yok hatta sigaranin sariligindan kurtulmayada basladim yanimda biri sigara icse okadar kotu geliyorki kokusu anlatamam cidden yillardir neler yapmisim ben boyle sigaradan kurtuldum diyebilirim hic aramiyorum sira nikotin bagimliliginda onida 3mg dusurup birae devam ettikten sonra 1 mg dusmek ve tuketim oranini gunlere yayarak azaltmak olacak
Konuyu acan arkadasim, durumun nedir? Ne alemdesin?
Gunluk gunluk yazacagini soylemistin. Cok kisinin ilgisini cektin. Devamini getirmeni dilerim...
arkadaş galiba sabah kahvesi ve sigarası ile forumu inceliyo şaka bi yana inş. başlamamıştır...
Bende göğüste 21 gün staj yaptim bir de amca vardı tam numunelik adama ilaçlarını yapıyoruz havalarını alıyor neyse ben rahatladim diyor hastaneden kaciyordu aşağıda bir bakmışsın zorla nefes alan bir hasta gitmiş sigara içmiş
Şu da es gecilmemesi gereken konu astım olmuş çoğu kişi sigaradan oluyor ve bırakıyor
Dstum tam 1.5 sene oldu illetten kurtulalı champix ile devam et durma mutlaka bırakıcaksın..
deneyelim bakalım 1 ay daha kullanıp öyle düşerim olmadı şuan bayağı kendimi zorluyorum mesela sabah kalkınca ilk iş sigara yakan ben sabah kalkınca e sigaraya bile el sürmüyorum 7 gün önce falan kendimi şartlıyordum iş yerine gidince içeceğim diye 3 gündür falanda gelince hemen içmiyorum yemeklerden sonra hemen sigara yakan ben yemeklerden sonra hemen içmiyorum şartlıyorum alışkanlıklardan kurtulmak yada onlarıda en aza indirmek adına böyle görevler koyuyorum kendime sonuçta sigaradan kurtulup buna bağımlı olmak istemiyorum en kısa sürede en aza indirmek ve kurtulmak istiyorum ilerleyen zamanlarda asıl sorun 3 mg ın altına düşünce lilit yok ya 3 var ya 0 nikotin 1,5 mg gibi likitler yapmam gerekecek yada güvenilir birinden bu oranlarda temin etmek o zaman başını ağrıtabilirim birazcık
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
arkadaş inşallah başlamamıştır, gaza gelip bende bayıldım 1 aylık champix parası :D
ilacı kullanmıyorum şu anda, kasım ayında iş başı yapayım düzenli saatler başlasın o zaman tam adım atarım diye aklımdan geçiyor
Merakla takip ediyordum ama günlük yarım kaldı.
Tahliye olunca aradaki günleri de yazar inşallah.
Umarım ufak bişeydirde bir an önce özgürlüğüne kavuşur arkadaşımız.
Onu iyi anlıyorum.
Ben de iki kez bırakmaya kalktım bu mereti.
İlk bıraktığımda 1 ay yedim paraya çevirdiler.
İkici bıraktığımda 3 ay yiyince direk içeri aldılar.
Geçmiş olsun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
ben 6 yıl içtikten sonra 2015 temmuz başında bıraktım ve bi daha da içmedim.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Bu iyi oldu ozaman 2 likit alıp düsürmek daha kolay vg dir pg dir uğraşmam en azından aylık periyodlara bölersem
1 ay 6 mg
2 ay 3 mg
3 ay 1.5 mg
4 ay 0.75 mg
6 ay 0.37 mg
7 ay 0.18 mg
8 ay 0.9 mg
9 ay 0.4,5 mg
10 ay 0.2,25 mg
Şaka şaka bu şekilde olmaz heralde ama 0.75 e düşüp tüketimi azaltarak olabilir hala olmazsa campix e de el atarız bu sefer bırakıcam kaçarı yok zaten artık kokusu bile tiksindiriyor iş yerinde içiyorlar kokusu bile tuhaf geliyor
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bi ara ben de kullanmak istedim bu e-cigarayı da dokandı ne hikmetse
nasıl anlatayım, yaylaya çıktığında hava basıncı kan basıncına az gelir de çatlayacakmışsın gibi olur ya, öyle bir hal oldu
sebebi nedir sayın doctor lucas house beğ?
Yüksek nikotinli likit ile başlamış olabilirsin.
Pg alerjin olabilir. %100 Vg likit denemende fayda var.
İlk bir kaç denemede sigara gibi yanmış duman değil de, buhar soluduğundan boğazda rahatsızlık (nefes darlığı, boğulma efekti gibi)verebilir, ama bünye ona da çabuk adapte olur.
nikotini seyrelterek (yarı yarıya hatta daha çok pg+vg ekleyip) denedim, sonuç değişmedi; gliserin tokanmayacağına göre ben de propilen glikol kaynaklı olduğunu düşünmüştüm, araştırdım ama meseleyle ilgili bir yazı bulamadım o dönem
bunla beraber likitlere düzgün bir erişimimiz yok, biraz da ondan meselenin peşini bıraktım
Artık eskisi kadar zor değil. Bir kaç Türk likit üreticisi var, güzel likitlerde yapıyorlar.
Ayrıca hammadde bulmak da kolay. Aroma ve Nikotinli saf likit alıp ikisini birbirine karıştırınca likit oluyor zaten.
NBASE nikotin ihtiva eden saf likit. (Nikotin miktarını satın alırken seçebiliyorsun)
BASE PG ve VG karışımı yani sıfır nikotin ihtiva eden likit (PG ve VG oranını satın alırken seçebiliyorsun)
AROMA (Zibilyon tane çeşidi var zevk meselesi ama her aroma likitte kullanılamıyor, satıcılar zaten sadece elektronik sigaraya uyumlu aroma satarlar)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)